Pretty Little Liars (Prolhané krásky)
87/100 - 471×

Pretty Little Liars(Prolhané krásky)

Čtyři nejlepší kamarádky odkrývají pravdu o smrti jedné z nich, zatímco někdo odhaluje jejich největší tajemství.

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | Freeform, ABC Family | 42 minut
žánr
Drama, Mysteriózní, Rodinný
hrají
Troian Bellisario (Spencer Hastings), Shay Mitchell (Emily Fields), Ashley Benson (Hanna Marin), Lucy Hale (Aria Montgomery), Sasha Pieterse (Alison DiLaurentis), Tyler Blackburn (Caleb Rivers), Ian Harding (Ezra Fitz), Keegan Allen (Toby Cavanaugh), Lindsey Shaw (Paige McCullers), Janel Parrish (Mona Vanderwaal)

Co nás čeká v 12. - 14. epizodě?

Co nás čeká v 12. - 14. epizodě?

Lhářky jsou nuceny kvůli vyšetřování zůstat v Rosewoodu, ale jejich pobyt nebude ani zdaleka poklidný.

11 0
14.1.2016

6×12 Charlotte's Web

19. ledna 2016

Dívky jsou nuceny zůstat v Rosewoodu a na povrch vylézají otázky týkající se nové záhady. Aria začíná vypadat podezřele, když spěchá zpátky do Bostonu. Spencer, Emily a Hanna se ocitají ve známém prostředí, ale nejsou nadšeny z toho, že musí řešit hádanku postaru. Mezitím, Emily stále lže o svém životě v Kalifornii a Alison dohlíží na své přátelé.

6×13 The Gloves Are On

26. ledna 2016

Aria, Emily, Hanna a Spencer se vrací do starých koleji, když u nich hledá Rosewoodská polici odpovědi; a jejich akce ovlivní jejich blízké. Hanna se snaží sehnat alibi, které by mohlo všechny čtyři zachránit, skrze svého starého přítele ze střední, Lucase.

6×14 New Guys, New Lies

2. února 2016

Rosewoodská policie jde po Hanně, proto se rozhodne přiznat pravdu svým nejbližším v naději, že ji pomůžou. Aria, za pomoci Emily, pokračuje v hledání odpovědi na otázku, zda-li je Ezra skutečně vinen. Spencer spolupracuje s Calebem při pátrání po nové hrozbě. Mezitím, nová láska se zrodí a jedna stará bude posílena.

Zdroj: Freeform, ABC Family

Diskuze /18

Car

více než uspokojivě to vypadá :-)

14.1.2016 | 15:13:30
Cinkitoo

Nová láska: Spenc a Caleb, stará se posílí: Aria a Ezra.

#13 Car
14.1.2016 | 17:48:18
Tercii

No tak, pokud vím, Charlotte byla zavražděna někdy v době, kdy holky byly a popíjely v Radley (bože!! to by mě v životě nenapadlo, že něco takovýho napíšu). Nevím, jak tam ten jejich hotel funguje, ale na recepci snad většinou bývá dozor a ten vidí, kdo kde courá nebo necourá. A taky v baru museli být nějací svědci. Ale dobře, já se v tom už nebudu rejpat! Neudělám podruhé stejnou chybu :D A musím uznat, že podle těch popisů to vypadá koukatelně (řekněte mi tohle v srpnu, den po tom, co jsem viděla finále, a někomu urvu hlavu :D :D). Snad to dopadne dobře. :D

#4 Tercii #6 ZuziJ
14.1.2016 | 18:06:08
Tercii

#3 Tercii: Jo aha. Teď to čtu. Aria opustila hotel. Supr. Paráda. :D

14.1.2016 | 18:16:53
Elzamar

Pokud vím tak o Arie jako pomocnici temné strany se spekulovalo už dříve, ale já stále věřím, že není vinna ani ona ani Ezra ani zbytek holek. Spíš přemýšlím o Sáře jako vražedkyni. p.s- Spencer a Caleb jako pár? Jsem zásadně proti!!!!

#6 ZuziJ #8 Tercii
14.1.2016 | 18:18:35
ZuziJ

#3 Tercii: nehledě na to, že byl záběr na průmyslovou kameru v Radley, jak sleduje holky.. :D

#5 Elzamar: Mě první díl nezaujal, na druhej kouknu jenom proto, že mi Spence s Calebem přijdou dohromady dost vtipní, chci vidět, co na to Hanna (a ano, jsem fanynka Haleb, ale prostě.. :D)

No a myšlenka, že by CeCe zabil Ezra, aby se jí Aria už nebála (chtěl ji „chránit“) nezní vůbec špatně! :)

#8 Tercii
14.1.2016 | 18:56:47
Barbra06

No, po ne moc uspokojivém odhalení, jsem se na lhářky ani moc netěšila. Ale hned mě to zase chytlo po těch zvratech :D Zabili nám A – , tak co se bude dít dál…A náhodou na Spencer a Caleba jsem docela zvědavá :D

14.1.2016 | 19:13:05
Tercii

#5 Elzamar: O Saře vůbec nepřemejšlej, to ti říkám rovnou – jestli ona bude ta vražedkyně nebo dokonce „big bad“ (není zase tolik jistý že je to jeden a ten samej člověk), tak skáču z okna, a ty tu nejlíp víš, jak vypadám, když se naštvu. :D Však to by bylo asi ještě horší, než Ceceina motivace pro mučení holek – už jen samotný fakt, že by to byla Sara. :D Pokud bych teda do toho března 2017 neotupěla natolik, že by mi to bylo už jedno. Ale v případě Sary pochybuju. Říkám ne :D A nebála bych se, že by Hanna s Calebem nakonec neskončili spolu. Skončí, neboj se. A Spencer stejnak zase přileze za Tobym, dřív nebo pozdějc. Žádné strachy! :D

#6 ZuziJ: No, kamera k tomu :D Ale tam byla Aria pravděpodobně zachycena, jak si dělá výlet, myslím si.

14.1.2016 | 20:06:07
Dope.Tonic

Ve finále to bude Toby, protože si staví nový domeček pro panenky. :D to nikoho nenapadlo, co? :D

#10 Tercii #13 Car
15.1.2016 | 2:50:07
Tercii

#9 Dope.Tonic: Nestraš. :D

15.1.2016 | 6:33:56
bronyk

Myslím si, že je to povedený začátek 6B…akorát místo Charlotte bych „shodila“ Saru.

A do podezřelých z vraždy bych ještě přihodila Monu (i když by to bylo asi moc nápadné) – když mluvila s Ali (scéna byla ukázána ve Speciálu k 6B), že rozjíždí kariéru a potřebuje vědět, zda nemá Charlotte v úmyslu je taky napráskat, až se dostane ven a že s ní chce o tom mluvit a Ali jí odpoví, že se k ní dostane,jen až ji pustí. A pak ještě ta Monina dojemná scéna u soudu ve prospěch propuštění. Ono to vyjde a ejhle, je po Charlotte. I když je fakt, že Aria, Ezra, Mona i Sara jsou moc jednoduché a předpokládané možnosti, v tom bude někdo jiný.

15.1.2016 | 7:43:46
Akemi

A co nová láska Ali a Rollins? Záhadně ještě manželé nejsou, takže se musí nějak dát dohromady (Spencer + Caleb prosím neee).

#13 Car
15.1.2016 | 10:42:47
Car

#2 Cinkitoo: souhlas vidim to stejně :D
#9 Dope.Tonic: hahhaa tak to by bylo nejlepší to mš vážně třeba nenapadlo :D Na to jsem až moc velký romantik :D
#12 Akemi: taky jsme myslela, že budou už svoji :D

15.1.2016 | 16:27:31
Celine

Největší jobovka by dle mého byla opravdova laska mezi Ali a Tobym :D přeci jenom pro někoho ten dům staví že :D a nebo mezi CeCe a Tobym to by me teda už úplně odrovnalo :D Ale jelikož si nemohu pomoct… nevidela jsem tělo Cece tak nevěřím že je úplne mrtvá, a Toby byl ten kdo řekl, ano je to Cece… tak by mi to i sedělo, že to naaranžovali, ale to už jsou opravdu jenom mé konspirační teorie :D a co se stare lasky týče dle meho se k sobe vratí Hanna a Caleb… podle mě to na nich dvou bylo videt že k sobě pořád neco cití :) tomu bych i fandila :P Ezra a Aria to podle me nebudou… těžko Ezra zapomene na přítelkyni, kterou mu unesli že jo… A Cece mohl zabít fakt kdokoli, od Mony po Tobyho, Ezru a nebo dokonce Caleba… myslím že na ni mělo spadeno dost lidí… ale ta Mona byla dost taková… jo puste ji ven, ja se o ni postaram :D tak uvidíme no necháme se překvapit :D

#15 Tercii
15.1.2016 | 22:30:52
Tercii

#14 Celine: Víš co, ono je na závěry ještě docela dost brzo :D Přece jen se nám tu rozvíjí nový příběh, zatím jsme z něj viděli jednu epizodu, a to je málo na odvážné teorie. :D Ale co se týká mě, myslím si, nebo spíše doufám, že Cece doopravdy mrtvá je. Kdyby nebyla, bylo by to už hrozně ohrané. Byla bych prostě ráda, kdyby mrtvá zůstala a řešilo se, kdo jí zabil, a ne to, jestli žije nebo ne. Čeho je moc, toho je příliš. Ale to je jen můj humble názor.

16.1.2016 | 18:15:12
goldi20

No víte co mě se tady líbí?? Sotva nám odvysílají díl, a už máme zase nejméně sto teorií :D :D Prostě síla zvyku když jsme kolik pomalu 6 let, hádaly, kdo je -A. :D Jinak, náhled epizod vypadá zajímavě. A co se týká nové lásky nevím, typla bych Spenc a Caleb, nebo Rollins s Ali.. možná obojí , aby to bylo zajímavější :D A stará no Aria s Ezrou to podle mě namají úplně uzavřené, v podstatě se rozešly jen proto aby se rozlítly, a zjistily co chtějí, oba se posunuly, usadily, takže možná bude návrat zde, a nebo Hanna a Caleb, nevím teda jak je to dlouho co se rozešly, ale vzhledem k tomu že je zasnoubená, to bude nějaká doba, a bylo to mezi nima fakt divný :D takže možná tihle dva :) A kdo zabil CeCe, no jestli Sara tak ty scénaristy asi zaškrtím :D Ne že by my chyběla, ale myslím že ještě pořád nechápem ji jako -A :) jelikož psychická porucha není všechno .....

#17 Tercii
18.1.2016 | 13:16:03
Tercii

#16 goldi20: „…ale myslím že ještě pořád nechápem ji jako -A… jelikož psychická porucha není všechno…“

Ztotožňuju se s tímto názorem víc, než je zdrávo :D

#18 goldi20
18.1.2016 | 19:04:44
goldi20

#17 Tercii: Och, my se táák krásně schodnem :D jj my psychologové amatéři to máme někdy těžký když tam ta logika prostě není :D

19.1.2016 | 19:15:52
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S07E20: 'Til Death Do Us Part

cz100%
DOKONČENO

České titulky překládá @channina a Veruuuu.

Reklama

Narozeniny herců

Partneři

Pretty Little Liars

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama