Outlander (Cizinka)
95/100 - 312×

Outlander(Cizinka)

Seriál Outlander sleduje příběh Claire Randallové, vdané armádní sestry z roku 1945, jež se záhadně dostane zpět v čase do roku 1743. Zde je okamžitě uvržena do neznámého světa plného nebezpečí, zatímco její manžel Frank nemá ponětí, kam zmizela. V tomto novém světě je navíc okolnostmi donucena se provdat za Jamieho Frasera, mladého a romantického skotského bojovníka. Její srdce tak zůstane rozpolcené mezi dvěma naprosto odlišnými muži, kteří žijí ve dvou rozdílných dimenzích.

USA | 2014 | Pauza
vysílání
8 sezón | Starz | 55 minut
žánr
Dobrodružný, Historický, Romantický
hrají
Sam Heughan (James Fraser), Caitriona Balfe (Claire Randallová Fraserová), Richard Rankin (Roger Wakefield MacKenzie), Oscar Kennedy (Lord John Grey), Duncan Lacroix (Murtagh Fraser), Tobias Menzies (Frank Randall), Tobias Menzies (Jonathan Randall), Graham McTavish (Dougal MacKenzie), Gary Lewis (Colum MacKenzie), Grant O'Rourke (Rupert MacKenzie), Stephen Walters (Angus Mhor), Laura Donnelly (Janet Fraser)

České titulky k epizodě Both Sides Now jsou hotové!

České titulky k epizodě Both Sides Now jsou hotové!

České titulky k osmé epizodě s názvem Both Sides Now jsou hotové a připraveny ke stažení. Epizodu po jejím zhlédnutí nezapomeňte ohodnotit.

3 0
29.9.2014

Zdroj: Starz

Diskuze /20

DamianaFrey

Ďakujem :) 4.apríl poctivo zaškrtnutý! :)

29.9.2014 | 21:10:30
fefina

187 dní čekání?! ale fuj Překladatelům velké díky!

29.9.2014 | 21:29:37
Isabo1

Velké díky překladatelům! Jste jedničky :-) Já si jdu nastavit upomínku do kalendáře, ta doba..... :-(

29.9.2014 | 21:34:13
E-nika

Děkuji za titulky =)

29.9.2014 | 21:50:30
bri10

Moc díky za titulky, skvělá práce. Ale neodpustím si pár poznámek. Já sem asi blbá, ale vůbec to nechápu. Jak může Frank hledat svoji ženu v čase budoucím, který ještě nenastal, pokud je Clare stále v minulosti? Jak by mohlo souběžně uběhnout stejných sedm týdnů? V jaké alternativní realitě by to asi žil? Myslím, že na tohle by nestačil ani Sheldon s teorií strun :D. Knížky jsem nečetla, takže jsem předpokládala, že pokud se jí podaří vrátit, tak do stejného okamžiku, kdy odešla. Což je taky blbost, už svou přítomností vytvořila jinou realitu. Cestování časem je prostě ošemetná věc a neměl by se do ní pouštět každý, hlavně ne romantičky :D. A ten konec – bože, skočit na ten nejstarší trik s ověřením si info, to autorka byla asi sjetá, když tohle napsala :D. Následné chování kapitána Randala je typické, nic jiného ani udělat nemohl, protože zjevně chlapi v 18tém století neměli mozky nebo je měli jinde. Ale ten heroický nástup zachránce mě odvařil, smála jsem se ještě celé titulky. Takže na další díly se fakt těším, moc mě zajímá, jak toto drama z červené knihovny bude pokračovat. Tento díl má u mě body k dobru za komediální náboj :D.

#6 lauden
30.9.2014 | 2:01:57
lauden

#5 bri10: Mě to zase přijde docela logický, Frank žije v přítomnosti, ze které se mu ztratila žena a hledá ji. Ten přesně určený čas. úsek 6 týdnů tam úplně nesedí, s tím souhlasím :). Jestli se vrátí Claire zpět do svého času, určitě to nebude přesně v okamžiku, kdy odešla, protože čas plyne na obou stranách. Co se týče cestování časem, jelikož je to zatím jen naše fantazie, může si autorka dovolit napsat, co jí osobně přijde logické. Musím říct, že četbou knih se cestování skrz kameny postupně vysvětluje a osvětluje. Mluvíme tu o cestování časem pomocí určitých přírodních sil, nikoli o stroji času, kdy si nastavíme datum a můžeme si cestovat kam se nám líbí a vrátit se klidně do stejného okamžiku. Občas se nad knížkama taky pobavím, zasměju, protože mi něco přijde ujetý, ale to je prostě Diana Gabaldon :). Ale chápu, pokud máš cestování časem v merku, tak tě to musí dráždit :D.

30.9.2014 | 8:25:56
jiřand

Děkuji za titulky, prostě rychlost:) Jinak dnešní epizoda mě trošku zklamala, po tak slibném začátku mě i místy nudila, zplácali tak 150 stran knihy, jinak to asi nešlo aby stále nevedli rozhovor a byla nějaká akce. To, co si přimysleli pro seriál, hlavně okolo Franka, no nějak mi to nezapadá.A ten závěr- no vždyť Jamie je hrdina a vylezl na věž do okna! Mě to přišlo super, ale taky jsem se smála!

30.9.2014 | 9:07:01
Arthurka

díky za titulky :) – jo v knížce jsem se taky smála, hlavně nemá autorka promyšlenou povahu Claire, místy je na zdravotní sestru křtenou válkou naivní nebo prostě blbá, místy až neuvěřitelně drsná – viz konec knihy a zápas s vlky :D Co se týče toho cestování v čase, souhlasím; prostě je to místy nevychytané

30.9.2014 | 10:17:49
galadriel2

Podle mého, předloha není román o astrofyzice, ale o Skotsku, kde mýty, magie a kouzla byli a možná někdy ještě jsou, na denním pořádku. Já myslím, že bychom se měli u děje zasnít a odpočinout si. Nemyslím si, že seriál natáčeli proto, aby diváci vypočítávali jak a co není možné :)

#10 bri10
30.9.2014 | 12:23:48
bri10

#9 galadriel2: Jo, to máš pravdu, o astrofyzice nemají páru většina autorů románů, seriálů a filmů. To bych ani u románu tohoto typu nečekala, jen alespoň základní znalosti – například že čas nemůže plynout zároveň ve dvou různých časových alternativách platných pro jednu osobu , kdy budoucnost ještě nenastala, ergo pokud byla vytržena ze své časové osy a vržena do jiné časové osy, už nikdy nemůže naskočit do rozjeté osy předchozího vlákna, své nynější budoucnosti. Může pouze vytvořit další alternativní časovou osu. Složité? A navíc nedokázané a velmi nebezpečné. Představme si, že na místě Claire by byla osoba fyzických schopností, která by Randala sundala k zemi a v afektu boje třeba i zabila – a její manžel už by se nikdy nenarodil. Každopádně, Jamie ho nemůže ani zabít, alespoň Clare by to neměla dopustit. Aspoň víme, kam se to bude v tomhle ohledu ubírat, pokud teda kpt. Randal už nesplodil nějakého bastarda, co je Frankův předek. Čert ví. Ale k tomu, že bychom se měli zasnít – no já nevím. Mě na tom moc k snění neláká, podle tohoto dílka život na Skotské vysočině v 18tém století byl permanentní sexuální maraton, každá ženská byla neustále v akutním nebezpečí znásilnění (bez ohledu na to, jak malá prsa má :D). Se ženou se zacházelo jako s kusem hadru, neměla práva, jenom držet hubu, krok a zvednout sukni na požádání. Nevím, jak tobě, ale tohle mi moc ke snění nepřijde. Zřejmě si romantiku představuju jinak :D.

#12 DamianaFrey #16 E-nika
30.9.2014 | 13:07:54
Em

Díky za úžasné titulky. Plynutí dvou časových rovin mě taky dost zarazilo ale zrovna u tohohle seriálu mě tyhle nepřesnosti nějak extrémně nevytáčí.

30.9.2014 | 13:26:27
DamianaFrey

#10 bri10: Krásne zhrnuté :) Nemôžem inak len súhlasiť…

30.9.2014 | 13:51:28
galadriel2

Já četla knižní předlohu, vím jak se to pořeší s potomky a pod. Co se týče snění, záleží na tom v čem žiješ. Já si u seriálu odpočinu i se občas zasním.

30.9.2014 | 14:42:09
bri10

Moc by se mi líbil seriál, kdy by se na Skotskou vrchovinu propadla rota vojáků ze speciálních jednotek v plné výzbroji :D. To by byla romantika :D:D:D:D.

#15 galadriel2
30.9.2014 | 14:48:05
galadriel2

#14 bri10: Taková sci-fi akční mystery červená knihovna :)

30.9.2014 | 16:13:58
E-nika

#10 bri10: Já si myslím, že řešíš trochu blbosti – pokud chceš něco reálného, tak se dívej na dokumenty ;-) Jsem historička a taky bych se mohla u seriálu děsit a rozčilovat, ale jsem v klidu, protože to beru tak, jak to je =)

#17 galadriel2 #18 mi.sa
30.9.2014 | 16:47:31
galadriel2

#16 E-nika: Děkuji, konečně někdo, kdo neřeší " proč, kdy, jak a kdo".

30.9.2014 | 20:41:57
mi.sa

#16 E-nika: Také souhlasím. A knihy jsou velmi čtivé. Nepřemýšlela jsem nad tím, proč to tak je. Takto to spisovatelka chtěla napsat, tak to tak beru a užívám si to.

#19 Alibi
1.10.2014 | 18:35:35
Alibi

#18 mi.sa:Sohlasím s tebou, tak to má být :-). Fantazii se meze nekladou. Tisíc lidí vidí stejnou věc úplně jinak a každý jinak přemýšlí. Buď se otevřeš názorům a fantaziím jiných lidí nebo zatvrdneš u té své a to je přece suchý a takový já vím všechno a ty nic. Vzít si od každého komu co vyhovuje a těší ho to je skvělé a posouvá ho to dál :-).

#20 mi.sa
13.10.2014 | 18:35:32
mi.sa

#19 Alibi: Ano přesně tak ;) Je to kniha, tam si spisovatelka může klidně napsat, že je země placatá, že zemi ovládají roboti nebo, že jsme bohové! A nikdo by nad tím neměl zas tolik přemýšlet proč, ale naopak se snažit spisovatelce porozumět a zkusit si to představit, tak jak si to asi ona představovala a vniknout do jejího světa. Pak už se do toho světa můžeme dostat i my.

14.10.2014 | 9:16:39
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Cizinka pokračuje

Cizinka dostala osmou sérii, ta bude ale poslední

Cizinka dostala osmou sérii, ta bude ale poslední

Společnost Starz prostřednictvím videa oznámila, že se oblíbený seriál všech milovníků historie, Skotska, USA a ladných nohou v kiltech dočká osmé série. Bohužel vše dobré má svůj konec, takže osmá série bude pro seriál i tou finální.

Momentka

Momentka

Reklama

Nepřehlédněte

Vysílání se prý blíží

Vysílání se prý blíží

Podle zatím nepodložených zpráv se vysílání druhé poloviny sedmé série blíží. Dočkat bychom se ho měli už někdy v průběhu jara, píše to alespoň článek Economictimes­.com. Kdy přesně se tak stane, ale článek nesdělil.

Plakáty k seriálu

Plakáty k seriálu

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama