Masters of Sex (Mystérium sexu)
94/100 - 105×

Masters of Sex(Mystérium sexu)

60. léta byla obdobím velkých změn. Obdobím sexuální revoluce. Jak by to s ní ale bylo, nebýt dvou odvážných vědců, Williama Masterse a Virginie Johnson? Masters of Sex vám dají nahlédnout do jejich výjimečného výzkumu, který byl ve své době naprosto skandální.

USA | 2013 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | Showtime | 55 minut
žánr
Drama, Historický, Životopisný
hrají
Michael Sheen (William Masters), Lizzy Caplan (Virginia Johnson), Caitlin FitzGerald (Libby Masters), Annaleigh Ashford (Betty DiMello), Teddy Sears (Austin Langham), Kevin Christy (Lester Linden), Beau Bridges (Barton Scully), Allison Janney (Margaret Scully), Heléne Yorke (Jane Martin), Sarah Silverman (Helen), Noah Robbins (Henry Johnson), Isabelle Fuhrman (Tessa Johnson), Jocko Sims (Robert Franklin), Josh Charles (Dan Logan), Jaeden Lieberher (Johnny Masters)

Nové tváře třetí řady Masters of Sex

Nové tváře třetí řady Masters of Sex

Kromě starých známých představitelů nás v nové sérii čeká hned několik hereckých přírůstků. Dorazí hvězdná posila z The Good Wife a řada dalších. Na koho se můžeme těšit?

11 0
23.6.2015

Ve třetí sérii nás čeká opět větší časový skok, konkrétně do roku 1966, a s ním souvisí i přeobsazení dětských rolí. O tom, kdo si zahraje syna Mastersových jsme vás již informovali v minulém článku. Stejně tak nás čekají noví herci v rolích dětí Virginie. Henry nám ve třetí sérii vyroste a Colea Sanda tak vystřídá Noah Robbins, který má zatím na kontě spíše jen epizodní roličky. Z malé Tessy vyrostla půvabná dospívající dívka a Kaylu Madison v této roli nahradí Isabelle Fuhrman, herečka, jejíž hvězdička momentálně stoupá. Poprvé na sebe významně upozornila ve snímku Orphan a poté jsme ji mohli vidět i v hitu Hunger Games.

Do třetí série se nechala zlákat řada známých herců. Josh Charles letos po šesti sezónách skončil v seriálu The Good Wife, kde účinkoval od samého začátku. Na další zajímavou televizní roli ale nemusel čekat dlouho. V Masters of Sex si zahraje Daniela Logana, obchodníka s parfémy, který potřebuje od Billa a Virginie odborný posudek, aby mohl začít s prodejem afrodiziak. A samozřejmě nezůstane jen u obchodních záležitostí, nový muž na scéně se podle všeho bude dvořit Virginii. Josh Charles je známý filmový (Společnost mrtvých básníků) a televizní (Sports Night) herec, který má na kontě dvě nominace na Emmy za The Good Wife a zájem o něj měla řada televizních produkcí. Jeho volba nakonec padla právě na Masters of Sex a všichni se jistě na jeho příchod těšíme. Zároveň se letos objeví v novince Netflixu Wet Hot American Summer: First Day of Camp.

V této sezoně nás poprvé čeká setkání s rodiči Virginie, kteří by se měli objevit ve dvou epizodách. Matku ztvární Frances Fisher, kterou můžete znát například z Titanicu, kde si zahrála matku hlavní hrdinky, ale především z nedávno ukončeného seriálu Resurrection. Role otce se zhostí Michael O’Keefe, jenž má na kontě nominaci na Oscara za vedlejší roli ve snímku Velký Santini, známý je také z komedie Caddyshack, ale více se prosadil v televizi, i když v menších rolích. Pamatovat si ho můžete ze čtvrté série Homelandu či seriálu King & Maxwell. Rodiče Virginie svou dceru nečekaně navštíví a dojde nejen na otázky ohledně její kontroverzní práce, ale i rodinné situace.

Dalšími hostujícími herci budou televizním divákům notoricky známý Tate Donovan (Damages, 24: Live Another Day, Hostages) a Julie Ann Emery (Better Call Saul). Donovan si zahraje vědce, který naváže vztah s Margaret Scully (Allison Janney), což je oba přivede na kliniku Billa a Virginie.

Vypadá to, že nás čeká opravdu pestrá sezóna, ve které se objeví řada starých známých, ale i nových tváří. Určitě se máme nač těšit.

Zdroj: Showtime

Diskuze /6

SaDiablo

Skvělé. Akorát to se v čase posuneme o tolik, že dcera Virginie bude dospělá?

#2 KevSpa
23.6.2015 | 12:12:37
KevSpa

#1 SaDiablo: Dospělá ne, puberťačka. :D

#3 SaDiablo
webmaster
23.6.2015 | 12:14:59
SaDiablo

#2 KevSpa: Aha tak. :D Díky.

23.6.2015 | 12:22:18
Erzebeth

První díl a to posunutí o 4 roky dopředu mi přijde strašně zvláštní… kde se vzalo 5 dětí na té chatě? Libb snad měla dvě ne? A Gin taky… kde se k sakru vzala to páté? :D

#5 KevSpa #6 DramaQueen
5.7.2015 | 21:30:21
KevSpa

#4 Erzebeth: Nejspíš se mezitím narodilo. :D

webmaster
7.7.2015 | 13:29:43
DramaQueen

#4 Erzebeth: z kontextu je víc jak jasné, že páté dítě je Billa a Libb, za čtyři roky posunu děje totiž světe div se můžou mít tříleté dítě! :D Podle mě další dítě přidali ještě víc pro potvrzení toho, že Billovi rodinný život nesvědčí. Plus další dítě znamená větší utvrzení v tom, že postavy žily během času, kdy jsme je nesledovaly, rušný život… :)

10.7.2015 | 5:19:25
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Nepřehlédněte

Sledujte Masters of Sex na ČT Art

Sledujte Masters of Sex na ČT Art

Více než rok poté, co byl seriál čtvrtou řadou ukončen, se konečně dostává i na naše obrazovky. ČT Art jej bude vysílat každou středu pod názvem Mystérium sexu, a to v původním znění s českými titulky. Prvního dílu se dočkáme už 3. ledna.

Reklama

A to je vše

Masters of Sex po čtvrté sérii končí

Masters of Sex po čtvrté sérii končí

Obavy všech diváků se bohužel naplnily. Drama Masters of Sex se páté řady nedočká, stanice Showtime se rozhodla seriál ukončit. Významnou roli v tom samozřejmě sehrála klesající sledovanost. Budou vám Bill s Virginií chybět? A jste spokojeni se zakončením jejich příběhu?

Nejoblíbenější postavy

Momentka

Momentka

Narozeniny herců

Hlídejte si nás

Filtr seriálů








Reklama