Revenge (Pomsta)
91/100 - 117×

Revenge(Pomsta)

Bohatství, krásu a obyvatele malého městečka. To vše má v úmyslu zničit jedna žena proto, aby se pomstila za křivdy napáchané na její rodině.

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | ABC | 43 minut
žánr
Akční, Drama, Mysteriózní
hrají
Daniel Zovatto (Gideon LeMarchal), Emily VanCamp (Emily Thorne), Gabriel Mann (Nolan Ross), Madeleine Stowe (Victoria Grayson), Joshua Bowman (Daniel Grayson), Nick Wechsler (Jack Porter), Henry Czerny (Conrad Grayson), Barry Sloane (Aiden Mathis), Margarita Levieva (Amanda Clarke-Porter), Connor Paolo (Declan Porter)

Královna Hamptons je mrtvá, potvrzuje herečka Madeleine Stowe

Královna Hamptons je mrtvá, potvrzuje herečka Madeleine Stowe

Herečka Madeleine Stowe, která v seriálu čtyři roky ztvárňovala postavu Victorie Grayson, poskytla rozhovor o smrti své postavy a budoucnosti seriálu.

6 1
28.4.2015

Jaká byla vaše reakce, když jste zjistila, co se stane?

Shrnu tu asi takto: V několika okamžicích seriálu bylo několik perfektních příležitostí ukončit Victoriin příběh. První byl na konci 1. série, ale v tu dobu se nikdo neodvážil. Druhá příležitost byla na konci 3. série a tam jsem cítíla, že její příběh je téměř u konce. S producenty jsme o tom vedly dlouhé rozhovory. A prosadila jsem, aby se Victoria v 4. sérii vrátila, ale ne jen jako postava v pozadí, chtěla jsem, aby to mělo silný příběh. A tohle byl jeho perfektní konec. Už u příprav k 4. sérii jsem pocítila, že je čas to ukončit.

Takže, to bylo naposledy, co jsme viděli Victorii Grayson?

Ještě jí uvidíme ve flashbacích, které více vysvětlí, proč to udělala. Někteří fanoušci mají pocit, že její příběh nebyl dostatečně dokončen, takže v dalších epizodách by se to mělo vysvětlit. Ty scény, které jsme natočili jsou velmi silné. Brzy tomu budete rozumět.

ABC ještě nepotvrdilo, že tohle je poslední série. Budou lidé spokojeni s finálem? Jak to celé skončí?

Já nevím, je to těžké říct. Mnoha fanouškům nejde o uzavření. Jediné co mohu říct, je, že Amanda nikdy nemůže setřást Victorii. Ty dvě budou spolu spojené navždy.

Finále je pojmenováno „Two Graves“, máme očekávat něco hrozivého?

Je tam i hodně sladkosti. Záleží na úhlu pohledu. Myslím, že z velké části je to zaměřeno na Victorii, na to jaká opravdu byla. Rozhodla se zradit Davida Clarka, protože její syn byl v ohrožení, a na to mnoho lidí zapomíná. Ona je darebačka a lidé raději volí Amandu Clarke. Ale každá mince má dvě strany. I Victoria ji má. Takže chápu, když s sebou do hrobu chce vzít i svého nepřítele – Amandu.

Když se ohlédnete za celým příběhem, máte nějaký oblíbený moment či příběh?

Existuje jich pár. Opravdu jsem milovala dějovou linku v 1. sérii. Victoria začínala jako velmi konfliktní žena. Ale byla taková, aby ochránila své prostředí. Líbilo se mi, že se snažila očistit kousky ze své nepěkné minulosti. Myslím, že finále série, ve kterém musela nastoupit do letadla bylo jedno z nejlepších. Byly tam taky nějaké věci, které Victoria dělala a já s tím nesouhlasila, například zabití Aidena.

Když je tedy Victoria mrtvá, jaký byste jí zvolila epitaf?

Myslím, že se nikdy nepokusila vysvětlit sama sebe. Zvolila bych „Nejsou zde žádné odpovědi“ nebo „Proč se ptáte proč?“. Jednu z těch dvou.

Jak vás zasáhla smrt královny Hamptons? Mělo to takhle dopadnout?

Zdroj: TVLine

Foto: ABC, Tumblr

Diskuze /6

verona89

To snad ne! báječný vyvraždíme celou rodinu a ještě zapálíme dům, lepší konec opravdu nemohli vymyslet…

28.4.2015 | 9:47:00
LenGaj

hlavně ať už to skončí!

28.4.2015 | 11:59:23
Catwoman007

Mně se revenge Viktorie celkem líbí (dobře to vymyslela),seriál má konečně nějaké tempo, už to začínala být celkem nuda, doufám, že se Jack pochlapí a předvede nám nějaký heroický čin na závěr ;)

28.4.2015 | 15:02:19
Elizabeth1

Obávám se, aby to nekončilo něco ve stylu záběru na Jacka, dávajícího spolu s Carlem květiny na hrob Amandy Clarke… něco jako podobně blbý konec v Prison Break. To bych snad i já napsala tvůrcům, že jsou idioti :-D

29.4.2015 | 7:13:00
tomasmachalekkkk

Ještě že je to poslední série.Další by byla zcela zbytečná.Už je to potvrzené,že se nebude obnovovat

30.4.2015 | 10:52:18
Elizabeth1

Naštěstí, protože to už by byla zoufalost. Akorát se obávám toho konce čím dál víc – nedávno jsem četla, že tvůrci chystají konec, který bude složený z toho, co diváci chtějí, z toho, co ani neví, že chtěli a z toho, co nečekají. Pro mě to zní děsivě :-D

30.4.2015 | 12:07:06
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Finále seriálu

10. května 2015 byla odvysílána poslední epizoda Emilyiny čtyřleté cesty za pomstou. Stanice ABC seriál ukončila po čtyřech sériích a celkově 89 epizodách.

Když vám všechno, co jste milovali, bylo ukradeno… někdo musí zaplatit.

Thumbnail Play icon

Nejoblíbenější díly seriálu

Reklama

Toto není příběh o odpuštění

Thumbnail Play icon

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama