Revenge (Pomsta)
91/100 - 117×

Revenge(Pomsta)

Bohatství, krásu a obyvatele malého městečka. To vše má v úmyslu zničit jedna žena proto, aby se pomstila za křivdy napáchané na její rodině.

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | ABC | 43 minut
žánr
Akční, Drama, Mysteriózní
hrají
Daniel Zovatto (Gideon LeMarchal), Emily VanCamp (Emily Thorne), Gabriel Mann (Nolan Ross), Madeleine Stowe (Victoria Grayson), Joshua Bowman (Daniel Grayson), Nick Wechsler (Jack Porter), Henry Czerny (Conrad Grayson), Barry Sloane (Aiden Mathis), Margarita Levieva (Amanda Clarke-Porter), Connor Paolo (Declan Porter)

Epizoda Hatred: Tenká hranice mezi láskou a nenávistí

Epizoda Hatred: Tenká hranice mezi láskou a nenávistí

Epizoda S03E13 Hatred byla plná zvratů, návratů, WTF momentů, ale především nás donutila toužit po dalším kousku pomsty. Pojďte si s námi zopakovat to, co jsme viděli.

1 0
28.1.2014

Emily Thorne je tvrďačka!

I když to není nic, co bychom doposud nevěděli, hned v úvodní scéně nám Emily ukázala jak silná opravdu je. Aby se rychle zotavila, rozhodla se pro hojení ran vypalovací metodou. Poté v jednom z pokojů „přistihne“ Daniela se Sarah. Pro Emily nastává jediné řešení, Sarah musí pryč. Emily zdvořile požádá Sarah k odchodu, ale ta si nenechá vyhrožovat, ona Daniela miluje a nikam neodchází. Kde najednou Sarah získala tolik sebedůvěry?

Nolan při schůzce s Em, prozradí, že Niko a Aiden jsou „spolu“. Aby Emily vstřebala tuhle novinku, jde si zaplavat. Při plavání nastal „WTF moment“, z něhož je většina fanoušků rozpolcená. Názory se rozcházejí. Naší teorií je, že kvůli traumatu hlavy má Emily výpadky paměti, a problémy zvládat samu sebe. Protože konfrontace s Aidenem a probuzení se v Conradově posteli? Tohle není naše Emily..

Od doby co Emily označila Lydii jako střelce, Conrad je ztracený. Přišel o všechno, o osobu kterou miloval. Nepřišel ale o rozum, odstěhoval se z Graysonovic sídla do Southfork Inn a začal válku se synem, Danielem. A rozhodně ho nešetří, pro začátek Daniela připravil o jeho postavení v magazínu Voulez. Margaux dělá chytré rozhodnutí, v žádném případě se nenechá o Voulez připravit, ať to stojí, co to stojí. Co se týče jejího vztahu s Jackem, zdá se, že to oba myslí opravdu vážně a překvapili nás, když se rozhodli, že se nastěhují do vlastního domku.

Potom, co Danielův život začne ničit i jeho otec, nezůstává mu nic, co by ho drželo v Hamptons, a tak se společně se Sarah rozhodnou utéct do Itálie. Nadšení z jejich nového plánu, společného života v cizině, jim nevydrží dlouho. Je tady Emily, která má jako vždy plán. Využití matky Sarah jako zbraně se zdá být dalším Emilyiným důmyslným tahem. Sarah ještě toho dne odchází.. Daniel se zlomeným srdcem a plný zlosti zaútočí na Emily. Podle jeho slov „sterilizace Emily byl jeho dar světu“. Zlý chlapec! Dostane na zadek :D

Sladkou tečkou na závěr epizody byl příjezd neznáme ženy do Hamptons.

My už však víme, že je to Conradova exmanželka. Máme se na co těšit!

Zdroj: ABC

Diskuze /8

téčko171

Podivuhodná? Marvelous? Teda, dobře, google translator to fakt překládá jako „podivuhodný,“ ale stejně bych řekl, že smyslem té Conradovy poznámky bylo spíš jí polichotit, jak to v posteli umí, vlastně většina lidí, když použije „marvelous,“ má většinou v úmyslu vyjádřit něco ve smyslu „víc než úžasný/á.“

#4 Mass
webmaster
28.1.2014 | 20:15:08
megary

Výpadky paměti jsou jedna možnosť, ale i kdyby je měla, proč by dělala ty věci, které dělá? Třeba je to schizofrenie. To by se mi možná líbilo ještě víc, než „prosté“ výpadky paměti. :)

#3 téčko171
28.1.2014 | 23:29:36
téčko171

#2 megary: Myslíš rozdvojení osobnosti? Schizofrenie je trošku něco jiného.

#5 megary
webmaster
29.1.2014 | 0:36:12
Mass

#1 téčko171: Vzdyt jo, bylo to mysleno jako poklona. :)

čestný člen redakce
29.1.2014 | 7:47:45
megary

#3 téčko171: Rozdvojení osobnosti je taky možnost ale myslel jsem opravdu schizofrenii. Koneckonců její matka brala psychotika „Fluphenazine“, stačí si vyhledat, k čemu slouží. Schizofrenie může být dědičná. Mě by se twist jako tento líbil. Postřelení / ztráta paměti mohli být u Emily jen spouštěčem. Ale nevím, jestli má ABC koule na to, aby z Emily udělali schizofreničku­. :D

29.1.2014 | 15:54:25
Mercy

Schizofrenie.­.rozdvojená osobnost.. mě se rozhodně líbí oboje :) Ale strašně mě teď štve jak to pokračuje, že Emily tak nějak prohrává..Doufám, že je všechny pozabíjí :D

30.1.2014 | 11:47:40
pasira

Já jsem přestala novou sérii úplně sledovat…nemůžu se dívat na to, jak Emily pořád prohrávám a nesnáším Sarah…příjde mi jako chudinka, která by rozhodně neměla šanci Emily nějak uškodit…vůbec se mi nelíbí, že tam je. Mrzí mě to, ale mám pocit, že Emily už vzali dost a nechci si dívat na to, jak jí Victorie a hlavně Daniel ponižují…snad se to brzy nějak obrátí a zase se k Revenge vrátím :)

#8 HermiJ
1.2.2014 | 18:48:47
HermiJ

#7 pasira: Máš pravdu. Ohlédnu-li se za 2. sérií, byla plná vítězství (i když malých), 3. série aspoň zpočátku také. Tvůrci ale chtějí, aby nějak děj pokračoval, proto se musí Em zase trošku ponořit zpátky :-( Naštěstí je Sarah pryč a snad nadobro.

čestný člen redakce
1.2.2014 | 19:43:54
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Finále seriálu

10. května 2015 byla odvysílána poslední epizoda Emilyiny čtyřleté cesty za pomstou. Stanice ABC seriál ukončila po čtyřech sériích a celkově 89 epizodách.

Když vám všechno, co jste milovali, bylo ukradeno… někdo musí zaplatit.

Thumbnail Play icon

Nejoblíbenější díly seriálu

Reklama

Toto není příběh o odpuštění

Thumbnail Play icon

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama