Revenge (Pomsta)
91/100 - 117×

Revenge(Pomsta)

Bohatství, krásu a obyvatele malého městečka. To vše má v úmyslu zničit jedna žena proto, aby se pomstila za křivdy napáchané na její rodině.

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | ABC | 43 minut
žánr
Akční, Drama, Mysteriózní
hrají
Daniel Zovatto (Gideon LeMarchal), Emily VanCamp (Emily Thorne), Gabriel Mann (Nolan Ross), Madeleine Stowe (Victoria Grayson), Joshua Bowman (Daniel Grayson), Nick Wechsler (Jack Porter), Henry Czerny (Conrad Grayson), Barry Sloane (Aiden Mathis), Margarita Levieva (Amanda Clarke-Porter), Connor Paolo (Declan Porter)

Christa B. Allen: S pomstou přišla disciplína.

Christa B. Allen: S pomstou přišla disciplína.

Christa B. Allen se proslavila v roli Charlotte Graysonové v seriálu Revenge (Pomsta), ale je také známá jako „mladá“ Jennifer Garner z komedie Přes noc třicítkou. Ačkoli patří herečka k hlavním postavám v seriálu, opomíjíme ji. Rozklikněte tedy celý článek a podívejte se společně s námi pod pokličku této mladé herečce.

0 0
7.2.2013

V současnosti nemá Christa ani nové fotky a ani nové interview, a tak jsme šáhli po něčem starším. Konkrétně z podzimu 2012 a ještě konkrétněji z magazínu Zooey. Tady je pár postřehů z rozhovoru.

…nejlepší rada je zachovat si život mimo Hollywood.

Jak bys popsala seriál Pomsta někomu, kdo ho ještě neviděl? - Pomsta je něco jako hodinový film, který běží v televizi každý týden, se stejně pečlivou snůškou odplaty. Je to pozorování ženy, která dělá všechny ty věci, které si přejete udělat, abyste se pomstili ve svém životě – od bojových umění, vloupání k lámání lidí na emocionální úrovni. Ale má to i spásnou stránku, protože tato žena to všechno dělá aby pomstila smrt svého otce.

Co můžeme očekávat od Charlotte ve 2. sérii? - Minulá série Charlottu testovala, tlačilo ji to do jejích hranic. Málem umřela! Myslím si, že každý, kdo prošel něčím takovým, výjde zocelený, připraven bojovat. V této sezóne bude jistě neústupnější.

Revenge je pravděpodobně tvá doposud největší role, jak se tvůj život změnil za poslední dobu? - Většinu měsíců v roce jsem pracovala, na což jsem nebyla zvyklá, a tak s tím přišla disciplína. Dostala jsem se do spojení s více lidmi z celého světa a nic mě něčiní šťastnější!

Kde se vidíš za pět nebo deset let? - Po Revenge se chci zaměřit na film, protože film byl mou první láskou!

Máš nějakého vysněného herce, s nímž by sis přála pracovat? - Al Pacino.

Pocházíš z velké rodiny plné chlapů, mělo to na tebe vliv? - Jsem skvělá ve vyhýbání se lechtavým útokům.

Jaká je nejlepší rada, kterou jsi obdržela od staršího herce? - Jennifer Garner mi řekla, že nejlepší rada je zachovat si život mimo Hollywood. Myslím si, že na tom něco pravdy je.

Zdroj: ABC

  • christa-b-allen-zooey-mag-05-5216f68ef0465ca0e4dd88f7072f4dba.jpg
  • christa-b-allen-zooey-mag-04-a2d68b015f39c6383d45e73ad917bb9c.jpg
  • christa-b-allen-zooey-mag-03-6a3af459444d29276f484d87812b6a54.jpg
  • christa-b-allen-zooey-mag-01-c9da4a72ad4647687cc8af9698f384d4.jpg

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Finále seriálu

10. května 2015 byla odvysílána poslední epizoda Emilyiny čtyřleté cesty za pomstou. Stanice ABC seriál ukončila po čtyřech sériích a celkově 89 epizodách.

Když vám všechno, co jste milovali, bylo ukradeno… někdo musí zaplatit.

Thumbnail Play icon

Nejoblíbenější díly seriálu

Reklama

Toto není příběh o odpuštění

Thumbnail Play icon

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama