Once Upon a Time (Bylo, nebylo)
87/100 - 417×

Once Upon a Time(Bylo, nebylo)

Zlá královna, macecha Sněhurky, mocnou kletbou přenesla téměř všechny pohádkové bytosti do světa lidí, do zapadlého městečka Storybrooke. Na svoji skutečnou totožnost si nepamatují, žijí celkem běžné životy a ani jim není divné, že město nikdo z nich neopouští, vůbec nestárnou a v rukách starostky je soustředěna všechna moc. Podle legendy může kletbu zrušit jediný člověk, dcera Sněhurky a Prince Krasoně, kterou z království zachránili ještě jako nemluvně těsně před tím, než ostatní kletba uvěznila v Storybrooku. Adoptivní synek starostky věří, že tou osobou, a zároveň jeho biologickou matkou, je praktická a nezávislá Emma Swan z Bostonu…

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | ABC | 42 minut
žánr
Drama, Fantasy, Rodinný
hrají
Josh Dallas (David Nolan), Jennifer Morrison (Emma Swan), Jared Gilmore (Mladší Henry Mills), Robert Carlyle (Pan Gold), Robert Carlyle (Rampelník), Josh Dallas (Princ Krasoň), Meghan Ory (Ruby), Meghan Ory (Červená Karkulka), Eion Bailey (August W. Booth), Dylan Schmid (Baelfire), Emilie de Ravin (Belle French), Sebastian Stan (Jefferson), Josh Dallas (Princ James), Jamie Dornan (Šerif Graham), Ginnifer Goodwin (Sněhurka)

Zahraje si Greg Germann Háda?

Zahraje si Greg Germann Háda?

Greg Germann posílí herecké obsazení druhé poloviny 5. série jako zatím neznámá tajemná postava. Zahraje si snad samotného vládce podsvětí Hádese?

14 1
5.11.2015

Herec Greg Germann (Ally McBeal) byl obsazen do role pravidelně se vracející postavy bloku 5B.

ABC sice nevydalo žádné další podrobnosti, ale v castingu byl popsán jako „tajemná postava s mocí, která je podobná bohům, a je vždy oblečená do dokonale padnoucího obleku.“ Je to někdo, „kdo do lidí umí zasít strach je tím, že se k nim chová přátelsky, a je tou poslední osobou, se kterou by jste si chtěli zajít na skleničku.“

Minulý měsíc na newyorském Comic Conu jeden z tvůrců Eddy Kitsis označil druhou polovinu 5. série slovem „peklo“. To nám pomalu začíná potvrzovat spekulace o tom, že se vydáme do podsvětí. Greg Germann by tak podle popisu mohl ztvárnit samotného vládce pekel, Hádese. Na oficiální potvrzení si ale musíme ještě počkat.

Další castingy (podle nepotvrzených informací z Matt's Inside Line) odpovídají popisům Herkula a Megary.

Zdroj: TVLine

Diskuze /13

Michelle84

hades? herkules? naozaj? oni chcú skutočne použiť všetky disneyovky? ........ takže ten tarzan a maugli jak som spomínala prídu tiež? :D

#2 Nivie
5.11.2015 | 12:51:15
Nivie

Ha někdy na konci třetí série jsem vyslovila tady na edně přání, aby dalším záporákem byl Hádes, ale obratem jsem to zavrhla s tím, že by to byla příliš velká slátanina. A ejhle, ono je to tady :D.

No, pokud by Hádes byl podle mých představ – démonický, slizský, elegantní, přesto temný padouch, který by měl zlo v popisu práce, dokonce by mohl být samotným prapočátkem zla – proč ne. Navíc by měl jednu výhodu: nešlo by ho zabít :). Pokud ho udělají podle Disney verze, kde byl opět zakomplexovaným bohem, co žárlil na lepšího a úspěšnějšího bratra, tak to se mi líbit nebude. To už by bylo šestkrát destilované téma.

Zaujal mě ten oblek :P. To se mi líbí, ale teď se mi honí hlavou, v čem asi bude chodit Herkules, když v originále měl pásek přes čelo, hippie sestřih a minisukni. Pokud by měla předtsavitelka Megary stejné vlasy jako animovaná postava – paráda.

#1 Michelle84: Tarzan by se hodil k Regině v mých představách více než Hood :D. Mohl by to být zábavný pár. Využívání disneyovek mi nevadí, ale zároveň jsem ráda, že některé animáky mají své vlastní seriály, takže budou tohoto znásilňování snad ušetřeny ;). Dnešní diváci asi už moc neznají grimmovky, andersenovky a jiné klasiky, takže asi jdou cestou nejmenšího odporu.

#8 merit
5.11.2015 | 13:16:07
deadpool

ja bych chtel videt typka s plamenou parukou :D herkules je moje nejoblibenejsi disneyovka :D a hades je proste bozi v jakkeokoliv verzi :D

5.11.2015 | 13:42:18
Ridley

Zlý, zlý, zlý ujo na Háda -_- pre tých, čo pozerali lost girl, vieme prečo.. na Erica Robertsa aka Háda nemá nikto..

#5 Michelle84 #8 merit #13 FaNTa
5.11.2015 | 13:56:38
Michelle84

#4 Ridley: ja ho videla len v ally mc beal a veru tam hral takú postavu že ako hada si ho predstaviť neviem :D ale tak ked mohol byť nedôverihodný poseidon

#6 Ridley
5.11.2015 | 14:20:48
Ridley

#5 Michelle84: pozri si posledné časti lost girl, tam bol Eric aka Hádes božský :3

5.11.2015 | 14:35:28
Wicked sorcerer

No jako tohle mě fakt vyrazilo dech čekal jsem cokoli ale Háda ne.

5.11.2015 | 15:26:37
merit

Tak podsvetie … Ešte som nestihla spracovať Kamelot a hop, už budeme zasa niekde inde. Tuším majú v Storybrooku hviezdnu bránu.

#2 Nivie: Sme v svete OUAT, jasne, že Hádes bude buď zakomplexovaný, alebo nespravodlivo ukrivdený a ešte k tomu zapletený v nejakom milostnom trojuholníku :D. No a Herkula mi je fakt ľúto, lebo v tej minisukni v chladnom Storybrooku bude mať čo robiť, aby nezmrzol :).

#4 Ridley: Ericovi R. záporácke role sedia ako uliate, vždy je super :).

#9 Prallines
7.11.2015 | 9:19:38
Prallines

#8 merit: A třeba Hádes bude vykreslený fakt dobře :) Pro mě takhle byla udělaná i Cruella, jen to zbavení se jí bylo dost odfláknuté :D Ale pokud bude Hádes takhle zlý ze své vlastní přirozenosti nebo to bude mít skutečně nějaký dobrý příběh, tak by to bylo super :)

Chápu, že spousta postav už jede podle stejného scénáře pořád dokola a seriál má spoustu děr.. Na druhou stranu mě se letošní série fakt líbí a nechápu tu neustálou nespokojenost.. Tím nemířím vyloženě na tebe.. spíš to konstatuji tak celkově :)

#10 Prallines #12 merit
7.11.2015 | 13:09:30
Prallines

#9 Prallines: mně se líbí.. pardon :D

7.11.2015 | 13:10:46
Ridley

Lost girl nahodili veľmi vysokú úroveň na Háda, tak.. som zvedavá, či to OUAT dobehne, ale pochybujem.. LG urobili Háda perfektne, takže sa teším na porovnanie s OUAT :D ale keď to bude nejaký zakomplexovaný oný (ako bolo spomenuté vyššie), tak… OUAT ma prestáva baviť, stále som nevidela časti od 3., príde mi to, že sa to tam všetko dookola opakuje, Boh chráň, keď sa z Reginy stane ďalšia temná, síce shippujem SQ, ale ďalšie „I saved you, now save me“ by som nezvládla, lebo.. čoho je veľa, toho je málo :D už možno magorejem zo školy, ale vážne sa mi tam začína črtať vzorec, podľa ktorého to natáčajú :D

7.11.2015 | 13:30:28
merit

#9 Prallines: To je OK, veď ja mám OUAT tiež celkom rada, ináč by som to nepozerala :). Len ma mrzí to obrovské množstvo nevyužitého potenciálu a schématickosť. No stále je tam veľa aj toho, čo sa dá pochváliť ( napr. táto séria je pre mňa ako fanúšičku Hooka a Emmy taký malý darček :) ).

7.11.2015 | 13:56:41
FaNTa

#4 Ridley: PŘESNĚĚĚĚ :333

10.11.2015 | 22:08:59
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Nepřehlédněte

Edňáci hodnotí finále seriálu Once Upon a Time

Edňáci hodnotí finále seriálu Once Upon a Time

Závěrečná epizoda Leaving Storybrooke uzavřela dlouhou sedmiletou cestu seriálu. Splnila naše očekávání a byla seriálu důstojným finálem?

Děkujeme

Děkujeme za vaši přízeň

Děkujeme za vaši přízeň

Sedm pohádkových let je u konce a celá naše redakce vám tímto děkuje za vaši dlouholetou přízeň.

Reklama

Fotky z finále

Fotky z finále

Nejlepší postavy

Narozeniny herců

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama