Once Upon a Time in Wonderland
74/100 - 41×

Once Upon a Time in Wonderland

Spin-off seriálu Once Upon a Time vyprávějící příběh Alenky, která spadne do králičí nory a objeví úplně nový nevšední svět.

USA | 2013 | Ukončeno
vysílání
1 sezóna | ABC | 44 minut
hrají
Sophie Lowe (Alenka),

A žili spolu šťastně až na věky

A žili spolu šťastně až na věky

Alenčino dobrodružství v Říši divů je u konce. V pátečním finále seriálu Once Upon a Time in Wonderland zvítězilo dobro a láska. Zlo bylo poraženo a v Říši divů nastolen mír. A tak se mohla Alenka s Cyrusem vrátit domů..

2 0
6.4.2014

Po tvrdém souboji Alenky a obyvatel Říše divů s Jafarovou „zombie“ armádou, Alenka napálila zlého čaroděje v krádeži vody ze Studny divů. Jako trest, strážkyně studny Nyx proměnila Jafara v džina. Pro změnu teď bude Jafar rozkazy přijímat, na místo dávat.

Poslední bitva v Říši divů byla jen součástí akce-napěchováného finále seriálu Once Upon A Time in Wonderland, který sjednotil milence a ostatní donutil říct si poslední sbohem.

Ale co by to bylo za finále bez několika úmrtí? Jafar se projevil ve skutečném světle. Jeho otec byl jeho první obětí. Chtěl, aby pocítil, jaké to je být zavražděn milovaným člověkem. Jeho druhá oběť byla Amara, která se v podstatě obětovala pro Cyruse, jeho bratry a vlastně pro celou Říši divů.

Láska vždy vítězí

Will byl štěstím bez sebe, když Jafar znovuobživil Anastasiu.. dokud Willovi nevysvětlil, že teď miluje jiného.. Naštěstí pravá láska dokáže prolomit veškerá kouzla. Když se Jafar stal džinem, byla zrušena jeho kouzla, která stihl provést. A tak Anastasia znovu zemřela. Ale protože pro Anastasii nenastal čas, Nyx darovala Alence vodu ze Studny divů, a ta ji přivedla zpět k životu.

Když v Říšu divů zavládl mír, Alenka s Cyrusem mohli odejít a vrátit se do jejího domova v Anglii. Tam se zanedlouho konal romantický svatební obřad, na který dorazili i přátelé z Říše divů. Bílý králík oddal Alenku a Cyruse a všechno bylo překrásné. Na závěr jsme mohli nahlédnout do budoucnosti, kde Alenka čte své dceři její memoáry. Ty její dcera pojmenovala Alenčina dobrodružství v říši divů..

Zdroj: ABC

Diskuze /8

misazak

Skvělý seriál, skvělé zakončení. Sice mě mrzí, že už je konec, ale zastávám názor: "v nejlepším skončit.! :) Byl to krásný příběh a nemám k tomu žádně výtky. Klidně bych brala nějaký další, podobný spin off ;)

6.4.2014 | 17:34:02
Chiarlotte

Konec se jim opravdu moc povedl. Poslední dva tři díly byly nejlepší z celé série. Ale na druhou stranu jsem ráda, že to zakončili a vyhnuli se přílišné překombinaci :)

6.4.2014 | 18:33:35
Petrea

:) tiež myslím, že to ukončili schopne…i keď by ma zaujímalo, že ak Will povýši na jednu z hlavných postáv OUaT, čo sa stane s Anastáziou …

ale som rada, že to podali ako ucelený a uzavretý príbeh

6.4.2014 | 18:54:32
Marvox

Konec byl moc násilný, jako by srazili 10 dílů do jednoho.

8.4.2014 | 12:16:26
LarrinSheppiik

Konec byl moc krásný. :) I když musím říct, že mi tam chyběl kloboučník, :( ale ten tam byl v době Cory, když byla královna. Jinak si myslím, že by bylo fajn, kdyby natočili i další spin offy, třeba v zemi OZ nebo tak. :)

19.4.2014 | 21:27:51
Nikol_ina

Mně se konec taky moc líbil :-) Jako dost mě mrzelo, že se seriál pořádně rozjel až ke konci, začátek byl kolikrát až nedívatelnej, ale myslím si, že ten, kdo vydržel, tak nakonec nelitoval :-) Další spin-offy by byly super, jen by to tomu chtělo víc vychytat mouchy, aby se dívalo víc lidí a nemuseli to típnout hned po 1. sérii. Ale jsem ráda, že to zakončili takhle s grácií a už se těším na Willa ve Once Upon a Time (jen je škoda, že nevzali do party i Cyruse – sice nevím, co by tam teda dělal, ale ten jeho sexy ksichtík mi bude fakt chybět) :-)

11.5.2014 | 22:42:29
artaxerxes20

parada

22.12.2017 | 22:25:40
Pecer Daz

nieeeeeeeeeee­eeeeeeeeee prečo tento seriál skončil?:///////­//////////

11.3.2018 | 9:13:45
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama