Revenge (Pomsta)
91/100 - 117×

Revenge(Pomsta)

Bohatství, krásu a obyvatele malého městečka. To vše má v úmyslu zničit jedna žena proto, aby se pomstila za křivdy napáchané na její rodině.

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | ABC | 43 minut
žánr
Akční, Drama, Mysteriózní
hrají
Daniel Zovatto (Gideon LeMarchal), Emily VanCamp (Emily Thorne), Gabriel Mann (Nolan Ross), Madeleine Stowe (Victoria Grayson), Joshua Bowman (Daniel Grayson), Nick Wechsler (Jack Porter), Henry Czerny (Conrad Grayson), Barry Sloane (Aiden Mathis), Margarita Levieva (Amanda Clarke-Porter), Connor Paolo (Declan Porter)

Čtvrtá série je poslední, ABC oficiálně potvrdilo ukončení seriálu

Čtvrtá série je poslední, ABC oficiálně potvrdilo ukončení seriálu

Pomsta Emily Thorne je u konce. Stanice ABC oficiálně oznámila ukončení seriálu Revenge po čtyřech sériích a celkově osmdesáti devíti dílech. Finále Pomsty nás čeká za necelé dva týdny. Více informací uvnitř článku.

10 0
30.4.2015

Finále celé série nesoucí název Two Graves bude odvysíláno v neděli 10. května 2015 na ABC.

Sdělení výkonného producenta Sunila Nayara:

Oficiálně můžeme fanouškům potvrdit, že nás čeká konec příběhu. Když jsme před časem mluvili s vedením ABC, ještě jsme si nebyli jisti. Ale teď, když už všichni tady viděli finále, které je mimochodem famózní, pochopili, že příběh je potřeba ukončit. Tohle bude velké finále Pomsty, které ABC odvysílá v následujících týdnech.

Nayar slibuje fanouškům uzavření příbehu:

Ve finále bude sice menší cliffhanger, ale nechceme, aby to zůstalo příliš otevřené. Bude tam jeden opravdu velký emoční okamžik. Ale uvidíme i hodně šokující věci. Takové uzavření příběhu je ošemetná věc, ale snažili jsme se na maximum. Pevně věřím, že naše finále je perfektní mix všech tří věcí – dát fanouškům to, co chtějí, to, co ani nevěděli, že chtějí a to, co by nikdy neočekávali. Myslím, že budete velmi spokojeni.

(Herečka Emily VanCamp jako Amanda Clarke/Emily Thorne; Foto: ABC)

Jak na ukončení seriálu reagujete vy? Nebojte se podělit o váš názor v diskuzi pod článkem. Bude vám Pomsta chybět?

Diskuze /10

téčko171

Když nad tím teď tak přemýšlím, tak po třetí by to bylo moc brzy, po páté moc pozdě, čili po čtyřcce je to tak akorát. :) Teď už jen doufat, že Emily hezky přejde k sousedním Agentům!

webmaster
30.4.2015 | 21:09:14
vojtamkv

To jsem rád. V poslední době už mě to moc nebralo, jako na začátku! :)

30.4.2015 | 21:12:12
xmalinka

Tiez som toho nazoru, ze v najlepsom treba prestat.. Ale na to finale som teda sakramentsky zvedava.. Dostatne sa Emily do vazenia, vazenia, zomrie/nezomrie.. bude happyend v podobe Jacka a Emily ??

30.4.2015 | 22:19:40
mesendy

urcite so mnou nebude kazdy suhlasit, ale ja som uplny zastanca happy-endov, cize urcite Jack&Amanda + ich rodicia by sa mohli dat dokopy, a Nolan s tym svojim nech su tiez happy… ;-) tato cast teraz skoncila super, ze to Victoria na nu „usila“, ale pevne verim, ze sa z toho dostane (ved ako inak)… serial mi bude chybat, ale umele predlzovanie pomsty stylom kazdy kazdemu by uz nemalo velky zmysel, radsej nech uz najdu vsetci svoj pokoj na dusi a su stastni, doprajem im ;-)

1.5.2015 | 0:51:29
Chiarlotte

Vážně doufám, že bude Ems žít

1.5.2015 | 9:56:48
Zrnko

Asi jsem jedna z mála, kterou to mrzí :D Já prostě Revenge žeru, Ems miluju a chtěla bych vidět více pomst a červených křížků :D Ale tak co se dá dělat…

1.5.2015 | 11:27:49
Caroline115

Já teda moc vztahu Jack a Ems nefandím, protože mi přijde takový umělý,vůbec nevěřím tomu, že by ho snad měla ráda nějak víc.

#8 xmalinka
1.5.2015 | 14:27:19
xmalinka

#7 Caroline115: oni boli super v prvych dvoch seriach… tam si to vyslovene ziadalo, aby si s nim zacala… lenze potom tam vopchali Aidena a divaci si uz nejak nevedia Jacka a Emily predstavit spolu… Preto im ja fandim kvoli tym prvym dvom seriam :)

4.5.2015 | 20:41:13
BloodyHell

To mi neříkejte, že to video by Nolan nedokázal oživit…

#10 Elizabeth1
4.5.2015 | 21:46:50
Elizabeth1

#9 BloodyHell: Souhlas ;-)

5.5.2015 | 7:12:17
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Finále seriálu

10. května 2015 byla odvysílána poslední epizoda Emilyiny čtyřleté cesty za pomstou. Stanice ABC seriál ukončila po čtyřech sériích a celkově 89 epizodách.

Když vám všechno, co jste milovali, bylo ukradeno… někdo musí zaplatit.

Thumbnail Play icon

Nejoblíbenější díly seriálu

Reklama

Toto není příběh o odpuštění

Thumbnail Play icon

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama