Once Upon a Time (Bylo, nebylo)
87/100 - 416×

Once Upon a Time(Bylo, nebylo)

Zlá královna, macecha Sněhurky, mocnou kletbou přenesla téměř všechny pohádkové bytosti do světa lidí, do zapadlého městečka Storybrooke. Na svoji skutečnou totožnost si nepamatují, žijí celkem běžné životy a ani jim není divné, že město nikdo z nich neopouští, vůbec nestárnou a v rukách starostky je soustředěna všechna moc. Podle legendy může kletbu zrušit jediný člověk, dcera Sněhurky a Prince Krasoně, kterou z království zachránili ještě jako nemluvně těsně před tím, než ostatní kletba uvěznila v Storybrooku. Adoptivní synek starostky věří, že tou osobou, a zároveň jeho biologickou matkou, je praktická a nezávislá Emma Swan z Bostonu…

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | ABC | 42 minut
žánr
Drama, Fantasy, Rodinný
hrají
Josh Dallas (David Nolan), Jennifer Morrison (Emma Swan), Jared Gilmore (Mladší Henry Mills), Robert Carlyle (Pan Gold), Robert Carlyle (Rampelník), Josh Dallas (Princ Krasoň), Meghan Ory (Ruby), Meghan Ory (Červená Karkulka), Eion Bailey (August W. Booth), Dylan Schmid (Baelfire), Emilie de Ravin (Belle French), Sebastian Stan (Jefferson), Josh Dallas (Princ James), Jamie Dornan (Šerif Graham), Ginnifer Goodwin (Sněhurka)

Šestá série již nebude rozdělena na dva bloky

Šestá série již nebude rozdělena na dva bloky

Po třech letech, kdy byla série vždy rozdělena na dva velké příběhy, přichází změna. Šestá řada seriálu se vrátí k duchu té první.

34 0
17.6.2016

Během panelu seriálu Dead of Summer tvůrci seriálu Adam Horowitz a Edward Kitsis odhalili, že šestá série Once Upon a Time již nebude rozdělena na dvě poloviny, Hydeův příběh tak nezabere celých 11 epizod.

„Nová série se bude od těch předchozích lišit. Neuděláme to v tom stylu, že do města přijde Hyde, 10 epizod s ním budeme bojovat, v zimním finále ho zabijeme a pojedeme dál,“ prozradil Kitsis. „Letos se všechno změní a vrátíme se k duchu první řady, která obsahovala spoustu malých příběhů.“ „Místo dvou polovin letos plánujeme příběh na celých 22 epizod. Opravdu se těšíme,“ dodal Horowitz.

V 6. řadě bude seriál zkoumat příběhy ze Země nevyřčených příběhů, která otevírá nové a nekonečné možnosti. To však neznamená, že naši hlavní hrdinové budou odsunuti do pozádí, právě naopak. „Ve skutečnosti to poskytuje šanci, abychom se na ně podívali z úplně jiného úhlu,“ řekl Horowitz.

(Země nevyřčených příběhů; Foto: ABC)

Jste rádi, že se seriál vrátí ke svým kořenům? Těšíte se na šestou řadu plnou nových příběhů?

Diskuze /17

Packa

Tak na to se těším. Pokud to bude opravdu návrat k první řadě, bude to skvělé, ta mě bavila snad nejvíc. :) Ale rozhodně chválím ten krok nepůlit, je to změna k lepšímu. Starý scénář – 11 dílů padouch, zabít a je další – je už ohraný.

17.6.2016 | 20:23:27
rio

konečne nejaká zmena bolo to stale o tom istom , neviem sa dočkať , ale najviac sa teším na Evil queen

17.6.2016 | 20:27:11
Adélka_MucQ

Jsem ráda, že se vrátíme k první sérii, škoda jenom, že se to nedá udělat, aby měli všichni zase vymyté mozky a nic netušili, jako to bylo na začátku :) to mě bavilo nejvíc. A ta země vypadá úžasně steampunkově, nemůžu se dočkat ;)

17.6.2016 | 21:04:27
Packa

A beztak to bude tak, že se Henry nějak dostane do té nové země a bude všem sepisovat jejich příběhy. Jen je otázka jak se to stane, koho pošlou s ním a jak to zapojí do zbytku děje. :D

#5 Henco
17.6.2016 | 21:55:45
Henco

#4 Packa: Pokial sa nemýlim, Rumple vo finále spolu s Hydeom preniesol do Storybrooku z tej zeme všetky postavy :-D

#6 Packa
18.6.2016 | 8:32:22
Packa

#5 Henco: To tam ale nikde řečené nebo ukázané nebylo, ne? Si to teda vůbec neuvědomuju.

#8 Henco
18.6.2016 | 8:56:12
VampKošilka

Woow, tak to se těším ještě víc. Jsem ráda, že nebude rozdělení na dva bloky a snad se povede návrat ke kořenům. V čemž by EQ měla pomoct.

18.6.2016 | 9:18:45
Henco

#6 Packa: Finále som pozeral bez tituliek takže je možne že sa mylim ale aj teraz som pozeral na youtube scénu v Storybrooke medzi Reginou a Hydeom a Hyde povedal niečo v zmysle že si priviedol priateľov pretože Storybrooke je miesto kde sa zabudnuté pribehy možu vyriesiť a to presne sa bude teraz diať. Ja neviem kludne ma niekto opravte takto som to pochopil ja :-D

#9 Packa
18.6.2016 | 12:56:48
Packa

#8 Henco: Jo, teď jsem si tu scénu taky našla a máš pravdu. Řekl, že si přivedl pár přátel. Omlouvám se, to jsem při sledování nepostřehla (nebo už jsem to zapomněla, přece jenom je to měsíc). :) Tak pokud nebude ani zběsilé skákání z jedné země do druhé a zůstanou ve Storybrooku – to je další věc, za kterou mají plusový bod. :)

18.6.2016 | 13:15:46
Celene

trochu se toho bojím, ale tak snad nezklamou :)

18.6.2016 | 23:24:09
SaDiablo

Otázka je, jak tahle jejich teorie bude vypadat v praxi. Což o to, tohle by většina fanoušků uvítala už po třetí sérii (a ti, co ne hned po třetí, tak po čtvrté určitě), ale oni prvně musí něco hodně podělat, aby se jim trochu rozsvítilo. Takže nápad dobrej, ale s tleskáním si ještě počkám.

#12 Packa
19.6.2016 | 22:52:30
Packa

#11 SaDiablo: No já tleskám už jenom za nápad. Ze zpracování mám taky trochu obavy, ale tak třeba to nebude tak hrozné…Třeba. :D

#13 SaDiablo
20.6.2016 | 8:16:23
SaDiablo

#12 Packa: Ty jejich nápady mi nikdy hrozné nepřišly, nevzpomenu si ani na jeden, který bych od začátku hejtovala nebo podobně. Jenomže už mě unavuje, že komunita fanoušků, kterou tenhle seriál má, vytvoří velmi dobré teorie (včetně AU), a pak se teda čeká, jak se s tím poperou oni, aby se pak na konci zjistilo, že ty ff teorie jsou mnohem lepší než samotný seriál, protože tvůrci totálně zpackají scénář… A když se ohlédnu na první sérii, která byla krásná (třeba já úplně milovala Snowing flashbacky), držím tomu palce, aby se už konečně vzpamatovali a dali nám nějaký dobrý materiál, o kterém stojí za to diskutovat.

20.6.2016 | 14:50:40
katka11

To zní dobře.

20.6.2016 | 18:08:40
Stolid

Really? Jak se na to můžete těšit? Vždyť to zavání nějakým průserem a úplně něčím jiným. Každý seriál je o tom, že celou sérii bojovali s nějakým padouchem a pak ho zničili. Once bylo právě tím výjimečné, že mělo 2 padouchy na 1 sérii. Proto mě tolik bavilo. Například takové PLL nebo TVD – je to tak staré a ohrané, že už to nikoho nebaví, ale Once baví stále stejně a dál.

#16 Packa
22.6.2016 | 0:38:45
Packa

#15 Stolid: Právě že to bylo hrozně divné a už ohrané. Nový padouch, bojujeme, zabijeme, ale zároveň si ve finále přivedeme dalšího záporáka. Bojujeme, zabijeme, ale zároveň si ve finále přivedeme dalšího záporáka… Ne. TOHLE už je ohrané.

22.6.2016 | 7:23:01
Kutil44

Bol práve vyhlásený casting na nové postavy – Sindibad a Šeherazáda. Tak to vyzerá že dočkáme trochu orientu :D

24.6.2016 | 20:20:59
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Nepřehlédněte

Edňáci hodnotí finále seriálu Once Upon a Time

Edňáci hodnotí finále seriálu Once Upon a Time

Závěrečná epizoda Leaving Storybrooke uzavřela dlouhou sedmiletou cestu seriálu. Splnila naše očekávání a byla seriálu důstojným finálem?

Děkujeme

Děkujeme za vaši přízeň

Děkujeme za vaši přízeň

Sedm pohádkových let je u konce a celá naše redakce vám tímto děkuje za vaši dlouholetou přízeň.

Reklama

Fotky z finále

Fotky z finále

Nejlepší postavy

Narozeniny herců

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama