Lost Girl (Dívka odjinud)
87/100 - 103×

Lost Girl(Dívka odjinud)

Nahlédneme do života krásné a charismatické dívky jménem Bo, která je ovšem sukuba. Zatímco objevuje svět Fae a snaží se naučit ovládat své schopnosti, nezapomíná na ty, kteří potřebují její pomoc, a zjišťuje pravdu o svém skutečném původu.

Kanada | 2010 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | Showcase | 43 minut
žánr
Fantasy, Mysteriózní, Sci-fi
hrají
Anna Silk (Bo Dennis), Ksenia Solo (Kenzi), Rachel Skarsten (Tamsin), Zoie Palmer (Lauren), Kris Holden-Ried (Dyson Thornwood), Emmanuelle Vaugier (The Morrigan),

Emily Andras o "Of All the Gin Joints"

Emily Andras o "Of All the Gin Joints"

Tentokrát rozhovor k šestému dílu.

0 0
8.3.2014

TVGuide.ca: Upřímně tu byla spousta referencí na Casablancu. Kdo je mezi scénáristy tím velkým fanouškem? Nebo je to kolektivní věc?

Emily Andras: Všichni jsme blázni do Casablancy. Jsme Casablancofilové! (smích) Ne, nejsme. Ale mysleli jsme, že to bude zábavné, protože jsme věděli, že se tahle epizoda bude odehrávat v Dalu. Mysleli jsme, že bude vtipné zachytit ten válečný nádech, jaký máte u Casablancy. Protože i pod Una Mens tu je stále trochu pocit okupace, což Bo na začátku epizody zmíní. Jen to, že jsou lidé trochu více opatrní a střežení. A i Iančin boj za svobodu poukázal na Casablancu. Také i dovršení romance mezi Kenzi a Halem. Co se s tímhle stane a jestli ho ztratí? Nejsme až tak Casablacofilové jako jsme obdivovatelé Wedding Crashers. (smích) Ale máme Casablancu rádi. Je to klasika.

TVG: Teď, když jste to zmínila, mluvme o Kenzi a Haleovi. Super, že jsou spolu! Ale ne tak super pro něj, že krvácel z ucha. Bude v dalším díle napodobovat Van Gogha?

EA: (smích) Bože! Usekneme všem jejich končetiny. Zřídíme interaktivní stránku, kde budou lidé hlasovat jakou končetinu chtějí, aby někdo ztratil. Hale je takový hrdina, že vlastně nevinně zalhal své lásce, že je v pořádku a přitom vůbec nebyl. A je jisté, že tohle určitě nebude mít žádné následky… Ale Hale je přeživší, je to bojovník a udělal by pro Kenzi cokoliv. A tak to udělal.

TVG: Z lepší stránky. Jak dlouho jste nechávali zrát Morriganino vlastní pivo Dark Belch?

EA: Můj Bože, je to úžasné! A také se to znovu objeví. Je to maskot pro temné pivo – sponzor, když dovolíte – Lost Girl! Máme po celé kanceláři plechovky s Dark Belch. Ale mysleli jsme, že bude vtipné, že má Morrigan tyhle vedlejšáky. Je prostě tak důvtipná. A když scénárista Alex Zarowny přišel s tímhle názvem, připadalo nám to vtipné, že jsme to použili znovu. No přece 25% pivo – to by určitě bylo celkem lahodné!

TVG: Jak dlouho jste plánovali pusu mezi Lauren a Morrigan? A co nám můžete říct o plánu Lauren s jejími falešnými rty?

EA: Vlastně jsme tuhle pusu neplánovali. Ale když jsme viděli chemii mezi Zoie a Emmanuelle, tak se nám to zdálo jako přirozené zakončení jejich hry psychologických šachů. Nemůžu úplně zmínit co má Lauren v plánu s jejím vzorkem od Morrigan. Ale zdá se celkem spokojená, že má plán, ne?

TVG: Technická otázka: Jaktože se Rainerova známka neukázala na Bo dříve? Je to jednouše věc toho, že je zklíčený nebo jak to funguje?

EA: Myslím, že se to pojilo s Boinou pamětí. Když se začíná rozpomínat, ukázalo se jako, že to přišlo zevnitř Bo. Byla spouštěčem. Ale je to také domnění, že jsou jejich osudy propletené. A dostává se blíže osudu, po kterém touží. Myslím, že si začíná značit její život, jak obrazně tak slovně.

TVG: Budou tu další vzpomínky? Protože se nám toho v této epizodě dostalo zatím nejvíce.

EA: To ano! A některé to byly zajímavé věci! Rozhodně to, že Bo poslala Ianku, vypustilo tyto vzpomínky. Bo vždy předpokládala, že byla obětí toho, co se stalo. A netvrdíme, že tomu tak nebylo. Ale je zajímavé, že Vaše minulé já zformovalo věci, které ovlivní Vaši budoucnost. To rozhodně zkomplikuje Bo život a bylo to pro ní v tomhle dílem šokem. Řekla bych, že je Bo teď více odhodlaná najít Poutníka a zjistit co se stalo. A paměť bude nadále tématem téhle série. Pro všechny…

TVG: Vlastně jsem se na tohle chtěla zeptat! Další díl je zaměřen na vzpomínky Dysona, že?

EA: To je! Vlastně se jedná o opravdu zábavnou epizodu pro fanoušky Dysona a i další fanoušky. Je to excelentní epizoda, kde uvidíme naše herce roztáhnout jejich křídla.

TVG: A ne jen způsobem jako to udělala Tamsin.

EA: Jo, všichni se změní v kuřata! (smích) Ne, v pár případech budou hrát naprosto odlišné typy a zažijí trochu zábavy.

TVG: Můžete nám říci o Laře Jean Chorostecki jako Iance? Protože v Hanibalovi toho ukázala celkem dost jako Freddie Lounds.

EA: Ano! Je úžasná. Na konkurzu nás všechny oslnila. Měli jsme pár dobrých hereček, ale ona zmákla dokonale akcent a kombinaci síly a zranitelnosti. A i přesto jste ji věřili, že je někým, kdo je zvyklý být divou. Museli jsme ji mít a byla milá. Bylo mi líto vidět ji umírat, abych byla upřímná. Shledala jsem tuto postavu opravdu zajímavou.

TVG: Jak si myslíte, že by vypadal crossover mezi Lost Girl a Hannibalem? Točíte přece ve stejném městě!

EA: Můj Bože. Co by se stalo, kdyby Bo použila svou svádějící sílu na Hannibala? Jaké by asi dostala odpovědi: Nebo jak by vypadala válka rozumů mezi Lauren a Hannibalem? Koho se snažím oblbnout? Snědl by její játra neuvěřitelnou rychlostí! (smích) Myslím, že by to bylo úžasné. Zavolej mi, Hannibale!

TVG: Zpět k Dysonovi. Bude mít nějaký bezprostřední následek jeho bitva s Una Mens?

EA: Neuvidíme bezprostřední důsledek, ale to, že má Dyson problémy. Jsou rozhodně silou, se kterou se musí počítat. Takže musíme Dysonovi v dalším díle pomoc!

TVG: Něco dalšího, co nám můžete prozradit o další epizodě?

EA: Upřímně bych řekla, že ať už je Vaše oblíbená postava kdokoliv, trochu zaječíte, když ji v příštím díle uvidíte v plné parádě. Je to pro herce opravdu dobré. Jsem z toho nadšená. A je to super zábavné!

TVG: Jaký byl Váš nejoblíbenější moment při produkování „Of All the Gin Joints“?

EA: Myslím, že sex scéna byla opravdu sexy! A není tajemstvím, že jsem fanouškem vztahu Kenzi a Hale, takže jsem byla nadšená z jejich malé scény na lavičce. Myslím, že to zvládli na jednu klapku a bylo to roztomilé. A líbila se mi scéna mezi Bo a Iankou, kde Ianka říká, že umře, ale že umře volná, i když jen na chvíli. Myslím, že to byl opravdu hezký výkon od Anny, kdy si uvědomí, že musí bojovat, aby byla znovu volná.

A taky se mi líbil úvod s Kenzi a Bo, který ukázal jak blízké si jsou. Vedou úplně oddělené konverzace, ale Bo pak řekne: „Bože, mluvit s tebou je prostě super.“ Úplně se neposlouchají a to prostě ukazuje jak blízké si jsou a jak vtipné to je.

Rozhovory k dílům 4×4 a 4×5 budou, nebojte :)

Zdroj: Showcase

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Citát

For Valkyries, our last life, it's not called dying… It's called rising. 

Stav titulků

Epizoda S05E16: Rise

cz100%
DOKONČENO

Titulky pro vás překládá: @channina a Alexka (CWzone)

Reklama

Momentka

Momentka

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny herců

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama