Masters of Sex (Mystérium sexu)
94/100 - 105×

Masters of Sex(Mystérium sexu)

60. léta byla obdobím velkých změn. Obdobím sexuální revoluce. Jak by to s ní ale bylo, nebýt dvou odvážných vědců, Williama Masterse a Virginie Johnson? Masters of Sex vám dají nahlédnout do jejich výjimečného výzkumu, který byl ve své době naprosto skandální.

USA | 2013 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | Showtime | 55 minut
žánr
Drama, Historický, Životopisný
hrají
Michael Sheen (William Masters), Lizzy Caplan (Virginia Johnson), Caitlin FitzGerald (Libby Masters), Annaleigh Ashford (Betty DiMello), Teddy Sears (Austin Langham), Kevin Christy (Lester Linden), Beau Bridges (Barton Scully), Allison Janney (Margaret Scully), Heléne Yorke (Jane Martin), Sarah Silverman (Helen), Noah Robbins (Henry Johnson), Isabelle Fuhrman (Tessa Johnson), Jocko Sims (Robert Franklin), Josh Charles (Dan Logan), Jaeden Lieberher (Johnny Masters)

Betty má děťátko

Betty má děťátko

Pravidelným divákům Masters of Sex nemohla v loňské sérii uniknout dějová linka Betty a její přítelkyně Helen, které se všemožně snažily „pořídit si“ miminko, což se jim nakonec povedlo. Jejich hon za mateřstvím nás však nemine ani letos.

6 0
24.9.2016

Annaleigh Ashford (Betty Dimello) a Sarah Silverman (Helen) se obě objeví ve čtvrté sérii. Zatímco s Betty jsme se setkali již v úvodním díle, na Helen si musíme ještě počkat. Podle webu AfterEllen (který sleduje prezentaci leseb a bisexuálek v zábavním průmyslu a médiích), který Annaleigh vyzpovídal ohledně 4. série, uvidíme Helen již v 9. měsíci těhotenství. Fakt je to o to zajímavější, že zatímco Sarah těhotenství pouze předstírala, Annaleigh byla v době natáčení skutečně ve vysokém stupni těhotenství. Kdoví, možná tak opravdu spořádala tác skořicových rolek, jak o tom byla řeč v druhém díle. Jak se k otcovství dítěte lesbického páru postaví Austin Langham, který v minulé sérii přišel o opatrovnictví dětí z bývalého manželství, je ve hvězdách. Jisté je, že Teddy Sears by se měl objevit v sedmém a osmém díle aktuální série.

Foto: Showtime

Něco málo představitelka Betty také prozradila o jejím vztahu s Dr. Mastersem. „Michaelova postava se nám letos ukáže z té něžnější stránky, což se v životě stává a je opravdu nádherné to sledovat. Bill a Betty se znají už spoustu let, takže si v jednání s tím druhým neberou moc servítky, ale tentokrát to nebude tak ostré. Uvědomíte si, jak moc je pojí přátelství a společná práce.“

Annaleigh Ashford se letos na podzim objeví tak v nové verzi populárního The Rocky Horror Picture Show stanice Fox.

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Nepřehlédněte

Sledujte Masters of Sex na ČT Art

Sledujte Masters of Sex na ČT Art

Více než rok poté, co byl seriál čtvrtou řadou ukončen, se konečně dostává i na naše obrazovky. ČT Art jej bude vysílat každou středu pod názvem Mystérium sexu, a to v původním znění s českými titulky. Prvního dílu se dočkáme už 3. ledna.

Reklama

A to je vše

Masters of Sex po čtvrté sérii končí

Masters of Sex po čtvrté sérii končí

Obavy všech diváků se bohužel naplnily. Drama Masters of Sex se páté řady nedočká, stanice Showtime se rozhodla seriál ukončit. Významnou roli v tom samozřejmě sehrála klesající sledovanost. Budou vám Bill s Virginií chybět? A jste spokojeni se zakončením jejich příběhu?

Nejoblíbenější postavy

Momentka

Momentka

Narozeniny herců

Hlídejte si nás

Filtr seriálů








Reklama