Outlander (Cizinka)
95/100 - 312×

Outlander(Cizinka)

Seriál Outlander sleduje příběh Claire Randallové, vdané armádní sestry z roku 1945, jež se záhadně dostane zpět v čase do roku 1743. Zde je okamžitě uvržena do neznámého světa plného nebezpečí, zatímco její manžel Frank nemá ponětí, kam zmizela. V tomto novém světě je navíc okolnostmi donucena se provdat za Jamieho Frasera, mladého a romantického skotského bojovníka. Její srdce tak zůstane rozpolcené mezi dvěma naprosto odlišnými muži, kteří žijí ve dvou rozdílných dimenzích.

USA | 2014 | Pauza
vysílání
8 sezón | Starz | 55 minut
žánr
Dobrodružný, Historický, Romantický
hrají
Sam Heughan (James Fraser), Caitriona Balfe (Claire Randallová Fraserová), Richard Rankin (Roger Wakefield MacKenzie), Oscar Kennedy (Lord John Grey), Duncan Lacroix (Murtagh Fraser), Tobias Menzies (Frank Randall), Tobias Menzies (Jonathan Randall), Graham McTavish (Dougal MacKenzie), Gary Lewis (Colum MacKenzie), Grant O'Rourke (Rupert MacKenzie), Stephen Walters (Angus Mhor), Laura Donnelly (Janet Fraser)

Outlander vytáhl na Comic-Conu eso

Outlander vytáhl na Comic-Conu eso

Po dvou letech se na přehlídku Comic-Con v San Diegu vrací seriál Outlander. Tentokrát si tu připravuje půdu pro premiéru třetí řady, která odstartuje v září. Pozor, článek může obsahovat spoilery.

18 0
21.7.2017

Letošní prezentace seriálu Outlander, staví na nejočekávanějším momentu v pokračování příběhu Claire a Jamieho Fraserových, kteří, jak víme, nyní žijí v odloučení definovaném nejen vzdáleností, ale co hůř, staletími. Scénou, kterou poodkryl závěr nejnovějšího traileru a na kterou se diváci nejvíce těší, je pochopitelně znovushledání ústřední dvojice. Čtenáři knižní předlohy vědí, že oním místem bude tiskárna jistého A. Malcolma v Edinburghu. A právě do té se převlékl i letošní promo stánek seriálu Outlander. Kovový vývěsní štít, jenž vítá návštěvníky Malcolmovy tiskárny na Comic-Conu, putoval do San Diega přímo z natáčení.

Nadšené ohlasy svědčí o tom, že si promo tým Outlanderu dal s přípravou svého stánku opravdu záležet. Návštěvníci si například mohou na vlastní kůži vyzkoušet metodu tisku starou dvě století a jako suvenýr si poté odnést vlastnoručně potištěné tričko s motivem seriálu. S obsluhou stroje a nákupem propagačních předmětů jim pomohou promotéři oblečení v kiltech.

Hlavní program Comic-Conu 2017 začíná v pátek 21. července, kdy přijdou na řadu diskuzní panely. Outlander vystoupí v pět hodin odpoledne a na místě budou všechny jeho hvězdy: Caitriona Balfe (Claire Randallová Fraserová), Sam Heughan (James Fraser), Tobias Menzies (Frank Randall / Jonathan Randall), Sophie Skelton (Brianna Randallová), Richard Rankin (Roger Wakefield MacKenzie), i autorka knižní předlohy Diana Gabaldon, showrunner Roger D. Moore a výkonná producentka Maril Davis. Promo program seriálu bude pokračovat v sobotu autogramiádou.

Podle všeho bude mít chystaná třetí řada shodně s tou loňskou, 13 epizod. Dosud vypuštěné trailery poodkrývají děj zhruba první poloviny a vrcholí scénou v tiskárně. Jak se lze domnívat podle předchozích dvou sérií, i ta letošní bude mít svou přelomovou epizodu. Tou bude právě tiskárna, a můžeme se na ni těšit zhruba v šestém nebo sedmém dílu. Tento předpoklad potvrzuje i nejnovější článek v EW. Článek mimo jiné přinesl novou fotografii, která mnoho napovídá o jedné známé scéně, a citoval exkluzivní vyjádření Sama Heughana týkající se osudu jeho postavy v nadcházející třetí řadě.

Až se na podzim vrátí drama stanice Starz, hlavní muž seriálu Outlander, ztvárněný Samem Heughanem bude zdevastován ztrátou poté, co jeho strana prohrála v bitvě u Cullodenu a jeho milovaná manželka Claire (Caitriona Balfe) se vrátila skrze kameny zpátky do 20. století.
„Asi tak šest epizod vůbec nebude sám sebou,“ vysvětluje Heughan a pokračuje: „Nečekal, že přežije. Odešel do té bitvy zemřít. Teď bude muset urazit obrovskou cestu, vypořádat se s faktem, že je pořád naživu, najít ve svém životě rovnováhu a zjistit, kým je bez Claire.“


(Foto: Enterntainment Weekly)

Jak se vám líbí prezentace seriálu na Comic-Conu? Zašli byste na diskuzní panel? A co říkáte na novinky? Jste, nebo nejste zklamaní, že si na tiskárnu trochu počkáme?

Diskuze /4

Ennisa

Jediný důvod proč se těšit na konec prázdnin. :D

21.7.2017 | 10:22:12
japi

Naprosto super nápad i zpracování. Takový stánek je určitě radost navštívit. Škoda, že tam já nebo někdo nejedeme :)

21.7.2017 | 19:39:06
LadyAn

Už aby to bylo…

21.7.2017 | 22:49:22
Orla

Skvělý nápad prezentovat třetí řadu Outlandera tiskárnou, přítomní fanoušci určitě vrní blahem a i my, co na Comic-Conu nejsme, valíme oči. Díky za článek!

21.7.2017 | 23:56:31
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Cizinka pokračuje

Cizinka dostala osmou sérii, ta bude ale poslední

Cizinka dostala osmou sérii, ta bude ale poslední

Společnost Starz prostřednictvím videa oznámila, že se oblíbený seriál všech milovníků historie, Skotska, USA a ladných nohou v kiltech dočká osmé série. Bohužel vše dobré má svůj konec, takže osmá série bude pro seriál i tou finální.

Momentka

Momentka

Reklama

Nepřehlédněte

Vysílání se prý blíží

Vysílání se prý blíží

Podle zatím nepodložených zpráv se vysílání druhé poloviny sedmé série blíží. Dočkat bychom se ho měli už někdy v průběhu jara, píše to alespoň článek Economictimes­.com. Kdy přesně se tak stane, ale článek nesdělil.

Plakáty k seriálu

Plakáty k seriálu

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama