My Mad Fat Diary
93/100 - 28×

My Mad Fat Diary

Rae Earl (Sharon Rooney) rozhodně není dívka, kterou byste mohli jen tak přehlédnout, ať už kvůli jejímu naštvanému výrazu nebo nadváze. Jinak ale prožívá všechny trable běžného teenagera, tedy skoro.

VB | 2013 | Ukončeno
vysílání
3 sezóny | E4 | 45 minut
žánr
Komedie, Romantický
hrají
Ian Hart (Kester Gill),

Informace o 3. a zároveň poslední řadě seriálu

Informace o 3. a zároveň poslední řadě seriálu

Právě začalo natáčení třetí řady našeho oblíbeného seriálu a už víme, že tato řada bude bohužel tou poslední a bude mít jen tři hodinové díly.

2 0
14.2.2015

A co Rae čeká tentokrát? Po posledních událostech je Rae na špici. Chodí pít, tancovat a randí s nejpřitažlivějším klukem na Severu ‒ svou pubertu zvládla na jedničku. Nicméně, jak parta dospívá, na obzoru je změna. Chloe má v plánu jít na obchodní školu, Finn se chce usadit a vidina přihlášek na univerzitu se nemilosrdně blíží. Raeina nová kamarádka Katie Springer (hraje Faye Marsay) ji nutí vidět věci jinak. Rae se snaží udržet svůj status quo, ale zůstane díky tomu pozadu, nebo ji čeká největší dobrodružství v životě? Sama představitelka Rae se k nadcházejícímu konci vyjádřila následovně: „Bylo výsadou vyprávět Raein příběh. My Mad Fat Diary bylo obrovskou součástí mého života, a i když jsem smutná, že je tahle úžasná jízda na horské dráze skoro u konce, ještě neskončila. Máme pro vás ještě spoustu dramatu, slz a neslušností. Podpora diváků byla úžasná a bez nich bych to nezvládla. Takže, Raeinými slovy: POJĎME NA TO!“ Na tuto řadu se můžeme těšit už v létě.

Co říkáte na to, že třetí řada bude zároveň i ta poslední? Dejte nám vědět v komentářích.

Článek nám přeložila naše překladatelka titulků Magenta.

Zdroj: E4

Diskuze /1

SaDiablo

No jo, já jsem byla smutná, když jsem to četla poprvé… Ale zase si říkám, lepší než nic. :-) Sama Sharon byla na instagramu a twitteru často zahlcená nadávkami a ufňukanými komentáři, proti čemuž se hodněkrát ohradila… Chování některých „fanoušků“ dost dobře nechápu. Skončilo to perfektně, konec, který jsme dostali, mohl být klidně závěr celého seriálu, takže dostat k tomu tři finálové epizody je jako sen.

14.2.2015 | 12:41:23
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S03E03: The final chapter

cz100%
DOKONČENO

překlad @Magenta

Reklama

Náhodný obrázek

Náhodný obrázek

Nejoblíbenější postavy

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama