Pretty Little Liars (Prolhané krásky)
87/100 - 471×

Pretty Little Liars(Prolhané krásky)

Čtyři nejlepší kamarádky odkrývají pravdu o smrti jedné z nich, zatímco někdo odhaluje jejich největší tajemství.

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | Freeform, ABC Family | 42 minut
žánr
Drama, Mysteriózní, Rodinný
hrají
Troian Bellisario (Spencer Hastings), Shay Mitchell (Emily Fields), Ashley Benson (Hanna Marin), Lucy Hale (Aria Montgomery), Sasha Pieterse (Alison DiLaurentis), Tyler Blackburn (Caleb Rivers), Ian Harding (Ezra Fitz), Keegan Allen (Toby Cavanaugh), Lindsey Shaw (Paige McCullers), Janel Parrish (Mona Vanderwaal)

Co nás čeká v 15. - 17. epizodě?

Co nás čeká v 15. - 17. epizodě?

V následujích dílech budou Caleb a Hanna pátrat po novém nepřiteli, tým Sparia bude hledat důkazy proti Sáře, Spencer se dozví, že před ní její matka něco skrývá, a Ariu čeká vážný rozhovor s Ezrou.

13 0
4.2.2016

6×15 Do Not Disturb

9. února 2016

Tým Sparia se snaží získat důkazy proti Sáře. Caleb a Hanna dávají dohromady plán na dopadení nového stalkera pomocí záznamu z bezpečnostní kamery. Mezitím, Aria dostane nečekanou zprávu od své rodiny a Ali utěšuje Emily.

6×16 Where Somebody Waits for Me

16. února 2016

V případu Charlottiny vraždy se objeví nové informace a na povrch vyleze pravda o životech lhářek. Spencer je znepokojená, protože jí její matka něco tají. Aria přizná Liamovi, jak hluboce se podílí na Ezrově knize. Ali připouští, že ona a Elliot jsou víc než jen přátelé. Mona odhalí komu patří její oddanost a Caleb, Spencer a Hanna se vypořádávají s komplikacemi jejich nových vztahů. Mezitím, Emily a Hanna obdrží šokující hrozbu, která zvedne vážnost situace.

6×17 We’ve All Got Baggage

23. února 2016

Lhářky se ve svých vztazích posunou dopředu a vyšetřují nového podezřelého. Ezra se vrací zpět do Rosewoodu, proto mu Aria musí říct pravdu o jejím zapojení do jeho knihy. Spencer a Caleb se vypořádávají s únikem informací, které ovlivní celou kampaň. Hanna řeší svůj život po nehodě v práci. Emily pokračuje v hledání Sáry, zatímco je pronásledována stalkerem. Mezitím, dva milenci spolu uzavřou svazek.

Zdroj: Freeform, ABC Family

Diskuze /10

Car

zajímá mě kdo, že uzavře ten sňatek :D

#2 komcus
4.2.2016 | 22:20:56
komcus

#1 Car: Mě napadla Ali a Elliot. V té scéně na konci letního finále měla jeho přijmení, když psala svoje jmémo na tabuli.

#3 Ivčí
čestný člen redakce
4.2.2016 | 23:26:28
Ivčí

#2 komcus: To by bylo podle mě dost rychlý, tuším, že si zatím i „vykaj“, ne..? Leda že by zase někam skočili.. Na druhou stranu – kdo jiný..

5.2.2016 | 1:56:35
Es

A co takhle Hanna a její snoubenec? Možná bude mít Hanna strach, že jim nový záporák zkazí svatbu, jako vždy cokoli, když se něco chystá, a tak se rozhodnou pro soukromou malou svatbu :-). Ale zklamalo by mě to, stejně jako u Penny a Leonarda v TBBT, zasloužili si hezkou svatbu, a ne Vegas…

5.2.2016 | 10:00:25
Celine

No tak mě napadaj hned čtyři nebo šest vztahů které by mohli uzavřít SVAZEK a ne SŇATEK… takže… může to být samozřejmě Hanna a její nový Krasoň… Může to být Ali, která se dá dohromady s Elliotem a daj to veřenosti najevo což je taky v podstatě uzavření nějakého svazku… může to být Toby, který se nakonec vyslový, může to být Em a ta číšnice ( nepamatuji si na jméno, ale když už o ní píšu… tvrdíte že Spencer je děvka, nezlobte se ale koukli jste se na to, kolik měla vztahů Em? Řekla bych že víc než dost… u Spencer si vybavuji jen Tobyho a Wrana, a pak toho anglána už taky nevím jmeno pač se tam jenom mihnul, a co vím tak doopravdy byla jen s Tobym… Zato Em, tak ta podle mě snad byla s každou holkou, která byla lesba… jenom takový můj postřeh), pak Aria a její kolega, kde to může prasknout u nich v práci (evidentně to spolu být nemohou na pracovišti) a v poslední řadě to můžeou být Spencer a Caleb. ( začínám si snad i zvykat). Jak jsem byla ze začátku děsně proti tak během těch dalších dílu mi to už nepřijde takové… Přijde mi to realné, protže se to v životě opravdu stavá, že se vztahy takhle zamotají… No uvidíme necháme se překvapit… jsou to tři díly to je ještě daleko :D

#7 Barbra06
5.2.2016 | 15:21:50
Sjuzzn

možno nas pekvapaía a bdue to Toby a Spencer:D…snad dostanu rozum tvorcovia serialu a ukončia ten otrasny romanik:D

5.2.2016 | 16:04:03
Barbra06

#5 Celine: Nesmíš všechno, co se tady napíše brát tak vážně…:) Já mám Spencer z lhářek nejradši. A to, že je děvka bylo řečeno s nadsázkou a nebylo to myšleno špatně, pokud já vím :D a navíc to zase není taková pravda, co říkáš, protože jde o to kolik kluků se kolem ní jen motalo…Ian, Wren, Toby, Andrew, Dean, Johny a teď Caleb (a to jsem možná někoho zapomněla) :D a s Em to srovnávat ani nemůžeme, jediný vážný vztah měla snad jen s Paige a ostatní vztahy jí prostě nevycházely, ale Spencer často zalítla jinam, když byla ve vztahu s Tobym. A i když to možná ne vždy byla její chyba, tak já se tomu přirovnání ráda zasměju :) Toť vše, jen mi přijde zbytečné se hned čertit, že něco tvrdíme…:)

#8 Celine
6.2.2016 | 15:55:51
Celine

#7 Barbra06: Já se nečertím, jen to byl postřeh, ono je pravda totiž to, že u Spencer jsem to tolik nevnímala… Jasně, Ian, jenomž ekolik jí bylo… mezi tím co se to stalo, a upřimně ostatní kluky cos popsala si už v tom serialu ani nevybavuju :D to že s někým flirtuje ještě neznamená že si s nima začala… zato Em spala snad se všema, sice to nebylo ukázané ale co já vím tak šlo o Mayu, Paige a taky o Ali a v neposlední řadě to byla Sara, takže… :D Já mám ráda všechny lhářky, takže to neberu nejak špatně, no co když si to někdo myslí, jen jsem na to nadsadila, že když si to tak vezmu, přijde mi, že jediná věrná tam snad byla jen Hanna… Aria taky ulítla… Takže v pohodě já jen reagovala na to když to tam někdo napsal, že je děvka… :)

6.2.2016 | 19:33:37
Kaculka07

abych to uvedla na pravou míru – já jsem napsala, že je Spencer coura a ano bylo to s nadsázkou, takže skutečně není třeba kvůli tomu vyvolávat vášnivé diskuze :D každopádně jsem to řekla hlavně kvůli tomu jejímu chování v minulé sérii, kdy chodila s tobym, ale měla tam spoustu dalších románků…to že někdo vystřídá víc partnerů/partnerek, hned neznamená, že je někdo děvka/coura…ale to, že má někdo stálého partnera a cicmá se s jiným, to dělá z holky couru..ve Spencřiným případě se to ale dalo chápat, protože jim to s Tobym neklapalo, takže to fakt bylo spíš s nadsázkou a ze srandy, hlavně proto, že mě naštvalo. že se dala dohromady s Calebem, prostě se mi k sobě nehoděj :D tak jsem se potřebovala vybouřit :D

#10 Celine
6.2.2016 | 21:34:28
Celine

#9 Kaculka07: to chápu, já ten pár taky nechci :D Já vím že to bylo s nadsazkou, já to fakt nemyslela nijak bouřlivě, to že to vidíte napsane a ne jak u toho človek vypada, za to ja fakt ale nemůžu, pc je desne neosobní jen jsem konstatovala svuj postřeh nebo pohled na vec tod cele :D tak klid bože byl to jen muj nazor :D Nedivím se ale, me Spencer a Caleb k sobe taky nejdou… a jako říkám si že si snad zvykam ale upřimne ne… pořád když koukám na jejich scenky, neco mi tam nesedí proste a když si říkám jo šlo by to jsou v pohode tak je to jen proto, že jsou to scenky jako kdyby byli jen kamaradi ale jakmile začnou probirat svuj vztah tak to jde do kopru… moc si přeji aby se Hanna dala dohromady s Calebem… a ta Tobyho nová mi taky není dva krát sympaticka a vypada to že Tobyho to ranilo když mu Caleb řekl o nem a Spencer… no fakt jsem zvedava jak to tvurci zamyšlí… doufejme že se to srovnají :/

7.2.2016 | 0:00:51
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S07E20: 'Til Death Do Us Part

cz100%
DOKONČENO

České titulky překládá @channina a Veruuuu.

Reklama

Narozeniny herců

Partneři

Pretty Little Liars

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama