Perception (Prozíravost)
90/100 - 25×

Perception(Prozíravost)

Doktor Daniel Pierce je excentrickým učitelem neurovědy na univerzitě, který svět a lidskou mysl vnímá trochu jinak – na jedné straně pro něj nejsou nezvyklé halucinace a iracionální chování, na straně druhé ale až neuvěřitelně rozumí lidské mysli a zná lidské chování. Své bývalé studentce Kate Moretti teď kývne na spolupráci s FBI a bude pomáhat řešit ty nejzapeklitější případy.

USA | 2012 | Ukončeno
vysílání
3 sezóny | TNT | 43 minut
žánr
Detektivní, Drama, Romantický
hrají
Eric McCormack (Daniel Pierce), Rachael Leigh Cook (Kate Morettiová), Arjay Smith (Max Lewicki), Kelly Rowan (Natalie Vincent)

Co nás čeká ve zbytku druhé řady?

Co nás čeká ve zbytku druhé řady?

Pauza ve vysílání druhé řady seriálu Perception se pomalu ale jistě chýlí ke konci a zbylé čtyři epizody nás čekají již za měsíc. A na co se v nich můžete těšit? To si přečtěte v následujícím článku.

0 0
24.1.2014

Epizoda jedenáctá Curveball
Datum vysílání: 25.2.2014
Doktor Daniel Pierce bojuje za autistického teenagera, který je vyšetřován kvůli vraždě. Děkan Haley se snaží přimět geniálního neurovědce, aby se přidal k jejich fakultě.

Epizoda dvanáctá Brotherhood
Datum vysílání: 4.3.2014
Zcela neohlášený se objeví Lewickiho bratr. Kenny se stává hlavním podezřelým v případu vraždy. Lewicki dostane nabídku, která jej přiměje zpochybnit svou loajalitu k Danielu Piercovi.

Epizoda třináctá Cobra
Datum vysílání: 11.3.2014
Daniel Pierce dostane tip, že by CIA mohla vraždit Američany. Jeden z jeho přátel je zavražděn. Kate Morettiová se snaží překonat své problémy s důvěrou.

Epizoda čtrnáctá Obsession
Datum vysílání: 18.3.2014
Danielova duševní stabilita je zpochybněna, když je obviněn z pronásledování své bývalé přítelkyně. Kate Morettiová se snaží najít skutečného stalkera.
Že by se nám znovu objevila Caroline Newsomová?

Osobně jsem zvědavá na vývoj vztahu mezi Kate a Donniem, protože Scotta Wolfa jsem si v seriálu hodně oblíbila, velice příjemně mi jej oživil a vývoj jeho postavy ze sebestředného blbečka v chlapa, který myslí i na ostatní, považuji za dost povedený.

Na co se těšíte vy?

Podělte se o své dojmy..

Zdroj: TNT

Diskuze /1

JajaKuricova

Rozhodne a sje na co tesit :D

24.1.2014 | 19:23:40
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Budoucnost seriálu

Seriál Perception byl bohužel po třech řadách zrušen a dalších dílů se již nedočkáme. Patnáctou epizodou dáváme tedy doktoru Danielu Piercovi sbohem.

Stav překladu

Epizoda S03E15: Run

cz100%
DOKONČENO

Tento díl pro vás překládá Milenka

Reklama

Viděli jste...

Viděli jste...

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama