Lost Girl (Dívka odjinud)
87/100 - 103×

Lost Girl(Dívka odjinud)

Nahlédneme do života krásné a charismatické dívky jménem Bo, která je ovšem sukuba. Zatímco objevuje svět Fae a snaží se naučit ovládat své schopnosti, nezapomíná na ty, kteří potřebují její pomoc, a zjišťuje pravdu o svém skutečném původu.

Kanada | 2010 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | Showcase | 43 minut
žánr
Fantasy, Mysteriózní, Sci-fi
hrají
Anna Silk (Bo Dennis), Ksenia Solo (Kenzi), Rachel Skarsten (Tamsin), Zoie Palmer (Lauren), Kris Holden-Ried (Dyson Thornwood), Emmanuelle Vaugier (The Morrigan),

Rozhovor s výkonnými producenty Michaelem Grassi a Vanessou Piazza

Rozhovor s výkonnými producenty Michaelem Grassi a Vanessou Piazza

Necelý týden do začátku páté série a my vám přinášíme rozhovor s tvůrci seriálu a ti vám prozradí, na co se můžete těšit.

2 0
1.12.2014

Ve světle událostí, které se odehrály ve čtvrté řadě, co nám můžete prozradit o nadcházejících výzvách, které na postavy čekají? Stále se všichni zotavují ze ztráty Kenzi a Halea?

Michael: Myslím, že byli na konci série hodně otřeseni ze ztráty Kenzi. Pátá řada začíná zostra s novými čerstvými příběhy a také řeší vše, co se v uplynulých čtyřech řadách odehrálo. Tato řada je zajímavá rovnováhou mezi hledáním nových věcí a řešením těch starých, které fanoušci chtějí vědět. Z této série jsme nadšení, protože tohle je ta série, kde se dozvíme některé odpovědi na otázky ohledně rodiny Bo a nasměruje ji to zajímavým směrem, který nás zavede do nového světa mytologie. Poslední dva roky jsme se hodně zabývali severskou mytologií a tuto řadu touto mytologií i nastartujeme, ale poté se ponoříme do něčeho zcela nového, ani vám nemůžu popsat, jak jsme z toho nadšení. Na slova je to prostě moc senzační.

Můžete prozradit, kolik času uplynulo mezi finálem čtvrté série a premiérou páté?

Michael: Není to moc dlouho, ale nějaký čas uplynul a v tom rozmezí byla Bo velmi poháněna a velmi soustředěná na „něco“.

Zmínil jste rodinu, která byla vždy důležitým elementem seriálu. Jak významné je tohle téma v této sérii?

Michael: Rodina byla v Lost Girl vždy prozkoumávána a téma rodiny přichází v páté řadě do popředí.

Čtvrtá série otevřela vrátka vztahu Tamsin a Dysona a viděli jsme, že má pro něj silné city. Bude to napětí mezi nimi pokračovat?

Michael: Co je na Tamsin opravdu zajímavé je to, že víme, že je ve svém posledním životě. Myslím, že hledá rodinu a lásku a v této sérii bude prozkoumávat zcela nový vztah, něco, co jsme v seriálu ještě neviděli a něco, co si myslím, je její pravá láska. Tamsin se ocitne v zajímavé pozici ohledně spolupráce s Bo, která začíná ve třetí a čtvrté epizodě. Opravdu se pochlapí a začne s Bo brát případy. Vytvoří si opravdu zajímavý vztah a pracovní duo.

Vanessa: Myslím, že jednou z opravdu vzrušujících věcí této sezóny je, že uvidíte interakci hlavních postav v novém úhlu pohledu, což je samo o sobě vždy zábavné. Uvidíme nový vztah mezi Bo a Tamsin a více Lauren a Tamsin. Čeká nás spousta vtipných případů, které budou postavy muset řešit společně a objeví se i spousta nových postav.

Michael: Potom, co se v minulé řadě odehrálo, uvádějí postavy věci do souvislostí. Trochu se resetovali a nahlížejí na život jinak, což nám otevřelo dveře pro příběhy. Dyson s Tamsin budou mít pár zajímavých příběhů.

Lauren vážně vytvořila prostor pro poutavý příběh něčeho nepředvídatelného, když svlékla Evony z jejího Fae kabátu. Co nám můžete prozradit o Laurenině dějové lince?

Michael: V této řadě na tom Lauren nebude špatně, z čehož jsme nadšení.

Vanessa: A uvidíme více komunikace s partou. Loni byla dost izolována, což je něco, k čemu se tato postava přiklání, ale letos se navrací k rodinným záležitostem a k nové dynamice přátelství/rodina. Je více přítomna.

Existují nějaké specifické vztahy, které jste nebyli schopni doteď prozkoumat a nyní jste se do nich pustili?

Michael: Ano, rozhodně. Některé z nich jsou šokující, některé budou sedět, některé budou mimo, a to je na tom všem podle mě super. Na Lost Girl je skvělá jeho proměnlivost a také sukuba s otevřeným srdcem v centru dění. Velmi Bo zbožňujeme, protože si pouští ostatní k tělu a to se následně komplikuje, když k sobě pustí příliš mnoho lidí.

Vím, že tu byly chvíle, kdy jsem si povídala s herci a ti zmínili, s kým by rádi pracovali více.

Vanessa: Ano a letos jsme toho dost využili. Scenáristé udělali pár vážně skvělých věcí. Myslím, že Michael měl pár čerstvých nápadů a my měli několik skvělých hereckých přírůstků, kteří tomu přidali. Bude to zábavná, vzrušující a silná série.

Michael: Je to spousta legrace, ale také je to trochu děsivé. Pro mě je Lost Girl nejlepší, když je vtipný, super sexy a super děsivý. Letos jsme vystřelili ze všech těchto kanónů. Stojí to na postavách a zajímavé mytologii, takže jsme nadšení. A jak řekla Vanessa, těšíme se na naše nové tváře. Jednou věcí, z kterých jsem nadšený, je – minulou sérii, když se Bo pohřešovala a nebyla přítomna po první tři díly, byly v premiéře některé vážně skvělé věci, ale tato série se zdá úplně nová, protože Bo je zpátky v centru dění, drží seriál pohromadě a řídí ho. Anna Silk je srdcem a duší seriálu.

Michaele, vím, že jste předtím s obsazením pracoval, ale tohle je váš první vpád do televizního žánru. Vyžaduje tento seriál odlišný přístup?

Michael: Ano, průzkum je obrovský. Je to vážně zajímavé, protože je legrace pohrávat si se vší tou mytologií a strašidelnými věcmi, které mě vždy nějak celý život přitahovaly, ale především seriál táhnou postavy a to dělá seriál velmi zábavným. Takže se vždy navracíme k hledání úžasných příběhů a těchto serializovaných zvratů pro naše postavy. Jsou tu děsivé věci, ale návrat zpět k postavám a k tomu, čím si procházejí, dělá seriál dynamickým. Michelle Lovretta (tvůrkyně seriálu), Emily Andras, Jay Firestone a Vanessa tomu vážně nasadili neskutečný tón toho, co tento seriál je a co ho dělá unikátním, a já mám pocit, že mám štěstí, že jsem se k nim mohl přidat a hrát si s tímto neskutečným světem.

Zdroj: Showcase

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Citát

For Valkyries, our last life, it's not called dying… It's called rising. 

Stav titulků

Epizoda S05E16: Rise

cz100%
DOKONČENO

Titulky pro vás překládá: @channina a Alexka (CWzone)

Reklama

Momentka

Momentka

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny herců

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama