Pretty Little Liars (Prolhané krásky)
87/100 - 471×

Pretty Little Liars(Prolhané krásky)

Čtyři nejlepší kamarádky odkrývají pravdu o smrti jedné z nich, zatímco někdo odhaluje jejich největší tajemství.

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | Freeform, ABC Family | 42 minut
žánr
Drama, Mysteriózní, Rodinný
hrají
Troian Bellisario (Spencer Hastings), Shay Mitchell (Emily Fields), Ashley Benson (Hanna Marin), Lucy Hale (Aria Montgomery), Sasha Pieterse (Alison DiLaurentis), Tyler Blackburn (Caleb Rivers), Ian Harding (Ezra Fitz), Keegan Allen (Toby Cavanaugh), Lindsey Shaw (Paige McCullers), Janel Parrish (Mona Vanderwaal)

5 faktů o Janel Parrish, které jste pravděpodobně nevěděli

5 faktů o Janel Parrish, které jste pravděpodobně nevěděli

Jak již všichni víte, Mona ve finále 5A zemřela a odteď jí budeme vídat jen ve flashbacích. Moninou smrtí se neuvěřitelně rozšířila základna fanoušků, která zbožňuje nejen Monu, ale i její představitelku. Pokud patříte mezi ně, přečtěte si pět zajímavých faktů o Janel Parrish.

2 0
9.9.2014

Pretty Little Liars nebyl první seriál, ve kterém se objevila

Ještě předtím, než si fanoušky získala jako chytrá a lstivá Mona, Janel se objevila v klasickém seriálu pro teenagery – The OC. A nebyla sama, na scéně se potkala i s Ashley Benson (Hanna). Fotku zveřejnila Janel s komentářem: „@AshBenzo a já na natáčení ‚TheOC‘ když nám bylo 16. #vintage.“ Děvčata měly malé role, nejspíš neřekly ani jednu větu – jen nás překvapuje, že vypadají pořád stejně – herečky nejspíš nestárnou. Tak kdo si jich všimnul?

Další malou roli dostala Janel v seriálu Heroes jako jedna z roztleskávaček – kamarádek Clarie.

Jako dítě byla hvězdou na Broadwayi

Ve věku, kdy se většina dětí učí si zavazovat tkaničky už Janel byla herečkou. Začala na Broadwayi se společností ,Touring Company' a zahrála si mladou Cosette v muzikálu Les Miserables.
Při rozhovoru s OK!Magazine řekla: „Poprvé se opona zvedla na mém prvním představení Les Miserables v San Francisku. Bylo mi 6 let, ale nikdy na to nezapomenu.“
Janel by se na Broadway chtěla vrátit.

Soutěžila v pěvecké soutěži ,Junior Singer'

Když Janel bylo 14 let, objevila se v soutěži Junior Singer. Jakou píseň si vybrala? „On My Own“ z muzikálu Les Miserables. Můžete se podívat na záznam – Janel ve videu nejen uslyšíte zpívat, ale i mluvit o své rodině a stěhování z Hawaiie.

Má 11 tetování

Možná už více, tento počet Janel přiznala v roce 2012, když na Wango Tango festivalu dělala rozhovor s ClevverTV. Nevíme kde je všechny má, některé z nich ale byly zveřejněny na této stránce – například nápis „Made in Hawaii“ na levé noze, „earth laughs in flowers“ na hrudníku nebo „passion“ na levém zápěstí.

Žádala o roli Spencer

Dovedete si Janel v roli Spencer představit? O tu roli totiž původně žádala. Prý se na roli Spencer ale nehodila, tak jí dali alespoň roli Mony – a ještěže tak, viďte?

Zdroj: Freeform, ABC Family

Diskuze /13

Mishka

Si děláte srandu… snad to o její smrti napíšu až dál a ne hned na první řádek, všichni jsme to fakt nevěděli.

9.9.2014 | 14:24:59
kleer_r

Tak asi nepředpokládali že po 2týdnech po odvysílání ještě někdo ten díl neviděl, nebo že o tom ani nic nečetl, jak na fb, tak na twitteru etc. Většina co čte zahraniční stránky, nebo třeba jen twitter tak věděli že Mona zemře:-) A i kdyby to napsali na poslední tak to má stejnou váhu jak na prvním řádku protože 90% lidí to dočte až dokonce:-)

9.9.2014 | 14:47:02
Lazaxter

Ono se to zobrazí i na hlavní stránce Edny a tak to mohou zahlédnout i ti, co jsou u druhé série apod. Nemuselo by to být jako první řádek, nikdo o takový spoiler nestojí.

9.9.2014 | 16:29:36
Jell

Tak sem nemate chodit! To čekate když se serial točí už tolik let že o tom začnou psát až když skončím poslední epizoda posledni serie? Trochu nepochopitel né nemyslíte?

9.9.2014 | 16:46:16
Lazaxter

Mě to nepoznamenalo… ale třeba sem někdo jde kvůli jinému seriálu a prostě to uvidí, článek je super, jen nechápu ten předpoklad, že to jistě všichni viděli.

9.9.2014 | 16:55:22
ZuziJ

Omg. Už se to tu řeší zas.To samý v bleděmodrým je v diskuzi pod článkem RIP MONA: JEJÍCH 15 NEJLEPŠÍCH MOMENTŮ.. Nehádejte se o to, prosím, znovu… Prostě nechcete spoilery, nekoukejte na stránky týkající se seriálu. Co se týká Janel, taky jsem si ji oblíbila v posledních epizodách a docela dost mě překvapily hlavně ty tetování, to jsem o ní netušila, a ani bych to do ní neřekla. Ale hledala jsem si je a jsou super! :)

#7 Jell
9.9.2014 | 19:43:49
Jell

#6 ZuziJ: To mě taky překvapilo že jich má tolik a že jsem si jich v žadné epizode nevšimla :D

9.9.2014 | 22:27:17
TerkaAndy

Myslím si, že článků na téma „Monina smrt“ vyšlo nejen na Edně tolik, že jen málokdo si toho nevšimnul.
A opět opakuji – já články na Edně píšu pro lidi, kteří seriál aktuálně sledují, zajímají je nejnovější noviny apod. – pokud je někdo v druhé sérii a nestojí o žádné spoilery, tak předpokládám, že u Pretty Little Liars nemá zaškrtnutou „hvězdičku“ (oblíbené), a tím pádem se mu novinky na hlavní stránce Edny nezobrazují :)
Kdybych měla brát ohled na lidi, kteří nejsou u aktuální epizody a stejně si tyhle stránky prohlížejí, tak bych měla v každém nadpisu a peroxu spoustu [spoiler]ů

#9 PrettyLiar
9.9.2014 | 23:48:52
PrettyLiar

#8 TerkaAndy: Tak by si mala v nadpise niektorých spoilerových článkoch napísané jednoducho „SPOILER“, to je toho… Na druhej strane mi to až tak nevadí. PLL ma nudí už niekoľko epizód, chcel som to dopozerať iba kvôli tej informácií, že niekto zomrie. Teraz to už viem a tak nemusím tráviť tých 45 minút rozmýšľaním nad niektorými debilnými poznámkami hlavných postáv.

#10 TerkaAndy
10.9.2014 | 14:49:17
TerkaAndy

#9 PrettyLiar: Jenže to je ten problém – on už to spoiler dávno není :)
Já si taky dávám pozor, abych nechodila na stránky seriálů, u kterejch mi třeba chybí pár posledních dílů. Pokud jste u jiných seriálů zvyklí, že „spoiler“ píšou i několik týdnů po vysílání, tak to se tady rozhodně nestane :)
a vidíš to – aspoň ten čas můžeš využít na něco produktivnějšího, nemáš zač!

10.9.2014 | 14:53:31
Celine

Já nechci být zlá, ale jestli někdo přestane koukat na seriál jenom proto, že se doví, že nejaka postava umřela a i jaká, před tím, než to viděl, nebo než se vůbec dostal k té sérii, tak je to podle mě „pito*ec“… i kdybych videla že umřela Mona stejně se na to podívám protže chci vedět jak a za jakých okolností a vubec by me nezajímalo že jsem jen u 2 serie… pane bože, to legika koně… U x tisíc seriálu přeci vím jak neco dopadne, dokonce umím často předvídat, kdo natáhne bačkory, ale to neznamená, že se hned na to přestanu koukat :D nad takovouhle poznámkou mohu říct je WTF??? Přece koukám na seriál pro určité okolnosti, fakta a průběh děje.. nezáleží na tom že Mona zemřela… záleží na tom proč, jak a kdo to udělal a podobně… Tak budte prosím dál omezení, a nekoukejte na to… ťuk ťuk ťuk… ťukám si o čelo, protože toto mi hlava fakt nepobírá… Facepool.....

#12 Lucinka04
10.9.2014 | 22:49:57
Lucinka04

#11 Celine: presne tak. Souhlasim s tebou. A vsadim se ze to jsou jen silny kecy aby tady machroval a zbytecne provokoval a resil kraviny, ale stejne se koukat bude a dokouka to. To je jen "hrdinstvi " :-D

#13 Celine
11.9.2014 | 13:30:05
Celine

#12 Lucinka04: I tací se najdou bohužel, a víš co? Tak ať píše články sám, když se mu to nelíbí, zdarma jenom tak pro lidi… vy*ral by se na to, že jsem tak sprostá, pardon :D jenomžě mě už to fakt štve, plná huba keců, ale pak by skutek utek… No co, pro mě jsou tací lidé dost omezení, a s tím se nedá nic dělat… :D jenom mě to tak vytočilo, tak jsem na to taky už zareagovala, jak se to tu řeší a jakou dobu pro krista :D a furt chce mít posledí slovo… Njn :D neřešit takové lidi :D

12.9.2014 | 8:36:11
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S07E20: 'Til Death Do Us Part

cz100%
DOKONČENO

České titulky překládá @channina a Veruuuu.

Reklama

Narozeniny herců

Partneři

Pretty Little Liars

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama