Ravenswood
75/100 - 39×

Ravenswood

Tvůrci seriálu Pretty Little Liars dostali na obrazovky jeho spin-off. Děj tohoto nového seriálu se odehrává v městečku nedaleko Rosewoodu, kde se sejde pět lidí, kteří se předem navzájem neznají a kteří budou muset začít hrabat hluboko v historii města, aby se zachránili před smrtelným prokletím.

USA | 2013 | Ukončeno
vysílání
1 sezóna | Freeform | 42 minut
žánr
Drama, Mysteriózní
hrají
Tyler Blackburn (Caleb Rivers), Nicole Gale Anderson (Miranda Collins), Steven Cabral (Raymond Collins), Brett Dier (Luke Matheson), Britne Oldford (Remy Beaumont), Merritt Patterson (Olivia Matheson), Luke Benward (Dillon Sanders), Henry Simmons (Simon Beaumont), Meg Foster (Carla Grunwald), Brock Kelly (Zack Springer), Laura Allen (Rochelle Matheson), Haley Lu Richardson (Tess Hamilton), Sophina Brown (Terry Beaumont), Justin Bruening (Benjamin Price), Jay Huguley (Tom Beddington)

Rekapitulace epizody 1x06 Revival

Rekapitulace epizody 1x06 Revival

Zítra vychází další epizoda seriálu, a tak si v tomto článku můžete přečíst shrnutí, co se stalo v epizodě minulé – Revival.

0 0
14.1.2014

Ravenswood je zpátky – a je strašidelnější než kdy dřív. Do jakých problémů se naše pětka dostala tentokrát?

Parta, která nemá ženy v lásce

V epizodě jsme se přenesli do roku 1917, kde jsme byli svědky toho, že mezi původním Calebem a původní Mirandou to opravdu klapalo. Po troše romantiky dobloumali až k chatrči, kde několik mužů z města diskutovalo o podepsání Smlouvy. Přesvědčoval je městský kazatel.

I když schůze nebyla moc velká, přeci jenom jsme někoho znali: Thomase a Esther. Ok, možná jste je ne všichni poznali, protože doposud jsme je viděli jen jako kostry. Pokud si vzpomínáte, ti dva se ve sklepě obětovali, aby přivedli Mirandu a Caleba zpět k životu. Ve flashbacku se díky Mirandě a Calebovi dozvídáme, že Thomas je otec původního Caleba a Esther je matka původní Mirandy.

Esther se Smlouvou vůbec nesouhlasí. Myslí si, že jsou muži opravdu stupidní, že pro svou vlastní záchranu obětují pět dětí z města. Ale muži jí rychle umlčí, takže se Esther naštve a odejde. Jen se podívejte co se stane, když necháte muže rozhodovat.



Domácí vězení

Vracíme se zpět do přítomnosti – Caleb se vrací z třídenní návštěvy Rosewoodu. A to i s novinkou – rozešel se se svou přítelkyní Hannou. Zbytek Calebovi oznamuje, o co přišel: Miranda je zase uvězněná v Collinsově domě, jelikož jí její strýc zase ustřihl pramen vlasů.

Celkově tato epioda pro Mirandu nebyla úplně příjemná. Caleb se v její přítomnosti chová opradu zvláštně, za což asi může to, že to mezi nimi zajiskřilo, když zemřel. Taky je naštvaná, že Caleb Hanně vše nevysvětlil, takže ta nejspíš z rozchodu obviňuje právě Mirandu.

Miranda se rozhodla, že bude pronásledovat a strašit paní Grunwaldovou, aby jí prozradila, kde Collins schovává její vlasy. Ale strašení na paní Grunwaldovou nefunguje, jelikož ta má svého osobního ochránce, ducha. Ducha, který umí popálit jiné duchy.

Na konci epizody paní Grunwaldová svému duchoví říká: „Taky tě miluji.“ Děj se stává napínavějším! Co to za ducha je? A co má společného s paní G.? Manžel? Dvojče? Kamarád? To je jedno, jsme rádi, že je paní G. více na scéně.



Nepoceňuj sílu svých snů

Jen na začátek – Remy a Luke jsou opět spolu. O jejich usmíření sice moc nevíme, ale darovanému koni se na zuby koukat nemá, a tak jsme prostě jen rádi, že jsou opět zamilovaní. Kdesi v Remylandu se Remy ocitá uprostřed děsivých nočních můr. Což není zas tak špatné, jelikož se díky nim dozvídáme další věci o Kletbě. Ale bohužel je přítomen i duch, který vypadá jako strašák do zelí, který Remy straší nejen ve snech. Snaží se jí vždy probudit dřív, než se toho moc dozví.

A tak všichni vymyslí plán – budou Remy hlídat až usnou, aby zabránili tomu, že ji strašák opět vzbudí. Plán funguje, a tak Caleb s Lukem pronásledují náměsíčnou Remy. Dojdou až k chatrči, kterou jsme viděli ve flashbacku z roku 1917. Zatímco Caleb a Luke vidí jen to, co na místě opravdu je, Remy je svědkem již zmíněné schůze. Během toho, co Caleb s Lukem bojují se strašákem, Remy vidí, jak muži podepisují Smlouvu.

Když kazatel opouští chatrč, Remy ho pronásleduje. Podává Smlouvu osobě sedící v autě, na kterém je napsáno: „Hinchley, Trumbull a Collins – pohřby.“ Auto odjede, ale kazatel použije rychlejší způsob dopravy – zamává rukama, změní se v havrana a odletí. Remy se vzbudí a vyděšená padne do náruče Lukovi.



Sex s nepřítelem

V samotném konci finále prvního bloku jsme byli svědky toho, že Oliviin přítel Dillon, rozhodně není ideálním přítelem. Spolupracuje s duchy – přesněji s holčičkou Max. Kdybychom na to náhodou zapomněli, v tomto díle jsme mohli vidět, jak Dillon jede autem a Max sedí na sedadle spolujezdce. Dillon přesvědčí Olivii, aby s ním strávila noc – nejspíše příkazy shora.

Ještě než za ním Olivia jde, povídá si s Mirandou. Je to poněkud důvěrnější rozhovor, a tak se dozvídáme, že Miranda zemřela jako panna a bojí se, že jí zůstane navždy (mohou duchové mít sex?). Ptá se Olivie, jestli už spala s Dillonem, na což dostává zápornou odpověď. Ale o pár scén později, se Olivia s Dillonem vyspí.

Na konci epizody se Olivia v autě usmívá na Dillona. Usmívá se i Max, která sedí na zadním sedadle a líže zmrzlinu. S Dillonem se na sebe usmějí ve zpětném zrcátku. Max dostává cenu za nejděsivější postavu seriálu. A to měla tento týden docela velkou konkurenci: kazatele, který se proměnil v havrana, strašáka a samozřejmě strýčka Raye.

 

Zdroj: Freeform

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama