Revenge (Pomsta)
91/100 - 117×

Revenge(Pomsta)

Bohatství, krásu a obyvatele malého městečka. To vše má v úmyslu zničit jedna žena proto, aby se pomstila za křivdy napáchané na její rodině.

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | ABC | 43 minut
žánr
Akční, Drama, Mysteriózní
hrají
Daniel Zovatto (Gideon LeMarchal), Emily VanCamp (Emily Thorne), Gabriel Mann (Nolan Ross), Madeleine Stowe (Victoria Grayson), Joshua Bowman (Daniel Grayson), Nick Wechsler (Jack Porter), Henry Czerny (Conrad Grayson), Barry Sloane (Aiden Mathis), Margarita Levieva (Amanda Clarke-Porter), Connor Paolo (Declan Porter)

Bude David Clarke tím stejným mužem?

Bude David Clarke tím stejným mužem?

Obyvatelé Hamptons budou muset přehodnotit své motivy a smýšlení. David Clarke je zpátky. Nespravedlivé odsouzení, dlouhá léta věznění, smrt. Zmrtvýchvstalý David Clarke zřejmě nebude mužem, jakého jsme poznali ze vzpomínek Emily/Amandy. Tento pan Clarke dokázal až příliš hravě zneškodnit protivníka. Že by č. 1 na jeho seznamu nepřátel?

1 0
29.5.2014

Zcela mění hru, je to někdo, koho byste nečekali, že si nakráčí do Hamptons. Když jsme ho chtěli přivést zpátky, uvědomili jsme si, že musíme ukázat muže, který už dlouho nevěří v odpuštění, že se pomsta stala jeho součástí,“ prozrazuje E!online vedoucí seriálu, Sunil Nayar.

Návrat Davida přinese zcela novou podobu seriálu.

Zdá, že muž, kterého si Emily a Victoria myslí, že znaly, už není stejný. Ať už ho lidé milují či nenávidí, jsem si jistý, že to bylo dobré rozhodnutí. Nebude tu nikdo, kdo by se nechtěl dozvědět, kde ta léta byl a co chystá. Nemůžeme se dočkat, až odkryjeme příběhy nové série.“

TV Line prozradil Nayar: „Publikum ví, co udělal Conradovi, vědí, že to byl akt pomsty. Nevrátí se nám tedy David, kterého lidé znali, viděli jste ho a víte, čeho je schopen.“

Zdroj: ABC

Diskuze /9

DixiePixie

Upřímně, vůbec se Davidovi nedivím. Já mít možnost zapíchnout člověka, který mě neprávem poslal do vězení, udělal ze mě teroristu a dceři taky nepřipravil zrovna pěkné chvilky, tak to udělám. Myslím si, že v takovém člověku se během těch let muselo nashromáždit hodně zloby a nedivím se, že už není takový jako dřív.

29.5.2014 | 15:30:12
Laonale

Těším se na další serii. Doufám, že tam bude hodně flashbacků Davidova vývoje. :) Jen nevím, jak na něj zareaguje Ems, ale mám pocit, že hodně negativně vzhledem k tomu, že o dost přišla, když se především za něj mstila.

#6 vikimi
29.5.2014 | 15:32:51
Laonale

A ještě si myslím, že se David bude snažit Viktorii dostat z léčebny.

29.5.2014 | 15:34:12
Domis

Neměl se vracet, kdyby žil, určitě by se pomstil dříve.

29.5.2014 | 16:12:29
Kamylko

tak asi nam to nejak urcite vysvetlia v dalsej serii, ze co sa stalo, preco … a mozno to cele nebolo tak ako nam to doteraz prezentovali. Ja sa teda tesim, len dufam ze to nepos*ru :)

29.5.2014 | 17:00:19
vikimi

#2 Laonale: Podle mě bude Emily ráda, že je v pořádku, na druhou stranu už to nebude ten otec, kterého znala a navíc ztratila ty, které milovala, aby se pomstila otci. Přesně, podle mě na tom Ems bude špatně. Přišla o Amandu o Aidna a vlastně i možný vztah se Charllote. Podle mě by tvůrci měli přinést konečně něco dobrého pro Nolana. Ten by si to zasloužil :) A co se týče DC – mě by lépe vyhovovalo, kdyby ho nechaly tam, kde byl! :/

#7 Kamylko
29.5.2014 | 17:38:56
Kamylko

#6 vikimi: jn, lenze potom by uz serial nemal kam ist a museli by ho ukoncit, bolo by to sice paradne ukoncenie a keby neukoncili, varili by uz len z vody, takze toto bola snad jedina vec, ktora este fanusikov moze na jednu seriu plnohodnotne zaujat a uvidi sa ako to cele rozohraju.

#8 vikimi
29.5.2014 | 19:29:17
vikimi

#7 Kamylko: Radši dobrý a kvalitní konec, i když bych se už musela se seriálem rozloučit než zbytečné natahování. Tak to vidím já :)

30.5.2014 | 20:05:40
megary

Marvel dělá na komiksu Revenge http://abc.go.com/…thorne-comic

26.6.2014 | 23:21:45
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Finále seriálu

10. května 2015 byla odvysílána poslední epizoda Emilyiny čtyřleté cesty za pomstou. Stanice ABC seriál ukončila po čtyřech sériích a celkově 89 epizodách.

Když vám všechno, co jste milovali, bylo ukradeno… někdo musí zaplatit.

Thumbnail Play icon

Nejoblíbenější díly seriálu

Reklama

Toto není příběh o odpuštění

Thumbnail Play icon

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama