Revenge (Pomsta)
91/100 - 117×

Revenge(Pomsta)

Bohatství, krásu a obyvatele malého městečka. To vše má v úmyslu zničit jedna žena proto, aby se pomstila za křivdy napáchané na její rodině.

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | ABC | 43 minut
žánr
Akční, Drama, Mysteriózní
hrají
Daniel Zovatto (Gideon LeMarchal), Emily VanCamp (Emily Thorne), Gabriel Mann (Nolan Ross), Madeleine Stowe (Victoria Grayson), Joshua Bowman (Daniel Grayson), Nick Wechsler (Jack Porter), Henry Czerny (Conrad Grayson), Barry Sloane (Aiden Mathis), Margarita Levieva (Amanda Clarke-Porter), Connor Paolo (Declan Porter)

Postřehy z epizody 2x14 Sacriface

Postřehy z epizody 2x14 Sacriface

V pondělí jsme se dočkali stěžejní epizody 2. série. V článku přinášíme přehled nejdůležitějších událostí, proto nečtěte, pokud jste díl neviděli.

0 0
20.2.2013

Když opomineme poslední zamilované scény Jacka a Amandy a rozplynutí jejích společných snů, pak jsme v epizodě narazili na několik momentů, které bychom rádi okomentovali.

GRAYSONOVI OPĚT SPOLU (ČELÍCÍ INIACITIVĚ) Zdá se, že se Daniel konečně usmiřuje s rodinou a začíná jim věřit, že mu hrozí nebezpečí. A nejen to. Už pracují společně. Manželé si zjevně mysleli, jak snadno se Iniciativy zbaví. Na místo Helen je naverbován pan Trask. Uvidíme, čeho se dočkáme od něj.

JMÉNU CLARKE OPĚT UKŘIVDĚNO Graysonovi asi nemají lepších nepřátel. Z pádu letadla obvinili Davida Clarka, z vraždy Helen jeho dceru Amandu. I když víme, že tu nesprávnou, stejně je to další z břemen, které bude naše hrdinka Emily muset nést.

ASHLEY PŘEMÍTÁ O MINUTOLOSTI? Ashley očividně stála o navázání kontaktu s Emily. Že by se chtěla omluvit? Chybí jí přátelé?

AIDEN NA SPRÁVNÉ CESTĚ Aiden snad už přestal vrávorat na své pomstychtivé cestě a začal směřovat správným směrem. Pozornost obrátil na pomoc Padmě. Co myslíte, že bylo v balíčku od Iniciativy? Část lidského těla?

UDÁLOSTI NA AMANDĚ Dostalo se nám všeho. Láska, hádka, smích, pláč, intriky, boj, střelba, výbuch, smrt, lítost, pomsta a SLIB. Emily s Nolanem perfektně kooperovali při snaze o záchranu. Ne vždy však vše dopadá, jak bychom si přáli. Obětí bylo víc než jsme mysleli. Dvěma mrtvým se dostalo epického konce a vážně zraněný Jack zatím nemá jisté, zda vyvázně zdravý.

SMRT AMANDY Dalo se to čekat z fotek z natáčení, které kolovaly po internetu, ale přesto jsem nemohla uvěřit. Přišli jsme o Amandu. Tvůrci slibovali dojemnou epizodu a tu nám také vytvořili. S opravdu dojemným koncem. Velká škoda, že nás tato postava opouští, ale můžeme být alespoň spokojeni s její poslední scénou v seriálu. Snad vás povíc uronilo slzu.

ZDRCENÁ EMILY Možná tak tomu nebylo vždy, ale Amanda se stala Emilyinou sestrou. Nyní ji tedy opustil další člen rodiny. Z její strany tak v pkračování seriálu můžeme očekávat dvojí reakci: buď bude truchlit a rozjímat nad svou pomstou anebo se na ni zaměří více, než kdy jindy!

Co říkáte na epizodu vy? Nezapomeňte ji ohodnotit: TADY.

Zdroj: ABC

Diskuze /3

KaciKac

Před hodinou jsem zkoukla tenhle díl a jsem z toho pořád špatná, i když se to dalo čekat díky spoilerům :(

20.2.2013 | 11:04:52
Gabrielle Salvatore

vazne ma stvu prestavky medzi vysielanim tohto serialu..nedavku tu bola dvoj alebo trojtyzdnova pauza a teraz zase bude dalsia cast az v marci…nemam uz nato slov.....a tato posledna cast bola fakt dobra…len skoda, ze odstranili amandu…ale dalo sa to cakat kedze na nete uz vo viacerych castiach neucinkuje…bude zaujimave sledovat, ako sa emily bude s jackom zblizovat … mozno zamiesa karty aiden

20.2.2013 | 23:08:16
Aliis

Tak to mohlo být Graysonům jasné, že se stejně objeví někdo nový z Iniciativy! Řekla bych, že v balíčku pro Padmu mohl být kus lidského těla. Ovšem to mohli koneckonců odříznout i z mrtvoly, není to jasný důkaz, že její otec žije! Ten boj Emily s Natem byl na mě už trochu moc. Ale jinak byly scény na Amandě udělané dobře. Myslím, že Jack neumře. Ačkoli starat se o Carla, to by mohlo být něco, co by Emily dalo nový životní cíl, jiný než pomstu. Takže bych nevylučovala, že Jack umře třeba někdy ke konci seriálu, aby Emily dostalo jako kmotra do péče Carla. Smrt Amandy byla dojemná. Krom toho jsem ji měla jako postavu velmi ráda. A líbí se mi ten posun ve vztahu Emily a Nolana – jak si hezky pomáhají, jak se ho Emily nesnaží odehnat. :-)

20.2.2013 | 23:10:01
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Finále seriálu

10. května 2015 byla odvysílána poslední epizoda Emilyiny čtyřleté cesty za pomstou. Stanice ABC seriál ukončila po čtyřech sériích a celkově 89 epizodách.

Když vám všechno, co jste milovali, bylo ukradeno… někdo musí zaplatit.

Thumbnail Play icon

Nejoblíbenější díly seriálu

Reklama

Toto není příběh o odpuštění

Thumbnail Play icon

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama