Lost Girl (Dívka odjinud)
87/100 - 103×

Lost Girl(Dívka odjinud)

Nahlédneme do života krásné a charismatické dívky jménem Bo, která je ovšem sukuba. Zatímco objevuje svět Fae a snaží se naučit ovládat své schopnosti, nezapomíná na ty, kteří potřebují její pomoc, a zjišťuje pravdu o svém skutečném původu.

Kanada | 2010 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | Showcase | 43 minut
žánr
Fantasy, Mysteriózní, Sci-fi
hrají
Anna Silk (Bo Dennis), Ksenia Solo (Kenzi), Rachel Skarsten (Tamsin), Zoie Palmer (Lauren), Kris Holden-Ried (Dyson Thornwood), Emmanuelle Vaugier (The Morrigan),

Ksenia Solo: Kenzi je člověk, ke kterému vzhlížím.

Ksenia Solo: Kenzi je člověk, ke kterému vzhlížím.

Ksenia zodpověděla otázky ohledně své postavy Kenzi. Jaký má na ní názor, co se jí na Kenzi líbí a co jí ve čtvrté sérii čeká.

1 0
16.1.2014

Jak vidíš Kenzi jako člověk s vnějším nadhledem?

Má srdce na dlani. I přestože měla velmi tvrdou výchovu a život, užívá si života. Je jedním z těch lidí, kteří jsou jako sluníčka, i když je vše těžké a temné a je tu zlo všude okolo v mnoha různých aspektech. Je plná života, je statečná a má skvělý smysl pro humor. Je to člověk, ke kterému vzhlížím a učím se od něho. Být holka, která vyrůstala sama na ulici a dokázat se odtud dostat s hlavou pevně na ramenou – myslím, že to hodně obdivuji.

To je to, co vás z počátku k této roli přitáhlo?

Je to vtipné, protože když jsem v této show začínala, Kenzi nebyla tou Kenzi, jakou jí známe teď. Nevím, jestli někdo vůbec věděl kým Kenzi bude. Myslím, že všichni tady (tvůrčí tým) a Michelle, která vlastně vytvořila tyhle postavy; vždy jsme trochu žertovali, že Kenzi je jejím srdcem, radostí a malým dětátkem. Vytvořila někoho, kdo měl schopnost vyrůst a vyvinout se opravdu skvělým a grandiózním způsobem. V průběhu let jsem tuto postavu objevovala, což byla radost, protože tohle v TV moc nevidíte. Občas máte pocit, že jste uvízli se stejnou věcí dokola a dokola; to je povaha televize. Ale s Kenzi, jak jsem dospěla a vyvinula se za ty roky, mám pocit, že ona udělala to samé.

Je tu nějaká část Kenzi, která jí podle vás chybí?

Myslím, že jsme nikdy opravdu neprozkoumali její minulost. Pouze jsme slyšeli o jejím životě na ulicích a jejích těžkých časech s rodinou. Ve čtvrté sérii se do toho trochu více ponoříme. Je tu jedna epizoda, kde na Kenzi její minulost udeří vší silou a myslím, že to je to, co jsem vždy postrádala. Dostatečné neprozkoumání její minulosti a toho, co jí dostalo na ulici. Proč se stala zlodějkou a co o ní víme. To je to, o čem jsem si vždy myslela, že chybí, ale jsem šťastná, že jsme se k tomu alespoň trochu dostali v této sérii.

Jako herečka, vytvořila jste si nejprve svůj vlastní příběh pro Kenzi, abyste vyplnila chybějící údaje?

Samozřejmě a myslím, že to je velká část herecké přípravy. To, že víte koho hrajete a odkud pochází. Takže mám ve své hlavě své vlastní představy a nevím, zdali to vždy souhlasí s tím, co scénáristé ví a s jejich plány. Ale ve svém vlastním světě mám své vlastní představy, o tom kdo Kenzi je a odkud pochází.

S Annou, jsme mluvili o scénářích a snaze je nečíst dopředu, aby věděla, co se bude odehrávat s její postavou. Vyhýbáte se tomu a nebo si přečtete scénář hned co ho dostanete?

Když jsme začínali, měli jsme obecnou představu, jaký bude příběh postavy. Jsem ráda, když to vím, ráda vím, kam směřuji, pomáhá mi to v aktuálním momentu. Ráda vím kam Kenzi směřuje, protože chci trochu více pochopit její cestu.

Zdroj: Showcase

Diskuze /2

rikksa

Díky, začínám se těšit na epizodu z Kenziiny minulosti:)

#2 fandapcd
16.1.2014 | 23:29:48
fandapcd

#1 rikksa: Taky taky :) Myslím, že se brzo dočkáme :)

19.1.2014 | 16:58:24
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Citát

For Valkyries, our last life, it's not called dying… It's called rising. 

Stav titulků

Epizoda S05E16: Rise

cz100%
DOKONČENO

Titulky pro vás překládá: @channina a Alexka (CWzone)

Reklama

Momentka

Momentka

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny herců

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama