Revenge (Pomsta)
91/100 - 117×

Revenge(Pomsta)

Bohatství, krásu a obyvatele malého městečka. To vše má v úmyslu zničit jedna žena proto, aby se pomstila za křivdy napáchané na její rodině.

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | ABC | 43 minut
žánr
Akční, Drama, Mysteriózní
hrají
Daniel Zovatto (Gideon LeMarchal), Emily VanCamp (Emily Thorne), Gabriel Mann (Nolan Ross), Madeleine Stowe (Victoria Grayson), Joshua Bowman (Daniel Grayson), Nick Wechsler (Jack Porter), Henry Czerny (Conrad Grayson), Barry Sloane (Aiden Mathis), Margarita Levieva (Amanda Clarke-Porter), Connor Paolo (Declan Porter)

Nové utajené informace o synovi Victorie Grayson

Nové utajené informace o synovi Victorie Grayson

Ačkoli Revenge může šokovat čímkoliv, tak tohle by nás nikdy nenapadlo – Vicky má utajeného syna! Tato informace nás šokovala na konci epizody S02E17 Victory kdy Mason Treadwell potvrdil, že Victoria Grayson měla dalšího syna v jejím mladistvém věku. Potomstvo Vicky přivítá nového „člena“, ale koho?

0 0
2.4.2013

Věděli jsme, že Victorie je skutečně oddaná tajemstvím, ale že některá tajemství umí ututlat na tak dlouho?! Více informací jejím utajovaném synovi by jsme se mohli dozvědět v S02E18 Masquerade.

Nedávno tvůrce Mike Kelley řekl, že jeho identita bude záhadou pro docela nějaký čas.

Vaše zvědavost nebude [zcela] naplněna do konce série. Pokud Emily bude úspěšná, zaměří se spíše na „známé“ potomky. To je její zaměření. Victoriino tajemství bude znát omezená hrstka přátel i nepřátel.

Fámy, které se šíří o neznámém prvorozeném synovi Vicky, jsou i takové, že by to mohl být nepolapitelný „Falcon“. Hacker, který v současné době pracuje jak pro Graysonovi, tak i pro Iniciativu. Tuto informaci, ale tvůrce Mike Kelley popírá (možná proto, že je pravdivá).

Thumbnail Play icon

Zdroj: ABC

Diskuze /1

Aliis

Falcon? Bylo by to moc náhod, ale ani bych se nedivila. :D

3.4.2013 | 22:26:50
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Finále seriálu

10. května 2015 byla odvysílána poslední epizoda Emilyiny čtyřleté cesty za pomstou. Stanice ABC seriál ukončila po čtyřech sériích a celkově 89 epizodách.

Když vám všechno, co jste milovali, bylo ukradeno… někdo musí zaplatit.

Thumbnail Play icon

Nejoblíbenější díly seriálu

Reklama

Toto není příběh o odpuštění

Thumbnail Play icon

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama