Reign (Království)
88/100 - 172×

Reign(Království)

Seriál sledující osudy Mary, královny Skotů, která ve svých patnácti letech přijíždí na dvůr francouzského krále, aby si vzala korunního prince Francise. Jenže svazek není ještě stvrzen a podepsán; vše záleží na politice, náboženství a tajných spojenectvích, než na volbách vlastního srdce.

USA | 2013 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | CW | 40 minut
žánr
Drama, Historický, Romantický
hrají
Alan Van Sprang (Henry II.), Megan Follows (Catherine de Medici), Toby Regbo (Francis II.), Caitlin Stasey (Kenna de Poitiers), Anna Popplewell (Lola Narcisse), Adelaide Kane (Marie Stuartovna), Rossif Sutherland (Nostradamus), Torrance Coombs (Sebastian "Bash" de Poitiers), Sean Teale (Louis Condé), Craig Parker (Stéphane Narcisse), Celina Sinden (Greer Castleroy), Jonathan Keltz (Leith Bayard), Rachel Skarsten (Elizabeth I.)

Ve IV. sérii se seznámíme se třemi novými postavami!

Ve IV. sérii se seznámíme se třemi novými postavami!

Skotsko není jediné, co uvidíme v připravované řadě. TVLine dostalo exklusivní zprávy o čtyřech postavách, které budou hrát velkou úlohu ve 4. sérii – včetně Maryiných dvou nových nápadníků.

8 0
18.5.2016

Prvním z postav, pro které producenti hledají herce, je lord Darnley, šlechtic s nárokem na anglický trůn. Podobně jako zesnulý Francis, má lord Darnley „odhodlanou a ambiciózní matku, jejíž láska je zcela koncentrovaná na jeho nárok na trůn“, ačkoliv jeho vlastní ambice není radno podceňovat. Darnley doufá, že se stane Maryiným druhým manželem, což by bylo spojenectví, které by nejen svrhlo Elizabeth, ale získalo by místo jednoho národa rovnou dva.

Druhým mužem, který doufá ve vyhrání Maryina srdce, je Bothwell, dobrosrdečný „bad boy“, který se do naší skotské královny hluboce zamiluje. (historický „spoiler“ – pokud se podíváme do učebnic, zjistíme, že skutečný Bothwell byl obviněn z vraždy někoho blízkého z Maryina okolí. Jen čas nám ukáže, zda tento historický fakt tvůrci zakomponují do seriálu.)

Avšak Mary není jediná, o jejíž srdce bude velký zájem. CW hledá představitele pro Gabriela, syna lorda Narcisse, divokého sexy zbojníka s modrou krví, který je však také upřímným realistou. Gabriel se zamiluje do princezny Claude a rozhodne se ucházet o její ruku – navzdory tomu, že její srdce patří jinému.

A pak, v neposlední řadě, tu je mladší bratr Charlese, Henry, který bude přeobsazen (původně byl hrán Jacksonem Hodgem-Carterem). Podobně jako to bylo u Charlese, i on povyroste v „chytrého, pohledného a ambiciózního“ mladíka okolo 18 až 21 let, který není dvakrát nadšený z pohledu na staršího sourozence na trůně. Henry má také určitý vkus na ženy a… jejich šperky.

Co říkáte na zprávy o nových postavách? Kdo je z Vám z popisů TVLine nejvíce/nejméně sympatický?

Zdroj: CW

Diskuze /10

Patty01

To učení na státnice mi už asi začíná lézt pěkně na mozek… U Gabriela čtu, že je „upířím realistou“ místo „upřímným realistou.“ :-D

18.5.2016 | 16:08:43
GingerGin

Další Narcisse, jo? :D Hmm mě teď jedině zajímá, jestli se lord Narcisse a Lola dají zase dohromady :/ Vlastně to je jediný důvod, proč na to koukám.

#4 Patty01
19.5.2016 | 10:42:23
Sklenička

Strašne sa mi píči seriál ale odkedy František umrel neni to bohviečo, ale zase chápem že musia zachovať historickú postupnosť, preto to stále pozerám, lebo som docela aj zvedavá :)

19.5.2016 | 14:29:25
Patty01

#2 GingerGin: Tak to jsi dobrá, že máš tu trpělivost a pořád na to koukáš :-D Lola a Narcisse byli jediný důvod, proč jsem se na seriál ještě dívala a když to tak podělali, tak jsem na to po 3×08 přestala koukat, protože další kolo Catherine a Narcisse už by můj žaludek nejspíš nezvládl, sotva jsem přežila druhou sérii. Ale jsem ochotná začít zase koukat, když napraví, co podělali.

#5 GingerGin
19.5.2016 | 22:13:39
GingerGin

#4 Patty01: Koukám…mno, to jsem použila možná moc silné slovo :D :D Spíš si to vždycky jen projíždím a kouknu akorát tak na scény, které se zdají být zajímavé :D Už nějakou dobu přeskakuju Mary, protože mi leze na nervy (blbé, když je hlavní postava, že? :D ) Zato Elizabeth jsem si o něco víc oblíbila. Bylo by fajn, kdyby Lola zůstala s ní…A taky by bylo fajn, kdyby tam za ní přijel Narcisse. Tím by navždy ukončili ten jeho hloupý románek s Catherine :D Jenže to se asi nestane :/ Nevím, ale mám pocit, že scénáristé neumějí psát tak, aby si udrželi diváky :D Kolik oblíbených párů už rozdělili? Dobře, Mary a Francis chápu. Ale co ty další? Bash a Kenna? Greer a Leith, Greer a její manžel (ok, to je možná zpátky, ale dost ve špatném stavu), řekla bych, že i Leith a Claude to budou mít špatné, Lola a Narcisse (a to je dávali dohromady tak dlouho). Ono tam vlastně už nikdo málem nezůstal :D Nevím, co tím sledují :D :D

#6 Patty01 #10 Nikola_lover
20.5.2016 | 15:07:10
Patty01

#5 GingerGin: Taky si říkám. Nechápu tu jejich logiku, Lolu a Narcisse budovali celou sérii jen proto, aby to všechno během tří dílů vyhodili z okna. Tak proč se vůbec snažili? Chápu, že ono to asi žádnou logiku nemá, tohle je Reign… :-D Já bych tak byla nejradši, kdyby Narcisse jel do Anglie pro Lolu a odjeli spolu do Skotska a tam zůstali, protože Narcisse vedle Catherine fakt nesnesu. Ale o tom si můžu asi tak nechat jenom zdát vzhledem k tomu, že obsazují jeho syna. Teď už zůstává jenom se modlit, ať je 4. série poslední (jakože nejspíš bude), a tím tohle moje trápení co nejdřív ukončili :-D

#9 GingerGin
20.5.2016 | 21:03:59
MrGandy

Neměl Reign vlastní podstránku? Myslím tu „full“…

#8 Felicita8
25.5.2016 | 14:08:00
Felicita8

#7 MrGandy: Mal…škoda, že ju zrušili

25.5.2016 | 14:26:14
GingerGin

#6 Patty01: Teď se trochu bojím, abych to nezakřikla, ale zdá se, že se nám naše přání plní :D Jen jsem teda ještě zvědavá, co zase provedou s posledním dílem :D :D Snad to už moc nezkazí :) No ono kdyby jeden Narcisse byl ve Skotsku a druhý ve Francii, taky by to šlo :D Nemusí ty dva nutně cpát k sobě (jasně, jsou otec a syn, ale vzhledem k tomu, že o něm lord Narcisse nikdy nemluvil, je tady možnost, že jejich vztah není tak v pořádku a to odloučení snesou) :D

15.6.2016 | 21:41:00
Nikola_lover

http://ultimate-adelaidekane.blog.cz/ – tady jsem četla že Claude bude žádat o ruku jiný muž takže sbohem Leith :(
#5 GingerGin:

20.7.2016 | 15:17:03
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav titulků

Epizoda S04E16: All it Cost Her...

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @channina

Překlad sedí na verze Reign:

  • … HDTV.x264-KILLERS

Po zhlédnutí epizody nezapomeňte díl ohodnotit.
O vaše dojmy a pocity z aktuální epizody se podělte v diskuzi.

První upoutávka na čtvrtou řadu

Thumbnail Play icon

Reklama

Představitelka Mary hovoří o finálové sérii

Rozhovor s Adelaide Kane o finálové řadě

Rozhovor s Adelaide Kane o finálové řadě

Představitelka skotské královny Marie Stuartovny prozradila fanouškům seriálu několik informací týkajících se nadcházející čtvrté řady. Předem tedy upozorňujeme, že článek obsahuje spoilery.

Momentka

Momentka

Narozeniny herců

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama