Revenge (Pomsta)
91/100 - 117×

Revenge(Pomsta)

Bohatství, krásu a obyvatele malého městečka. To vše má v úmyslu zničit jedna žena proto, aby se pomstila za křivdy napáchané na její rodině.

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | ABC | 43 minut
žánr
Akční, Drama, Mysteriózní
hrají
Daniel Zovatto (Gideon LeMarchal), Emily VanCamp (Emily Thorne), Gabriel Mann (Nolan Ross), Madeleine Stowe (Victoria Grayson), Joshua Bowman (Daniel Grayson), Nick Wechsler (Jack Porter), Henry Czerny (Conrad Grayson), Barry Sloane (Aiden Mathis), Margarita Levieva (Amanda Clarke-Porter), Connor Paolo (Declan Porter)

Revenge: Co nás čeká dále (2)

Revenge: Co nás čeká dále (2)

TV LINE přineslo rozhovor se Sunilem Nayarem, vedoucím seriálu, z nedávné tiskové konference. V naší druhé části vám objasní proč vsázejí na Emilyinu ztrátu paměti, jak bude probíhat vyšetřovaní střelby a kdo bude hlavním podezřelým.

1 0
5.1.2014

Otázka | Opravdu Emily ztratila pamět, jak naznačuje promo k následující epizodě?

V ten moment ztratila celou svou paměť, a uvidíte, jak si do budoucna pohrajeme s amnézií. Bude to tak trochu telenovela. Ale nebojte, udělali jsme to takový způsobem, že to bude velmi uspokojující.. Chtěli jsme to ve stylu show, která bude schopna dělat věci, kde nikdy nevíte, kdo říká pravdu v daném okamžiku. Takže si budeme hrát s myšlenkou amnézie mnoha různými způsoby.

OTÁZKA | Jak bude probíhat vyšetřování střelby?

Existuje několik různých lidí, kteří se stávají primárními podezřelými. Je zřejmé, že Emily nebude velkým přínosem pro vyšetřování vzhledem k jejímu stavu. Ale policie najde nějaké důkazy na lodi. Také budou mít foto důkaz toho co Margaux dělala na lodi, takže Voulez bude hlavní ve vyšetřování, a znovu, v klasickém Revenge stylu, uvidíte jak se jeden člověk stane skutečným podezřelým.

OTÁZKA | Co se stane teď, když Victorie ví něco o tom, kdo Emily skutečně je?

Chtěli jsme věci do budoucna nastavit tak, že budeme mít větší znalosti o tom, kdo je Emily. Emily pomalu dojde, že situace toho co může udělat, se nyní výrazně liší.. To že Victorie viděla tu fotografii je zásadní průlom, Victoriino podezřívání se potvrdilo a konečně má důkaz. Victorie v tomto okamžiku nemá tušení, že Emily je Amanda Clarke, ale aspoň ví, že tato žena není na úrovni a že některé z jejích podezření jsou vlastně správné, což Victorii dodává energii do druhé poloviny série.

OTÁZKA | A Emily ještě stále chce sundat Victorii?

Rozhodně, stále chce sejmout Graysonovi. Tohle je mise, kterou nikdy neopustí. Ale opět, teď když Victorie ví kdo Emily je, musí najít cestu, kterou se má vydat. A bude to úplně jiný způsob, než jaký použila v minulosti.

Zdroj: ABC

Diskuze /4

miquik

… a pamäť sa pomaly vracia, Jack už vie kto strieľal… Taký dobrý plán a tak sa to „podělalo“ :)

#2 HermiJ
7.1.2014 | 9:55:54
HermiJ

#1 miquik: Nespoilerovat :D Někteří ještě epizodu neviděli (není můj případ)

čestný člen redakce
7.1.2014 | 11:17:28
DixiePixie

proč do komentů píšete spoilery? Tenhle článek ani nemá s novou epizodou co dělat, takže tenhle článek čte spousta lidí, co novou epizodu ještě neviděli (jelikož tenhle článek vyšel ještě před první epizodou). Ještě ani nejsou české titulky! To ti dělá dobře, prozrazovat to ostatním? Ne všichni to chtějí vědět předem.

7.1.2014 | 12:50:02
Mass

Pokud chcete napsat do komentu spoilery pouzite pred vetou „!“

napriklad takhle :-) diky

čestný člen redakce
7.1.2014 | 12:54:18
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Finále seriálu

10. května 2015 byla odvysílána poslední epizoda Emilyiny čtyřleté cesty za pomstou. Stanice ABC seriál ukončila po čtyřech sériích a celkově 89 epizodách.

Když vám všechno, co jste milovali, bylo ukradeno… někdo musí zaplatit.

Thumbnail Play icon

Nejoblíbenější díly seriálu

Reklama

Toto není příběh o odpuštění

Thumbnail Play icon

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama