Red Dwarf (Červený trpaslík)
94/100 - 299×

Red Dwarf(Červený trpaslík)

Ve vzdálené budoucnosti přežije na vesmírné lodi Červený trpaslík jako jediná památka na lidskou civilizaci podivná skupina individuí – Lister, Kocour, Rimmer, Kryton a další. Pro fanoušky slavného britského sci-fi sitcomu už není třeba víc dodávat. Oblíbený a hojně citovaný seriál se před pár lety na obrazovky vrátil po mnohaleté přestávce a nijak mu to neuškodilo.

VB | 1988 | Pauza
vysílání
12 sezón | BBC Two, Dave | 30 minut
žánr
Dobrodružný, Komedie, Sci-fi
hrají
Craig Charles (Dave Lister),

Ve 12. sezóně Listera, Kocoura a Rimmera čeká Krytonův vzhled

Ve 12. sezóně Listera, Kocoura a Rimmera čeká Krytonův vzhled

Herec Robert Llewellyn, který v seriálu představuje Krytona, se netají tím, že ho kostým Krytona pěkně štve. Představitelé Listera, Kocoura a Rimmera si na vlastní kůži zkusili, co to znamená být Krytonem, a my se této epizody dočkáme ve dvanácté sezóně.

9 0
18.9.2016

Robert Llewellyn na sobě na place musí po celou nosit masku a kostým mechanoida, což je určitě pěkně vyčerpávající. Robert o tom řekl své, samozřejmě s menší nadsázkou.

Dělal by to pouze pitomec. Pouze pitomec by to dělal tak dlouho. Vysoce inteligentní člověk s důstojnosti by to udělal možná jednou.

(Kryton v jedenácté sezóně. Foto: Reddwarf.co.uk)

A nyní si touto zkušeností při natáčení jedenácté a dvanácté sezóny prošli představitelé Listera, Rimmera a Kocoura. A to, že to nebyla žádná procházka růžovým sadem, dokazují komentáře Craiga Charlese a Chrise Barrieho. Epizody, v níž se zmiňovaní kompletně změní v mechanoidy, se dočkáme ve dvanácté sezóně, tedy příští rok.

Vždycky jsme si z něj tak trochu dělali srandu a říkali: ‚Nenaříkej furt, Roberte!‘ Masku jsem na sobě nosil tři dny a je to ten nejnepříjemnější pocit. Bylo to tak špatné, že jsem si myslel, že brečím, ale to pouze tekl pot z mých víček.

Všichni jsme si zažili být Krytonem. Po tři natáčecí dny jsme všichni měli masku, a já kvůli tomu byl před dvěma týdny na operaci s kýlou, už to nechci zažít.

Diskuze /1

BerryBlack

Samsara už je na netu. Připravujete titulky?

24.9.2016 | 12:11:51
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S13E00: The Promised Land

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @Einstein Bob a @petulinkax
Časování na jiné verze: @petulinkax

Po zhlédnutí epizodu nezapomeňte ohodnotit. Vyjádřit svůj názor k tomuto dílu můžete v tomto fóru.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama