Ravenswood
75/100 - 39×

Ravenswood

Tvůrci seriálu Pretty Little Liars dostali na obrazovky jeho spin-off. Děj tohoto nového seriálu se odehrává v městečku nedaleko Rosewoodu, kde se sejde pět lidí, kteří se předem navzájem neznají a kteří budou muset začít hrabat hluboko v historii města, aby se zachránili před smrtelným prokletím.

USA | 2013 | Ukončeno
vysílání
1 sezóna | Freeform | 42 minut
žánr
Drama, Mysteriózní
hrají
Tyler Blackburn (Caleb Rivers), Nicole Gale Anderson (Miranda Collins), Steven Cabral (Raymond Collins), Brett Dier (Luke Matheson), Britne Oldford (Remy Beaumont), Merritt Patterson (Olivia Matheson), Luke Benward (Dillon Sanders), Henry Simmons (Simon Beaumont), Meg Foster (Carla Grunwald), Brock Kelly (Zack Springer), Laura Allen (Rochelle Matheson), Haley Lu Richardson (Tess Hamilton), Sophina Brown (Terry Beaumont), Justin Bruening (Benjamin Price), Jay Huguley (Tom Beddington)

Rekapitulace epizody 1x07 Home Is Where the Heart Is

Rekapitulace epizody 1x07 Home Is Where the Heart Is

V epizodě Home is Where the Heart Is se toho stalo opravdu hodně, dokonce se i strýc Ray usmál. Podrobnou rekapitulaci epizody najdete v článku.

1 0
17.1.2014

Vražedná zbraň

Když se trojhranný nůž (který byl pravděpodobně použit jako smrtící nástroj v případě pana Mathesona) najde zakopaný na zahradě Mathesonových, sjedou se k nim všichni policisté z města. Policisté zatknou Rochelle, aby ji odvezli k výslechu. Do toho se přimíchá Luke, kterého nakonec také odvezou do vazby. Tam se Luke nečekaně skamarádí s opilcem, který mu říká: „Přál by sis být mrtvý, než tohle skončí.“

Olivia je tím pádem doma sama a stále jí děsí strýček Ray. Začíná nám ho být docela líto, když se snaží pomoct jejich rodině a Olivia ho vždy odpálkuje. Nejspíš bychom se na jejím místě chovali stejně, ale něco na Raymondovi Collinsovi je a máme chuť ho v některých chvílích obejmout. A napadlo ještě někoho, že může být jejich biologický otec?

Tým duchů má posilu

V této epizodě se na obrazovku vrátila Oliviina kamarádka Tess a její přítel, Springer.

A jak to tak vypadá, Dillon není jediný člověk, kterému by se Olivia měla obloukem vyhnout. Tess i Springer se nejspíš také obávají Kletby. Ale plus pro Tess, že se se Springerem nadobro rozešla, aby mu dokázala, že je věrná Olivii.

Když je později večer Olivia domů, Springer jí odchytí, aby jí řekl, že nemá věřit Dillonovi. Jeho odůvodnění: "Dozvíš se co se děje a proč jsem ti tohle udělal. Olivia ho moudře preruší dřív, než se Springerovi podaří uskutečnit nějaký ďábelský plán Týmu duchů. Springer ji pronásleduje, ale při přebíhání silnice ho srazí auto. Auto, které řídí Tess – další plus pro ni.

Calebův otec – podpora Haleb

Další novinkou je, že se Calebův otec přijel podívat na syna do Ravenswoodu. Jamieho návštěva se ale rychle změní v rady, jak získat zpět Hannu. Zjevně už Jamie Hanně odpustil, jak ho obvinila z krádeže peněz z kostela a také zvonu. Ale to je jedno. Caleb jeho rady poslouchat nechce. Nemůže mu vysvětlil, proč se opravdu rozešel s Hannou, aniž by mu řekl celou pravdu, čímž by ho také uvrhl do nebezpečí.

Jamie se rozhodne, že ve městě zůstane pár měsíců, aby opravil dům po zemřelém Henrymu.Trochu se bojíme, že Jamie bude použit proti Calebovi, až ho někdo bude chtít k něčemu donutit. Další teorie je, že Jamie něco ví o Kletbě, což by asi bylo ještě horší.

Mirandino rozhodnutí

Chudák Miranda je stále uvězněná v sídle Collinsových, jelikož se jí ještě nepodařilo najít skleničku v pramenem vlasů. Naštěstí má novou přítelkyni: matku paní Grunwaldové, Beatrice! Dosud jsme jí znaly jen jako podivné oranžové světlo, které útočilo v minulé epizodě na Mirandu. V této epizodě je Bee trochu přátelštější. Dozvěděli jsme se, že paní Grunwaldová se jí narodila v době, kdy byla mladá. A pak se stala obětí Kletby. Takže teď Bee tráví čas tím, že dává pozor na svou dceru. Což je pěkné, ale trochu zvláštní. Bee nakonec Mirandě přináší její lahvičku a říká jí, ať odejde a nechá je na pokoji. Nechce prolomit kletbu, jelikož by to znamenalo odloučení od její dcery. A teď jsme jen zvědaví, jestli Miranda lahvičku rozbije, nebo se rozhodne zůstat v Collinsově domě.

Remy, náměsíčná malířka

V této epizodě Remy svou náměsíčnou ještě vylepšuje. Na začátku epizody se probouzí a zjišťuje, že po celém domě jsou stovky obrázků, které musela nakreslit a vylepit ve spánku. Na obrázcích je všechno, co se dozvěděla o Smlouvě. A na jednou z obrázků je trojhranný nůž, který byl použit k vraždě pana Mathesona. Děj se nám trochu zamotává!

Po opuštění vězení Luke jde k Remy a usíná na gauči. Náměsíčná Remy ho málem pobodala nožem. Luke se probouzí v poslední chvíli a jen tak tak se mu podaří uhnout noži. Remyina náměsíčnost začíná být docela vážná.

Remy při tom omylem pořeže svého otce, a to je pro ní poslední kapka. Souhlasí s tím, že půjde kliniku, aby se vyvarovala tomu, že buď ublíží sobě nebo někomu jinému. Na to, jak se její náměsíčnost bude vyvíjet, si musíme počkat.

 

Zdroj: Freeform

Diskuze /3

noonick

nevěřim tomu, že je Tess tak nevinná, jak se tváří… nedivila bych se ani tomu, kdyby nakonec Springer byl goodboy a Tess badgirl.. :)

17.1.2014 | 23:48:53
Anne397

Probuzení Remy mi trochu připomělo Harryho Pottera. Jak měla všude ty obrázky, bylo to, jako když Harrymu přišlo hrozně moc těch dopisů. Jinak už nevim, co si o kom myslet. Dillon je teda asi zlej, když se „kamarádí“ s tou malou holkou (mimochodem škoda, že tam nebyla, snad se příště objeví). Ale u Tess a Springra nevim…

18.1.2014 | 13:23:35
Lucinka04

Tess bude jedna z těch zlých, bude posedlá démenom nebo něco a Springer to ví a snaží se jí v tom nějak zastavit.

24.1.2014 | 18:17:50
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama