Pretty Little Liars (Prolhané krásky)
87/100 - 471×

Pretty Little Liars(Prolhané krásky)

Čtyři nejlepší kamarádky odkrývají pravdu o smrti jedné z nich, zatímco někdo odhaluje jejich největší tajemství.

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | Freeform, ABC Family | 42 minut
žánr
Drama, Mysteriózní, Rodinný
hrají
Troian Bellisario (Spencer Hastings), Shay Mitchell (Emily Fields), Ashley Benson (Hanna Marin), Lucy Hale (Aria Montgomery), Sasha Pieterse (Alison DiLaurentis), Tyler Blackburn (Caleb Rivers), Ian Harding (Ezra Fitz), Keegan Allen (Toby Cavanaugh), Lindsey Shaw (Paige McCullers), Janel Parrish (Mona Vanderwaal)

Rozhovor s Tylerem Blackburnem o opouštění Rosewoodu

Rozhovor s Tylerem Blackburnem o opouštění Rosewoodu

V březnu dostali fanoušci seriálu Pretty Little Liars skvělou zprávu – spin-off seriál Ravenswood . Zároveň je ale šokovala další zpráva – Tyler odchází z Rosewoodu do Ravenswoodu.

0 0
12.8.2013

Rozhovor s Tylerem o výměně Rosewoodu za Ravenswood 

.

V březnu dostali fanoušci Seriálu Pretty Little Liars šokující zprávu – spin-off seriál Ravenswood . Tato zpráva ponechala fanoušky nadšenými a zmatenými. Nadšenými díky tomu, že každý týden budou moci sledovat dvě hodiny briliantní práce Marlene King. Zmatenými proto, že mnoho fanoušků (podle Tylera) nepochopilo, že to znamená odchod z PLL a od Hanny.. nadobro. 

.

Už jsou to čtyři měsíce od oznámení Ravenswoodu a od té doby mají všichni mnoho otázek – budoucnost Haleb, Calebovo rozloučení a slib tohoto nového seriálu. O tom všem se redaktor ETonline bavil s Tylerem Blackburnem u kávy na začátku srpna.

.

.

ETonline: Jaká byla tvoje reakce, když ses od Marlene dozvěděl o spin-offu?
Tyler Blackburn: Když to poprvé zmínila, bylo to jen provizorní – dávno před tím, než to vypustila ABCFamily. Byl jsem polichocen, ale u televize jsem se naučil, že se nic neděje dokud je to jen nepotvrzená dohoda. Pak mi volala o čtyři dny později, a to: „Uděláme to!“ a to byl můj první „Páni!“ moment, ale naštěstí mi ještě zbývalo dost času na natáčení PLL. Ale jak jsme se blížili ke konci, byl jsem zahořklý. Ale z toho co jsem slyšel, jsem z Ravenswoodu opravdu nadšený. Myslím, že to bude daleko lepší, než si všichni představují.

Jak moc je ten seriál nadpřirozený?
Ne moc. Nebudu bojovat se skřety… zatím (smích). Má to jen nádech nadpřirozena, takže to lidi zaujme.

Jaké to pak pro tebe bylo na Twitteru, v důsledku oznámení?
Upřímně řečeno si myslím, že mnoho lidí bylo zmateno. Myslím, že si lidé chvíli mysleli, že bych mohl hrát v obou seriálech současně. Takže jsme na Twitteru museli dost jasně psát věci typu: „Thole je můj poslední den v seriálu“ nebo „Je smutné dávat sbohem.“ Fanoušci už to pochopili a jsou naštvaní, ale to oni jsou důvodem, proč jsou tyto seriály tak skvělé a opravdu si myslím, že budou spokojeni s tím, jak to nakonec bude. Marlene mi řekla, že brečela, když četla zpracování druhé epizody, což se jí nikdy předtím nestalo.

Jak definitivní je tvůj odchod z PLL?
Caleb se kdykoliv může vrátit domů. Má to tak trochu otevřený konec… až do odvolání.

Marlene mi řekla, že Hanna Calebovi dovolí odejít do Ravenswoodu. Co můžeš říct o jejich rozloučení?
V Halloweenské epizodě, která se celá odehrává v Ravenswoodu, lhářky a Caleb odhalí všechny záhady. Jednou z těch záhad je důvod, proč Caleb odchází do Ravenswoodu a Hanna chápe proč. Odvážně a velkoryse ho nechá, aby zůstal. A upřímně, to ona mu řekne aby tam zůstal.

Ravenswood bude druhé divné město, ve kterém Caleb bude žít. Budou v Pilotu nějaké momenty, kde si Caleb říká „Jak to mám v těchto divných městech vydržet?“
(smích) Nic takového, ale… vím jak to myslíš. Je tam tolik momentů, kde by prostě mohl odejít. Stejně jako si říct: „Proč bych v tomhle městě měl zůstat?“ Ale Caleb si prošel různými sra*kami už jako sirotek, takže mu to teď může připadat normální.

Jaký byl tvůj poslední den natáčení Pretty Little Liars?
Popravdě.. Pokud jsem před tím byl zahořklý, tak teď to bylo ještě horší. Bylo to opravdu těžké. No, trochu mě to dojímá, když o tom teď mluvím. Ty lidi jsou jako moje rodina a s Ashley jsme si opravdu blízcí. Vím, že to není úplné sbohem. Můžu jít s nimi kdykoliv na párty, ale ta skupina a natáčení s nimi je opravdu neuvěřitelné. Je to zajímavá životní lekce; abyste se vyvíjeli, musíte něco ztratit. Dostal jsem nějaké dárky a blahopřání, což bylo hezké. Někdo mi říkal, že tam byl i dosrt, ale já ho neviděl. Byl to pro mě tak emotivní den, že jsem na jídlo nemohl ani pomyslet, natož abych se šel podívat, zda tam nějaký dort byl. Měl jsem akorát motýly v břiše a knedlíky v krku. Ten poslední den mě opravdu vyčerpal.

Než začne Ravenswood, zbývá ještě několik dílů Pretty Little Liars. Na co se fanoušci můžou těšit?
Teď to bude mnohem méně o -A, protože když na ní přijde, děvčata jsou jako „Jen pojď, ty mrcho.“ Takže v nadcházejících epizodách se soustředí hlavně na Aliino zmizení a možnost, že je naživu.

Zdroj: Freeform, ABC Family

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Stav překladu

Epizoda S07E20: 'Til Death Do Us Part

cz100%
DOKONČENO

České titulky překládá @channina a Veruuuu.

Reklama

Narozeniny herců

Partneři

Pretty Little Liars

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama