Once Upon a Time (Bylo, nebylo)
87/100 - 417×

Once Upon a Time(Bylo, nebylo)

Zlá královna, macecha Sněhurky, mocnou kletbou přenesla téměř všechny pohádkové bytosti do světa lidí, do zapadlého městečka Storybrooke. Na svoji skutečnou totožnost si nepamatují, žijí celkem běžné životy a ani jim není divné, že město nikdo z nich neopouští, vůbec nestárnou a v rukách starostky je soustředěna všechna moc. Podle legendy může kletbu zrušit jediný člověk, dcera Sněhurky a Prince Krasoně, kterou z království zachránili ještě jako nemluvně těsně před tím, než ostatní kletba uvěznila v Storybrooku. Adoptivní synek starostky věří, že tou osobou, a zároveň jeho biologickou matkou, je praktická a nezávislá Emma Swan z Bostonu…

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | ABC | 42 minut
žánr
Drama, Fantasy, Rodinný
hrají
Josh Dallas (David Nolan), Jennifer Morrison (Emma Swan), Jared Gilmore (Mladší Henry Mills), Robert Carlyle (Pan Gold), Robert Carlyle (Rampelník), Josh Dallas (Princ Krasoň), Meghan Ory (Ruby), Meghan Ory (Červená Karkulka), Eion Bailey (August W. Booth), Dylan Schmid (Baelfire), Emilie de Ravin (Belle French), Sebastian Stan (Jefferson), Josh Dallas (Princ James), Jamie Dornan (Šerif Graham), Ginnifer Goodwin (Sněhurka)

Má spin-off Frozen šanci?

Má spin-off Frozen šanci?

E!Online se zeptal prezidenta televizní stanice ABC, Paula Leeho, zda je možné, že by v budoucnu byl spin-off, který by se týkal Frozen. Paul jim odpověděl: „Momentálně v plánu Frozen spin-off nemáme, ale Adam Horowitz a Eddy Kitsis jsou strašně vynalézaví“.
Co na to říkáte? A jak by se asi jmenoval – Once Upon a Time in Arendelle?

0 0
18.7.2014

Zdroj: ABC

Diskuze /12

JohnWinstonLennon

neeeeee pomoc jen to ne! vždyť to bude hrozné takovej úžasnej animák a oni ho chtěj předělávat do hraného! fuj

#12 Anna Arendellská
18.7.2014 | 11:40:28
Nivie

Zas na druhou stranu… OUaT in Wonderland je docela dobrý zabíječ času mezi seriálovými pauzami. Když se jim chce, mají na to peníze a mělo by to takových deset dílů, tak proč ne.

Co nechápu, je povyk ohledně Frozen a „frozenomanie“, trochu je mi líto těch lepších animáků. Jo, Frozen nebyl špatný animák, ale Na vlásku (a snad i LEGO movie) je podle mě lepší. Navíc nedávno jsem byla na Jak vycvičit draka 2 a to je teprve jízda :D. A ani se nemusím bát, že bych byla zklamaná z případné OUaT verze, protože Draci mají svůj seriál ;).

18.7.2014 | 11:59:35
JohnWinstonLennon

Tak jako Jak vycvičit draka je jednoznačně nejlepší animák i jednička i dvojka a i seriál je naprosto super ale pořád je to animované a to je na tom to krásné :) kdežto předělat Frozen do hrané verze to je podle mě chyba

18.7.2014 | 12:22:51
Atenecka

Tak ono jako spin off by ten Frozen nebyl špatnej, řekněme 10–12 dílů, ucelenej příběh, uzavřenej… Také nechápu to Frozen manii, já když sem na to koukala, tak kdybych neležela v posteli a myš od PC nebyla tak daleko, tak bych to přetáčela, některé pasáže byly uplně zbytečně dlouhé… No ono ani to Na vlásku nebylo zas tak dobré. No holt nejsem na ty animáky xD

18.7.2014 | 12:28:32
lilith23

Taktiež nechápem tú mániu, Frozen rozhodne nie je najlepší animák ako to tu mnohí ospevujú. Mňa teda rozhodne nenadchol tak ako niektoré iné. A čo sa týka spin-offu, netuším či by to bolo správne rozhodnutie. Uvidíme.

18.7.2014 | 16:41:42
FraGyver

UnFrozen :D

18.7.2014 | 17:59:13
Vee12

Určitě by to vypadala zajímavě :)

18.7.2014 | 21:25:40
Gepeto

Frozen je krásny animák práve vďaka tomu, že má peknú pointu, ktorá je piesňovo dobre spracovaná. Tu je ale problém, že ak si dávam repete Frozen, tak len po Let it Go. Tam to pre mňa končí. Ale ja som introvert, preto som taký koniec schvaľoal. Takisto popularite pomáha virálny reprezentačný song. Preto mi ten ohlas nevadí, ale tiež to dejovo nebola od polovice žiadna sláva – príliš plochý dej. Zase ale aj Na vlásku sa s tou komickosťou mohlo viac vyhrať.

A spin-off o Frozen? Tak chlapci z ABC vedia ako parazitovať na úspechu iných. Ako tak som ochotný uveriť, že majstri niekde v kútiku duše fakt chcú vzdať Frozenu holt, ale zvyšok je IMHO čisto marketing a to mi to zhnusuje. Je tu mnoho iných starších až tradičných materiálov od Kocúra v čižmách skrze Pocahontas až po skutočnú a čisto zlú Snehovú kráľovnú.

Problém je, ako som už písal, že v tradičných rozprávkach je viac symbolov. Ich využitie Klobúčnikovho klobúka ako portálotvorec bolo skvelé. Lenže práve tradičná SQ dáva priestor pre viac takýchto symbolov než Frozen čo ma utvrdzuje v tom, že už to flákajú.

#9 Nivie
18.7.2014 | 22:16:28
Nivie

#8 Gepeto: Ještě se jednou k tomu vyjádřím, abych trochu vysvětlila, co mi na Frozen vadí. Budu se opakovat, ale co už.

Zejména to jsou mnohokrát omílané rodinné vztahy (rodiče-děti, sourozenci) – jasně, nejspíše se projeví více nebo méně v každém animáku, ale postavit na tom velkou část děje. Pak tady jsou drobné nelogičnosti v ději. A nakonec dnes tolik zprofanované téma vyjádření svého skutečného já (trochu mi to připadá jako podprahové zprávy některých komunit) – a to je minimálně v Rebelce, Na vásku, Frozen. A pak se rodí strašně silné a výrazné ženské osobnosti, které nepotřebují v životě muže(!) (Merida, Elsa) nebo fungují jako doplňek hrdinky (Locika). Proto mám ráda Draky, Škyťák je vážně borec, rozumný člověk a (na dvacetiletého) zodpovědný CHLAP! Kdysi jsem Xeně záviděla chakram, dnes Astrid Škyťáka :D.

Za mých mladých let mě pohádky učily píli, poctivosti, statečnosti, solidaritě, trpělivosti a dnes děti učí, jak „vyjádřit svou vnitřní sílu“ nebo jak se „vzepřít autoritám, protože mě nikdo ze světa nechápe“ – moc nechápu směřování těchto „ctností“. Pak se nedivme, že je společnost plná feministek, zlatokopek (vážně nesnáším pohádkové morganatické sňatky) a chaosu, protože všichni za něco bojují (přičemž nikdo nedokáže přesně popsat za co) a zároveň každý za něco jiného. To jsou paradoxy postmoderní doby :/.

A to se promítá i v OUaT (člověk se nedíví, když jsou takové předlohy). Vztahy snad se všemi rodinnými příslušníky, vzájemné nepochopení, moc silné ženské hrdinky. Zase se mi na OUaT líbí, jak pracuje s některými tématy nebo propojuje (či spojuje) příběhy. Moc se mi třeba líbilo spojení Rampelníka a Zvířete. Trochu cítím, že scénaristům se vytrácí nadhled, hravost a lehká ruka. Příběhy jsou moc křečovité, těžkopádné, ohrané, případně podbízivé. Ale jinak jim fandím ;). Že vždycky kolem půlnoci spisuji tyto elaboráty.

#10 Gohman
18.7.2014 | 23:19:27
Gohman

#9 Nivie: Myslím ze tady nad tím někdo zbytečně moc přemýšlí…

19.7.2014 | 1:16:32
Liss93

Frozen jsem viděla jen jednou. Došla jsem na něj kvůli písničkám, na které na netu stále někdo odkazoval. Příběhy s lidskými postavami moc nemusím (jedinou a čestnou výjimku má u mě Mrtvá nevěsta), ale miluju Madagaskar nebo Hledá se Nemo, což jsou animáče, na které můžu koukat kdykoliv. Přemýšlet nad spin-offem je hodně předčasné, vždyť ani neví, jak se Elsa a ostatní noví hrdinové uchytí.

25.7.2014 | 15:33:48
Anna Arendellská

#1 JohnWinstonLennon: Myslím že až to uvidí děti jako já, tak si oddechnou. Ano nejdříve jsem si frozen zamilovala a byla jsem, prostě jako malé dítě. Nevím jak to popsat prostě jsem se tak trošku zbláznila jako nikdy předtím.Díky tomuto filmu ve kterém se to objevilo konečně můžu ulehnout s dobrými myšlenkami a už mně ani nevábí ty super písničky. Už jsem pochopila jaká vlastně je Anna, Kristoff a hlavně že Elsa je tak strašně jiná než jsem očekávala. Dává taky naději a kvůli tomu už mám prázdnou hlavu frozen.

MOC DĚKUJU!!! :)

19.7.2016 | 23:56:20
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Nepřehlédněte

Edňáci hodnotí finále seriálu Once Upon a Time

Edňáci hodnotí finále seriálu Once Upon a Time

Závěrečná epizoda Leaving Storybrooke uzavřela dlouhou sedmiletou cestu seriálu. Splnila naše očekávání a byla seriálu důstojným finálem?

Děkujeme

Děkujeme za vaši přízeň

Děkujeme za vaši přízeň

Sedm pohádkových let je u konce a celá naše redakce vám tímto děkuje za vaši dlouholetou přízeň.

Reklama

Fotky z finále

Fotky z finále

Nejlepší postavy

Narozeniny herců

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama