Revenge (Pomsta)
91/100 - 117×

Revenge(Pomsta)

Bohatství, krásu a obyvatele malého městečka. To vše má v úmyslu zničit jedna žena proto, aby se pomstila za křivdy napáchané na její rodině.

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | ABC | 43 minut
žánr
Akční, Drama, Mysteriózní
hrají
Daniel Zovatto (Gideon LeMarchal), Emily VanCamp (Emily Thorne), Gabriel Mann (Nolan Ross), Madeleine Stowe (Victoria Grayson), Joshua Bowman (Daniel Grayson), Nick Wechsler (Jack Porter), Henry Czerny (Conrad Grayson), Barry Sloane (Aiden Mathis), Margarita Levieva (Amanda Clarke-Porter), Connor Paolo (Declan Porter)

Rekapitulace 3x04 - Mercy

Rekapitulace 3x04 - Mercy

V noci byla odvysílána již pátá epizoda S03E05 Control. Než se však pustíme do nové epizody, pojďte si společně s námi připomenout co se odehrálo v předešlé epizodě S03E04 Mercy.

1 0
28.10.2013

Autonehoda

Minulý týden jsme skončili s ohnivou autonehodou, a přesně tam jsme opět navázali tento týden. Pohotová Emily byla na místě nehody jako první. Bohužel smutnou zprávou je, že otec Paul autonehodu nepřežil. Conrad si tak zadělal na další skandál. Stejně jako většina rozumných lidí, Emily předpokládá, že Conrad řídil auto. O tom se pak přesvědčila na vrakovišti. Bohužel nebyla tam sama, do toho všeho se vnutil pomstychtivý Jack, který se Emily zoufale snaží pomoct s pomstou Graysonovým. Pro Emily se nakonec stal přínosem, když odhalil, že autonehoda nebyla způsobena nepozorností řidiče, ale někým kdo si hrál s brzdami auta. Kdo si myslíte, že je zodpovědný za pokus o vraždu? Victoria se zdá být příliš snadná volba vzhledem k tomu, že mu vyhrožovala pouhých pár minut před havárií. Za to Aiden ví přesně – Jack Porter! Od Aidena to bylo velmi podrazácké! Moje volba je na Patrika, který už se osvědčil jako věrný mazánek Victorie – myslím ten podvod s obrazem – čekali jste to někdo?

Krachující vztah Emily & Daniela?

V této sezoně jsme viděli, že Danielovo chování se stále více a více podobá chování jeho otec. Tato epizoda nám přinesla první zmínku o Emily & Danielově manželství, bude značně podobné tomu Conrad & Victoria. Ještě předtím, než Conrad nabídl svou kontroverzní radu, Daniel vykazoval velmi Graysonovské tendence, když zjistil, že Emily o něm poskytla, pro Voulez, některé pravdivé věci z jeho minulosti. Je zřejmé, Emily a Daniel vztah je trochu jiný.

Kdo zavinil Conradovu špatnou diagnózu? aneb Emilyin plán s Huntingtonem prasknul 

Nehoda pro Conrada měla „pozitivní dopad“, když mu po nehodě dělali nové testy zjistili, že Huntingtonem nikdy netrpěl. Pryč se zkroušeným Conradem, je připraven změnit své hříchy. Conrad je zpět na vrcholu světa a je připraven zničit, že svět tak systematicky, jak je to možné. Ano, seznam lidí, kteří čekají na karmu je konečně dlouhý a Conrada čeká ještě dlouhá cesta.

Překvapivý vývoj vztahu Nolana & Patricka!

Nolan také tvrdě pracuje na splnění jeho povinnosti se pomstít. Tentokrát měl za úkol dostat se na dno Patricka Osborna. Podlehl však svému slibu se zákazem technologií, ale upřímně vydržel to dlouho. Jeho kyber-špehování ho dovedlo až na Floridu k Patrikově ex-manželce.

Co se vám v této epizodě (ne)líbilo?

Thumbnail Play icon

Zdroj: ABC

Diskuze /1

HermiJ

Já zase sázím na Charlotte. Patrick sice něco tají, ale řekla bych, že vrah z něj nebude :-D

čestný člen redakce
28.10.2013 | 13:41:13
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Finále seriálu

10. května 2015 byla odvysílána poslední epizoda Emilyiny čtyřleté cesty za pomstou. Stanice ABC seriál ukončila po čtyřech sériích a celkově 89 epizodách.

Když vám všechno, co jste milovali, bylo ukradeno… někdo musí zaplatit.

Thumbnail Play icon

Nejoblíbenější díly seriálu

Reklama

Toto není příběh o odpuštění

Thumbnail Play icon

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama