Pretty Little Liars (Prolhané krásky)
87/100 - 471×

Pretty Little Liars(Prolhané krásky)

Čtyři nejlepší kamarádky odkrývají pravdu o smrti jedné z nich, zatímco někdo odhaluje jejich největší tajemství.

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | Freeform, ABC Family | 42 minut
žánr
Drama, Mysteriózní, Rodinný
hrají
Troian Bellisario (Spencer Hastings), Shay Mitchell (Emily Fields), Ashley Benson (Hanna Marin), Lucy Hale (Aria Montgomery), Sasha Pieterse (Alison DiLaurentis), Tyler Blackburn (Caleb Rivers), Ian Harding (Ezra Fitz), Keegan Allen (Toby Cavanaugh), Lindsey Shaw (Paige McCullers), Janel Parrish (Mona Vanderwaal)

Rekapitulace epizody 5x12 Taking This One to the Grave

Rekapitulace epizody 5x12 Taking This One to the Grave

Poslední epizoda před pauzou vzala dech mnoha fanouškům. Rosewood přišel o dalšího obyvatele a jedna z Lhářek si možná chvíli pobude za mřížemi.

2 0
28.8.2014

Nejhorší den Díkuvzdání jaký asi obyvetele Rosewoodu zažili. Mona byla brutálně zavražděna a Spencer zatkli za vraždu Bethany Youngové.



Mona svou práci udělala

Když Lhářkám dojde, že Alison (-A?) šla na policii, Mona nejdřív pomoci Lhářkám odmítne, kvůli strachu z Alison, ale nakonec se rozhodne zjistit, co Ali řekla. S pomocí svého kamaráda Lucase se nabourá do policejního systému a stáhne video záznam, na kterém Ali vypovídá připojená na detektor lži. Ali toho sice moc neřekne, ale otázky, které jí policie pokládá, naznačují, že jejich podezřelou z vraždy Bethany Youngové je Spencer.



Spencer je na seznamu podezřelých na prvním místě

Holbrookova teorie: Spencer se obávala, že Ali prozradí její závislost na prášcích, a tak zabila Bethany, aby se Alison zavděčila. Spencer se po zjištění, že jí chce policie obvinit, rozhodne zavolat svým rodičům. Ale Lhářky ji zastaví a rozhodnou se, že to vyřeší samy – jeden za všechny a všichni za jednoho. Mona upozorní na to, že policie prošla záznamy o Bethanině pobytu v Radley, takže v nich musí být něco, co je s ní spojuje (lepe řečeno co spojuje Alison a Bethany). Proč jinak by vražda Bethany měla Ali uspokojit.



Cesta do Radley

Plán: Spencer s Monou se převléknou do sesterského úboru, aby se vloupaly do Radley. Caleb s Hannou pozorují venkovní prostory z auta , Emily zaměstnává Ali u sebe doma a Aria strhává pozornost zdravotní sestřičky, z jejíhož stolu jí Mona se Spencer berou klíče.
Překvapivě nejde všechno podle plánu. Holbrook se najednou objevuje v Radley a vyslýchá Ariu. Alison prokoukne Emilyinou lest a odchází. Ale naštěstí Spencer s Monou získají to, pro co přišly – odnášejí si nahrávky ze sezení s Bethany a její lékařské dokumenty. Co tedy Bethany a Ali spojuje? Paní DiLaurentisová měla poměr s Bethanyiným otcem.

Policista Toby

Lhářkám se sice povedlo úspěšně opustit Radley, aniž by je někdo chytil, ale když Toby volá Spencer (ta se měla jet podívat na Tobyho promoci), nevěnuje moc pozornost řízení a způsobí dopravní nehodu. Naštěstí vyvázl jen se zlomenou nohou, což není nic proti tomu, když do kavárny přijde policie zatknout Spencer.

-A vraždí

Vážně se to stalo? Mona objevila v zápisech důkaz, že Alison je -A a že vylákala Bethany do Rosewoodu. Všechny Lhářky (kromě Spence) spěchají k ní domů. Ale přicházejí pozdě. -A je předběhne a Monu zabije. Všude po domě je krev, ale tělo nikde. Holbrook to vyhodnotí jako vraždu, na čež následuje poslední scéna, ve které -A vyměňuje postavu Ježíška v betlému na panenku Mony. Ježíška pak ukládá do kufru auta k tělu mrtvé Mony.



Zhodnocení:
  • V této epizodě bylo jasně naznačeno, že Alison je -A, což nás tak trochu nutí si myslet, že Alison rozhodně -A není.

  • Jedna bláznivá teorie: Byl otcem Bethany Peter Hastings? Víme totiž, že dříve měla paní D. aférku s panem Hastingsem. Možná že je tohle to střežené tajemství jejich rodin. A když Bethany říkala „Jaká matka, taková dcera“, mohla myslet sebe a ne Alison.

  • Scénáristé nás stále podporují v teorii o dvojčatech. V tomto díle se objevily Cindy a Mindy, alias pomocníčci Alison. Nás pořád nepouští teorie, že Bethany s Ali byly dvojčata.

  • Odnesla si -A po zabití Mony i všechny záznamy, které si dívky vzaly z Radley. Nejspíše ano, takže Lhářky jsou teď zase nahrané.

  • Scény, při kterém se zdobil dům Fieldsových, byly skvělé! Emilyino tričko, Hanniny vtípky, Paigeina radost! „Posuň toho Huhuláka.“ „Přečti si její prsa: Ta holka miluje Vánoce.“ Mohal by být celá Vánoční epizoda taková, prosím?

  • Vždycky bylo jasné, že Hanna je génius! Tak ať už se ale všechny koukají rozprchnout na vejšku, pryč z bláznivého Rosewoodu :)

Zdroj: Freeform, ABC Family

Diskuze /56

Jell

No tak to je celkem síla, vůbec jsem nečekala že to bude Mona.

#2 Stelly
28.8.2014 | 11:19:45
Stelly

#1 Jell: taky jsem to nečekala

28.8.2014 | 11:43:34
Moniicek127

Jestli je Ali -A, tak kdo jí posílal teda ty vzkazy, než utekla z Rosewoodu? Těch -A je tam už nějak moc :)

#5 TerkaAndy
28.8.2014 | 11:58:52
littleliar

Mona říkala, že jí tu hru něco ukradl, Ali z ní udělala ubožačku Monu, tak jí posílala ty vzkazy a pak to dělala i holkám, za co se jí omluvila a pak to začla dělat Ali.. já to říkala, že je to blázen ;)

28.8.2014 | 12:05:36
TerkaAndy

#3 Moniicek127: Mona je úplně původní -A, v tomhle díle to přece bylo úplně jasně řečeno :) Mona vydírala Ali, když pomohla Ali „zmizet“, stejně na ní měla vztek a ten si dál jako -A vybíjela na holkách. Pak s tím přestala, ale psychopatka Ali (nebo někdo úplně jiný, kdo ví :D) převzala hru.

#6 jessiee
28.8.2014 | 12:07:42
jessiee

Vy pořád zapomínáte na to že někdo praštil Alison do hlavy kamenem, pokusil s ejí zabít a pak ji někdo škrtil, těžko by škrtila sama sebe, BIG -A tam pořád je a není to -Alison. #5 TerkaAndy:

#7 littleliar #8 sarscho
28.8.2014 | 14:21:10
littleliar

#6 jessiee: A jak víš, že jí někdo praštil kamenem do hlavy? To řekla jen ona a není to nijak dokázaný, takže nejspíš její další výmysl :-) (maximálně jí mohla praštit Bethany, když jí Ali vylákala, aby jí zabila) A co se týče toho škrcení, mohlo to být nahraný, stejně tak jako vloupání do Hanina domu.

28.8.2014 | 14:45:42
sarscho

já si teda přesně nepamatuji jak to v dílech bylo, ale není možné, že si Ali vymyslela i tohle? (myslím to s tím úderem do hlavy) prostě jenom sejmula Bethany a pak se vypařila aby to vypadalo, že je mrtvá a zakopaná v hrobě kde byla Behtany – pokud to bylo v nějaké řadě vysvětleno tak se omlouvám za chybnou reakci, ale už si to všechno nepamatuju#6 jessiee:…ji­nak z tohohle dílu je jasné, že Alison je pěkná mrcha a tu BIG -A, která ji dostane bych jí docela přála a možná bych si už přála aby šestá řada byla poslední, protože ty holky by taky mohly místo na vysoké skončit v blázinci…

28.8.2014 | 14:48:26
jessiee

vždyt to bylo ve flashbacích, proč by ji asi jinak matka pohřbila ?

#10 PLL1
28.8.2014 | 14:49:02
PLL1

#9 jessiee: To bylo Aliino vyprávění, které nám zfilmovali pro představu, kdyby to vyprávěla vlastníma slovama, asi by to bylo dost nudný, a to, že ji pohřbila její matka nikdy jiný krom Ali nepotvrdil

28.8.2014 | 15:28:08
jessiee

ale -A ji přece poslala v jídelně tu mmsku nebo snapchat kde bylo ' pohřbila sem tvou mámu stejně jako jsem viděla že ona pohřbila tebe ' :)

#53 ritterqa
28.8.2014 | 15:29:40
DixiePixie

K vaší teorii: „Byl otcem Bethany Peter Hastings? Víme totiž, že dříve měla paní D. aférku s panem Hastingsem. Možná že je tohle to střežené tajemství jejich rodin.“ To myslíte jako tak, že by teda matkou Bethany byla paní D.?? Přeci by o tom asi někde byl záznam, že to je její matka, jen tak si někam neulejete dítě. A kdyby ještě ke všemu byla Bethany dvojče Alison, tak teda ani otec Alison by nebyl její otec, ale Hastings. Je to celý zamotaný :D

#13 JLP #53 ritterqa
28.8.2014 | 15:39:23
JLP

#12 DixiePixie: Jo, a kdo se v tom zamoce, už sa nevymoce :)

28.8.2014 | 15:42:55
Urschulka

Ale Bethahy pohřbila Melissa..?

28.8.2014 | 15:45:05
Arspemiha

Bethany musela být sestrou Ali ať už vlastní nebo ne. Přece když jí našli mrtvou někdo musel identifikovat její tělo ne? Nejspíš její matka a z nějakého důvodu (např, že to byla dcera pana Hastingse) nechtěla aby o Beth lidé věděli. tak řekla policii, že je to na sto procent Ali a tak policie nedělala žádné testy DNA, které by jistě dělali, kdyby si nebyli jistí, že to je skutečně tělo Alison.

28.8.2014 | 15:49:58
Arspemiha

Paní D. se přece o Bethany zajímala v Radley až moc brávala jí na výlety, kupovala jí dárky atd. třeba jí bylo líto, že jí takhle zahrabala aby o ní nevěděli (především asi její manžel) stačilo přece že už její syn není jeho biologickým synem a teď ještě další dítě? A k ututlání toho že se narodilo někomu dítě stačí přece podplacený doktor, právník a rodiče dítěte no a pan Hastings je přece právník ne a v nedávný epizodě záhadně jeden doktor umřel.

28.8.2014 | 16:10:48
Moniicek127

Ja jsem fakt zvedava, jak ti scenaristi tenhle zamotanec nakonec vysvetli. Aby to jeste davalo nejaky smysl

28.8.2014 | 16:25:26
nickiiisek

Taky si myslim ze takhle nak to asi bylo a nebo byly ty dve dvojcata a Beth mela tmavy vlasy po panu hastingsovy a tak ji pani D. dala pryc aby na to pan D. neprisel. Pak by to ale znamenalo ze Spenc a Ali sou vlastne segry :/

28.8.2014 | 16:39:05
nickiiisek

jo taky sem zvedava ale podlo toho jak se Ali v tehle epizode tvari kdyz stoji zady k Emily si myslim ze je Ali pekna ,,,svine´´ a nikdy se nepolepsi ledaze by byla ona ta co byla tehdy zavrena v radley a zabila puvodni Alison :/ a nakym zahadnym zpusobem vedela o vsech lharskejch tajemstvich ale to pochybuju proste Ali je psychicky nemocka rozdvojena mozna vice dvojena osobnost

28.8.2014 | 16:42:35
Moniicek127

Kazdopadne, ta herecka to hraje naprosto vyborne

#23 ZuziJ
28.8.2014 | 16:46:49
nickiiisek

jo to se musi nechat, prijde mi totalne slizska

#23 ZuziJ
28.8.2014 | 17:18:20
jessiee

dívám se na to pořád dokola, po těch schodech k Moně šla Alison, ale v tom pokoji to už byl někdo jinej, navíc Mona se strašně lekla jak kdyby to byl někdo o kom si myslela že je mrtvej nebo prostě někdo kdo ji děsí ale kdyby to byla Alison tak té by se tak nelekla.

#28 michala123
28.8.2014 | 17:51:36
ZuziJ

#20 Moniicek127:
#21 nickiiisek: Vidíte, jestli myslíte Ali, tak musím naprosto nesouhlasit. :D Té herečce nevěřím ani slovo, což pochybuju, že je záměr, a proto mi vůbec nic už nedává smysl. Protože vlastně nevím, co má být nevěrohodný, a co jakože věrohodný. Prostě jí to vůbec „nežeru“, stejně jako Emily mi přijde oproti ostatním holkám horší herečka..

28.8.2014 | 18:20:55
nickiiisek

no buď je to blbá herečka a neumí to zahrát a nebo to prostě má hrát takhle divně abysme nevěděli vlastně vůbec nic :/

28.8.2014 | 18:42:03
nickiiisek

Jaky pomer mysli Mona kdyz Arie do telefonu rika:Vedela o tom pomeru…zarlilaa chtela aby byla bethany mrtva. ?? myslela pomer bethany s pani D. ? nebo s kym?

28.8.2014 | 18:43:37
Moniicek127

#21 nickiiisek: Já jí to žeru i s naviakem :)

28.8.2014 | 18:52:33
michala123

nickiiisek: Myslela tím, že paní D. měla poměr s Bethaninýmm ot­cem.

A co když dvojče není Aliino, ale Jasona? To by pak mělo souvislost i s panem Hastingsem. Otázkou, ale je proč byla Bethany v Radley… co provedla… Možná je to moje bláznivá teorie, ale pamatujete na vzpomínku Hanny o Halloweenu na to jak byli dvojčata a jedna bodla tu druhou? Co když Alison bodla sebe a navlíkla to na Bethany? To by vysvětlovalo proč byla Bethany v Radley a navíc nahrává k tomu i fakt, že je Alison psychopatka. No a když Alison zjistila, že jí paní D. navštěvuje tak se naštvala a zabila Bethany.

28.8.2014 | 20:41:59
michala123

#22 jessiee: Mona se Alison hrozně bála… ale taky si myslím, že Alison jí nezabila bylo by to moc jednoduché

28.8.2014 | 20:45:26
koukaam

mě přijde přitažený za vlasy, aby Alisonina matka měla poměr s panem Hastingsem, Bethaniným otcem a ještě měla doma manžela… to by ji vykreslili jako pěknou couru, co si dělá děti na potkání… určitě v tom bude nějaký zádrhel… Pokud si dobře pamatuji, tak říkali, že Bethany měla v době úmrtí 17, tudíž nemůže být dvojče Ali, leda Jasona nebo někoho z těch starších… (CeCe, Mellisa, Wren…)… mohla by být „jen“ něčí sestra…

Každopádně jen Spencer má na vraždu Mony alibi, teoreticky i Aria a Ezra, protože byli spolu, ale kdokoliv jiný to mohl udělat… Mona zřejmě nejdřív volala Hanně, Emily a až pak Arii, protože říkala, že tam mají všechny přijít, že jim chce Mona říct, co zjistila… takže to klíďo mohla udělat Hanna a proto byla Mona tak v šoku :)

28.8.2014 | 21:16:27
jessiee

hanna ji určitě nezabila, navíc mona se vyděsila fakt strašně kdyby to byla hanna tak by se tvářila třeba divně jakože co tam dělá ale ona se dívala fakt vyděšeně, navíc by mě zajímalo čím ji zabily když krev byla až v přízemí

#33 werusandra #52 koukaam
28.8.2014 | 21:46:55
werusandra

No nevím jestli Vánoční epizoda bude vtipná a skvělá jako u zdobení domku až v jesličkách najdou panenku „Monu“ . Zajímalo by mě kde chce vrah tělo skladovat nebo co s ním má v plánu. Jinak třeba otočí taktiku. Vždy nám předhodí jasnou/jasného -A, my tomu věříme a potom se ukáže, že je to vlastně jinak. Třeba nám teď nelžou a my jim to pro změnu zase nevěříme.

28.8.2014 | 22:22:34
AnettPLL

Ali je blázen a je beztak -A a i kdyby nebyla, tak ji většina nesnáší :-D takže tak či onak Ali je svině a tou taky zůstane :-D Hanna určo nezabila Monu ta byla z toho nejvíc zničená

28.8.2014 | 22:26:25
werusandra

#30 jessiee: To by mě také zajímalo, hlavně to vypadalo, že nejvíc krve je u Mony v pokoji, podle toho jak dlouho trvalo než jedna z holek (nejspíš Hanna) tak zařvala. Takže pochybuju, že mrtvá nebo polomrtvá Mona ještě dokázala zakrvácet vstupní halu a převrátit vzhůru nohama půl obývacího pokoje. Spíš to vidím na přehnanost ze strany filmařů a nebo to pro efekt doladila -A

#40 ZuziJ
28.8.2014 | 22:27:11
AnettPLL

Filmaři to dost pěhnali…nejspíš se Mona snažila útéct to by vysvětlovalo otisky krvavých rukou na stěně, ale pak tam s ní museli pořádně házet, páč tam bylo všechno zdemolované

28.8.2014 | 22:32:06
TerkaAndy

Mně jediný co do toho nesedí je to, že Ali taky musela bejt pohřbená – protože Grunwaldová vyprávěla, jak jí pomohla z hrobu. Byla tam teda pohřbená před Bethany nebo až po ní?? Tohle je trošku nedomyšlený :D

#36 werusandra
28.8.2014 | 23:10:28
werusandra

#35 TerkaAndy: třeba tam Alison opravdu byla. Třeba Alison opravdu Spencer praštila tou lopatou a Mellisa ji zahrabala. Grunwaldová ji vytáhla ven a potom co jí Alison utekla z auta se vrátila domů praštila Bethany též po hlavě a pak ji zahrabala místo sebe. A pak holkám pravdivě vylíčila jaká je hrůza být pohřbená zaživa. Pokud Alison o Bethany věděla tak si umím v té vylíčené scéně představit jak paní D. zahrabává Bethany zatímco křičí na Alison „Co jsi to udělala?!“ Pak mohla paní D. poslat Alison pryč. Vyhrožovat jí, že jestli nezmizí tak řekne poldům, že zabila Bethany a tak Alison šla a po cestě ji potkala Mona. Paní D. by se tak zbavila nechtěné Bethany i Alison, která jí mučila. Nevím, kdo ale pak oddělal paní D. protože Alison byla v NY a CeCe snad ještě zavřená. Já vím je to hodně přitažený za vlasy, ale já už četla takových teorií, že už nevím co se opravdu stalo a co ne.

#37 TerkaAndy #39 Kali
28.8.2014 | 23:42:32
TerkaAndy

#36 werusandra: Náhodou, to je docela dobrá teorie – minimálně je první, kterou jsem v posledních dnech četla, která bere v úvahu i tu Ali + Grunwaldovou. A přitažené za vlasy? :D To je celý seriál už od třetí série :)

28.8.2014 | 23:57:20
AuroN

No, já si začinám myslet, že jediný, kdo se tu praští do hlavy jsem já. Už fakt nevim. Máme hrozně moc indícií a spoustu slepých uliček. A s kažým dílem přicházejí jen další otázky. Ali podle mě není A (vezmeme-li v potaz, že není psychicky narušená a nevyhrožuje sama sobě). Otázka teda je (zůstává stejná) kdo teda je A a proč dělá, co dělá. Chci říct, proč zabít Monu ? Dozvěděla se příliš ? Stejně to stačila zavolat, takže je teď bude oddělávat všechny ? A musí být psychopat, možná se snaží si dohrát svou vlastní hru a Mona to stihla před ní/m ? Já fakt nevim lidi, tenhle díl mě docela odrovnal.

29.8.2014 | 1:54:30
Kali

#36 werusandra: jooo,tohle mi teda taky dává smysl,asi jako jediný z těch všech teorií co už jsem četla :-D jinak,moje hlavní teorie momentálně je,že Cece je dvojče Bethany a že ten příběh o dvojčatech byl o nich a že nakonec v hrobě nebude Bethany,ale Cece…

29.8.2014 | 8:14:44
ZuziJ

#33 werusandra: Janel v rozhovoru říkala, že to bude v další epizodě jako flashback, ta její vražda. A že se Mona rozhodně nevzdala bez boje, proto bylo všude tolik krve.. :)

29.8.2014 | 9:30:27
littleliar

Ale vždyť Mona do toho telefonu řiká, že je je Ali – A ne? že má důkazy a potom to řiká i sama sobě do toho zrcadla „Hra skončila Alison, vyhrála jsem“. Tak myslím, že Mona je dost chytrá a když na to přišla, tak proč by tohle říkala? Vždyt byla úplně šťastná, že to ví, že má na to důkazy a že je po všem.. Pak tam přišla Ali, ale přišla i Cece a ta jí nejspíš zabila, nebo to udělali společně

29.8.2014 | 9:35:52
Celine

Mě by hlavně zajímalo co Holbrock (sry jestli jsem jeho jméno napsala špatně) řekl Ali… Tam bude nejaká pakárna v tom… zas…

29.8.2014 | 10:50:57
Stydia

Začínám si myslet jestli Alison nemá roztoušenou ososbnost( nebo jak se to jmenuje :D) jde o to že v prvních dílech pátý serie a v dílech ve kterých holky Ali chránila. Tak měla z -A strach,… a v několika dílech ta postava byla fakt vyděšená…a pak je v dalších dílech teďka zase zlá,.. tak já už nevím. ale nemyslím si ona je -A protože proč by zabíjela jako svoji matku atd… a nebo to je prostě mrcha já už se v tom pomalu ani nevyznám…:/

29.8.2014 | 11:01:22
azazel

mě by zajímalo jaké meli důkazy proti Spenc že ji zatkli? Jak to,že si neprohlédli složky a nahrávky s Beth? proč ten policajt chodí za holkama bez kolegyně? je příliš mnoho otázek a žádné odpovědi. Podle mě je Ali rozdvojená osobnost která týrá holky a zároveň je chrání…proto v jednom okamžiku skoro pláče a v dalším se šibalsky usmívá!

#45 Stydia
29.8.2014 | 12:14:50
Stydia

#44 azazel: jop taky si to myslím :)

29.8.2014 | 12:25:36
januliq

Monu zabila Cece

29.8.2014 | 12:54:06
RFlady

kdyby tam byla detektivka T. a nebyl by tam detektiv H. tak si myslím, že by to dopadlo líp. Že detektivka T. by všechno pořádně prošetřila a že detektiv H. taky něco tají a možná pomáhá Ali.

29.8.2014 | 15:24:41
Stolid

Jedna bláznivá teorie: Hm, pan H a paní D určitě neměli dceru Bethany. Paní D a Pan H měli poměr na začátku a spolu mají syna Jasona, a pak se pan H oženil, že by vstoupil do té samé řeky dvakrát? To rozhodně ne!

Alison není -A, proč? Paige má být v -A týmu (podle spoilerů), ale ona ni donáší lhářkám a nemá ji ráda. Ale Alison nebereme skutečnost, že je to pořádná mrcha a Cece na její přání zabila Monu.

Mona ten večer náhodně(?) našla Alison, když Alison vstala ze svého hrobu, ta by ten večer mohla být taky u stodoly. Mona, Alison, Bethany, Melissa, Spencer.

Mona před vraždou telefonovala, copak nebude vzkaz u některých z lhářek z telefonu?

29.8.2014 | 20:22:40
jessiee

viděla sem 3×13, co když Ariin táta má s tím něco společnýho ? bavil se o tom Garett

29.8.2014 | 21:29:42
jessiee

Nevim jestli jste si nekdo vsiml ale v tom dile jak Holbrook vyslýchal CeCe tak se spolu ti dva bavily jak kdyby to byli nějací kamarádi, jak kdyby se znaly..

29.8.2014 | 23:40:27
katka_94

to auto, v ktorom je na konci Mona je modré a modré má aj Paige..ale to už asi len vymýšlam nové teórie kedže už neviem čo si myslieť :-(:-D

#53 ritterqa
30.8.2014 | 0:51:28
koukaam

#30 jessiee: s tou Hannou to byla ironie :)

samozřejmě si nemůžeme být jisti u žádné z postav, každá postava může mít dvojče nebo rozdvojenou osobnost a nevědět co dělá, když to na ni přijde :)

30.8.2014 | 5:38:15
ritterqa

#11 jessiee: Alison může být -A. Víme, že -A zabil Mrs. D.. Co když Alison nikdy nepohřbila a ona i to prostě celé vymyslela a aby měla jistotu, že se to nikdo nedozví, tak ji zabila? (I když to už musí být řádný blázen, aby zabila vlastní matku) A poté si prostě nechala poslat zprávu, aby na ni nepadlo podezření.
#12 DixiePixie: Pokud by Bethaniny rodiče byl Mr. Hastings a Mrs. D., tak už by pak ale nemohla být přece dvojčetem Alison ne? To jakože čekala Alison a zároveň se vypsala s Mr. Hastingsem a někam se stalo, že otěhotněla znova? :D
#51 katka_94: Paige má Toyotu a Mona je ve Fordu :), někde jsem narazila na fotku.

30.8.2014 | 22:01:47
wewerisek

Ale Alison přeci -A být nemůže.. v těch prvních epizodách jak byl ten halloweenský speciál, tak tam Ali chtěla na holky předstírat to, že ji někdo obtěžuje (ta osoba v tom obleku s maskou). Domluvila se napřed s Noelem, ale pak nevěděl, o čem Ali mluví. No a vzápětí na to ji přišla sms – toužíš vědět, kdo jsem? Tak to začalo, ne?

#55 Stolid #56 Celine
31.8.2014 | 11:33:19
Stolid

#54 wewerisek: Och ne, už před Halloween jí chodili sms. Beru to tak, že první -A byla Mona, pak se nechala odhalit a její hru převzala Alison, která se chtěla pomstít.

#56 Celine
31.8.2014 | 16:13:59
Celine

#54 wewerisek:
#55 Stolid: Jo přesně tak… I samotná Mona to řekla, omluvila se, že byla -A a že všechen ten vztek si na nich vylila místo na Alison, ale že teď Alison převzala štafetu, jako nová -A … No kdo ví, možná, že jsou dvě -A, ještě zbívá otázka, co měla Mona dočinění s Jennou a tou novou plavkyní, omlouvám se, neokážu si vzpomenout na jméno…

31.8.2014 | 21:23:20
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S07E20: 'Til Death Do Us Part

cz100%
DOKONČENO

České titulky překládá @channina a Veruuuu.

Reklama

Narozeniny herců

Partneři

Pretty Little Liars

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama