Red Dwarf (Červený trpaslík)
94/100 - 299×

Red Dwarf(Červený trpaslík)

Ve vzdálené budoucnosti přežije na vesmírné lodi Červený trpaslík jako jediná památka na lidskou civilizaci podivná skupina individuí – Lister, Kocour, Rimmer, Kryton a další. Pro fanoušky slavného britského sci-fi sitcomu už není třeba víc dodávat. Oblíbený a hojně citovaný seriál se před pár lety na obrazovky vrátil po mnohaleté přestávce a nijak mu to neuškodilo.

VB | 1988 | Pauza
vysílání
12 sezón | BBC Two, Dave | 30 minut
žánr
Dobrodružný, Komedie, Sci-fi
hrají
Craig Charles (Dave Lister),

Jak to je s jedenáctou sezónou kultovního seriálu Red Dwarf?

Jak to je s jedenáctou sezónou kultovního seriálu Red Dwarf?

Dnes již kultovní sci-fi seriál Red Dwarf své fanoušky potěšil před třemi lety, kdy na obrazovky přišel v desátou sezónou. Jak je na tom ale sezóna jedenáctá?

9 0
23.4.2015

Populární sci-fi seriál Red Dwarf, českým divákům známý pod názvem Červený trpaslík, se na obrazovky vrátil po dlouhých deseti letech v roce 2009 třemi epizodami. Tři roky poté jsme mohli zaznamenat sérii desátou, která se ale už skládala z klasických šesti epizod. Jedenáctá sezóna byla oznámena už v minulém roce, kdy se jí ale dočkáme?

Podle původních zpráv se mělo začít natáčet v říjnu minulého roku a předpokládaný datum vydání měl být letošní podzim. Bohužel podle nejnovějších zpráv prvotní plány nevyšly, takže příští sezónu můžeme pravděpodobně očekávat až příští rok. Avšak na letošním Comic-Conu v Telfordu, který proběhl v únoru, se objevil Chris Barrie, jenž hraje postavu legendárního Arnolda Rimmera, spolu s představitelem postavy Krytona, britským hercem Robertem Llewellynem. Zde jim byla položena otázka ohledně další série, oba však prohlásili, že podepsali smlouvu o mlčenlivosti, což naznačuje tomu, že se na seriálu pracuje. Dále dodali, že nové informace můžeme očekávat již brzy, jsou tomu dva měsíce a stále nic, tak snad už se dočkáme.

Těšíte se na další sezónu? A co desátá, bavila vás?

Zdroj: BBC Two, Dave

Diskuze /5

Revoemag

Po obrovském zklamání z 9 řady se posádka trpaslíka vrátila do starých kolejí a 10 série byla ta pravá klasika, kterou tak miluji. Doufám, že 11 bude pokračovat ve stejném duchu :)

23.4.2015 | 19:11:47
alexis

Desátá série byla v pravém duchu Červeného Trpaslíka:-)

23.4.2015 | 20:01:10
jajush

Já osobně nevěděla, že má být jedenáctá řada, ale pokud navážou na desátou (a zapomeneme že devátá někdy existovala :D ), jsem víc než spokojená a těším se :-)

23.4.2015 | 20:27:24
kubislav

Zpoždění? Tak to je na draka… :(

23.4.2015 | 21:22:50
Kalliphon

Bohové, já se tak těším :D

24.4.2015 | 6:50:29
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S13E00: The Promised Land

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @Einstein Bob a @petulinkax
Časování na jiné verze: @petulinkax

Po zhlédnutí epizodu nezapomeňte ohodnotit. Vyjádřit svůj názor k tomuto dílu můžete v tomto fóru.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama