Once Upon a Time (Bylo, nebylo) Hodnocení páté série Once Upon a Time

Hodnocení páté série Once Upon a Time

Hodnocení páté série Once Upon a Time

Podívejte se, jak si pátá řada seriálu Once Upon a Time vedla v diváckém hodnocení.


13 0
12.7.2016

I když se seriál v první polovině řady slibně rozjel, velmi dobré hodnocení nakonec shodila jarní část. Zatímco čtvrtá řada od vás získala průměrné hodnocení 90%, pátá klesla na 83%. Podzimní blok s temnou Emmou si odnesl průměr 88%, jarní blok v Podsvětí jen 78%.

Na Edně se nejlépe hodnocenou epizodou stala pátá Dreamcatcher (97%), nejhůře osmnáctá Ruby Slippers, která dosáhla na pouhých 52%.


Co týče IMDb, nejlépe hodnocený je osmý díl Birth (90%). Nejhorší epizodou se, stejně jako na Edně, stala osmnáctá Ruby Slippers (69%). Na Edně je lépe hodnoceno celkem dvanáct epizod, na IMDb jedenáct.

Graf porovnávající hodnocení jednotlivých epizod páté série na Edně a IMDb:

Souhlasíte z hodnocením většiny? Která epizoda byla podle vás nejlepší a která nejhorší?

Diskuze /8

VampKošilka

Áno, Ruby Slippers, u mě bezkonkurence nejhorší epizoda. Odbýt jednu z mých nejoblíbenějších postav vztahem, který vytvořili za jednu epizodu, k tomu naprosto bez chemie. Nope. K tomu to byla hrozná nuda, jediná Zelena mě držela u toho, abych to vůbec dokoukala.

Nejlepší je pro mě epizoda Sisters(5×19), která má jedno z nejvyšších hodnocení, takže super.

#8 kath023
12.7.2016 | 14:36:26
Adélka_MucQ

Je zajímavé vidět, jak šlo na edně hodnocení od 5×15 konstantně dolů, jako by diváci čekali, že přijde Ruby Slippers :D Jinak první polovina se mi rozhodně líbila víc, z hlavy si teď vzpomenu, že se mi fakt líbil hned druhý díl a pak 5×08-Birth. V druhé polovině pak souhlasím s daty nahoře-Sisters.

12.7.2016 | 15:52:00
Kutil44

Povedzme si to na rovinu epizódy 5X15,16,17,18 ani nemuseli točiť – boli to najhoršie epizódy z celého seriálu. Vznikli len preto aby splnili tú kvótu 22 epizód za sezónu :/

12.7.2016 | 22:14:22
Kutil44

Komcus nemáš aj údaje o sledovanosti jednotlivých častí?

#7 komcus
12.7.2016 | 22:15:36
Henco

Tak ja idem proti davu.. za prve myslim že obe boli vynikajúce ale 5A ma sklamalo. Pretože mam pocit akokeby scenár k prvým 6 epizodam pisal niekto iný ako ten zvyšok. Rumpel sa stal definitivne hrdinom a vykupil sa z temnoty a po par epizodach z ktorych sa objavil poriadne len v tej poslednej si zobral moc temneho späť. To by mi ani nevadilo ( pretože light Rumple nikoho nezaujima ) ale dosť pobabrali Dark Swan. Najskôr sa tvárila ako obrovska tajomna zaporačka aby sme vlastne zistili že všetko čo robi vlastne robi v impulze a ani sama nevie čo robí ( a samozrejme to robí z ušlachtileho motivu ). A zaroveň slubovali že Dark Swan nebude zaležitosť len na pol serie ale Emmina temnota sa potiahne cez obe polovice. Na tom som sa tešil a prišlo sklamanie.

Na druhej strane 5B bola dosť na rozpravkový serial nekompromisná a scenaristi mali vo vela veicah fakt riadne gule a mnohym fanušikom polamali srdcia. Napriklad vo mne vo finale 5.serii ostal dosť depresívny pocit. A to množstvo zásadnych nečakanych zvratov..

12.7.2016 | 23:43:22
Celene

jo asi souhlas :-) pak se mi mrtě líbilo Sisters 5×19 a ten díl s Milah 5×14

14.7.2016 | 9:31:31
komcus

#4 Kutil44: Ohledně sledovanosti se pokusím co nejdřív vydat další článek. ;)

webmaster
14.7.2016 | 18:00:15
kath023

#1 VampKošilka: Sisters byla skvělá epizoda,Zelena mi dost přirostla k srdci a koukala jsem pak hlavně kvůli ní. Jenom mi přijde,že s Rampem to tak nějak strašně zkazili,a to je škoda,s Bell jsem je měla nejradši.

15.7.2016 | 11:58:10
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Nominuj Ednu na Křišťálovou lupu

Pomoz Edně usednout na trůn v kategorii Zájmové weby 

Hlasujte pro Ednu!

Reklama

Nepřehlédněte

To nejlepší a nejhorší na šesté sérii Once Upon a Time

To nejlepší a nejhorší na šesté sérii Once Upon a Time

Co se nám na šesté řadě Once Upon a Time líbilo a co naopak vůbec? Podívejte se na náš seznam a v komentářích nám sdělte, se kterými body souhlasíte.