Perception (Prozíravost)
90/100 - 25×

Perception(Prozíravost)

Doktor Daniel Pierce je excentrickým učitelem neurovědy na univerzitě, který svět a lidskou mysl vnímá trochu jinak – na jedné straně pro něj nejsou nezvyklé halucinace a iracionální chování, na straně druhé ale až neuvěřitelně rozumí lidské mysli a zná lidské chování. Své bývalé studentce Kate Moretti teď kývne na spolupráci s FBI a bude pomáhat řešit ty nejzapeklitější případy.

USA | 2012 | Ukončeno
vysílání
3 sezóny | TNT | 43 minut
žánr
Detektivní, Drama, Romantický
hrají
Eric McCormack (Daniel Pierce), Rachael Leigh Cook (Kate Morettiová), Arjay Smith (Max Lewicki), Kelly Rowan (Natalie Vincent)

Co nás čeká ve dvanácté epizodě?

Co nás čeká ve dvanácté epizodě?

Patříte mezi ty, kdo jsou rádi, že se seriál Perception vrátil na obrazovky a jste zvědaví, co náš čeká v příští epizodě nazvané Brotherhood (Bratrství)? Pak právě vás bude zajímat následující článek.

0 0
2.3.2014

Rasová citlivost učiní věci mezi Maxem a doktorem Piercem poněkud napjatými, když se v jejich obýváku objeví Maxův bratr Kenny. Kenny tvrdí, že je jen na cestě do Kalifornie za prací, díky čemuž Maxovi dojde, že jeho mladší bratr nechal školy. Nicméně řada vloupání v Pierceově okolí přiměje Daniela zavolat agentku Morettiovou a požádat ji o laskavost, díky čemuž se toho na Kennyho provalí mnohem víc, než přiznal, nebo než je Max ochoten uvěřit. Kenny je hledán pro vraždu.

Důkazy jsou drtivé a vrazí mezi Maxe a Daniela klín, ač se Daniel snaží najít všemožné výmluvy pro Kennyho alibi. Nakonec, jak už to často bývá, je Daniel pobídnut k odhalení pravdy komentáři jedné ze svých schizofrenních halucinací – tentokrát v podobě rasistického policisty.

Je to silná epizoda, která skutečně dává důraz na Smithovy (představitel Maxe) herecké talenty, které se často zužují na pouhou roli přines/podej asistenta, ale zároveň přináší působivý vhled do vztahu mezi dvěma muži.

Co tomu říkáte? Myslíte, že nás čeká zajímavá epizoda?

Zdroj: TNT

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Budoucnost seriálu

Seriál Perception byl bohužel po třech řadách zrušen a dalších dílů se již nedočkáme. Patnáctou epizodou dáváme tedy doktoru Danielu Piercovi sbohem.

Stav překladu

Epizoda S03E15: Run

cz100%
DOKONČENO

Tento díl pro vás překládá Milenka

Reklama

Viděli jste...

Viděli jste...

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama