Rookie Blue (Policejní bažanti)
88/100 - 34×

Rookie Blue(Policejní bažanti)

Pět čerstvých absolventů policejní akademie je nasazeno do terénu. Konečně pro ně tedy nadešla chvíle, kdy si musí uvědomit, že trénink a akce v opravdovém životě jsou dvě úplně odlišné věci.

Kanada | 2010 | Ukončeno
vysílání
6 sezón | Global | 43 minut
žánr
Detektivní, Krimi, Rodinný
hrají
Aliyah O'Brien (Holly Stewart), Eric Johnson (Luke Callaghan),

Čeká nás konec?

Čeká nás konec?

Ve vzduchu visí spousta otázek. A sama showrunnerka Tassie Cameron, se nám nastalý chaos pokusila objasnit.

0 0
7.8.2014

Jistě si pamatujete, když jsme vás informovali o změně ve vysílání Rookie Blue. Stanice Global, ale i ABC, se postaraly o, řekněme, slušný chaos. Pokud nás sledujete, tak víte, že bylo po prodloužení oznámeno, že pátá řada bude mít 22 dílů.

Jenže uprostřed vysílání 5. série se objevily zprávy (vesměs jedna paní povídala), že již zmíněnou 22dílnou pátou řadu rozdělí na dvě části a nikdo z nás vlastně netušil, co se bude dít. Pak se začaly objevovat informace o tom, že již zmíněna řada bude nakonec rozdělena do dvou samostatných sérií.

Nemusíme opět zmiňovat, že tím vlastně fanoušek přijde o 4 díly, pokud by se stanice držely obvyklých 13dílných sérií.

Nyní po odvysílání finále se k tomu vyjádřila i showrunnerka, Tassie Cameron, která stojí za zrodem seriálu.

Ta sama potvrzuje, že nikdo vlastně nevěděl, že rozdělení proběhne. Počítali s tím, že všech 22 dílů pojede v jednom kuse. A zároveň se snaží objasnit, nejasné náznaky šéfů ABC, že by „šestá“ řada mohla být potencionálně tou poslední.

(Herci zpravidla podepisují kontrakty na šest let. A právě z tohohle důvodu se zdá, že stanice se z toho snaží vytřískat co nejvíce za co nejnižší náklady. Protože, pro ně je levnější natočit jednu sérii, zaplatit jednu sérii, ale vlastně z toho udělat série dvě.)

Tassie sama potvrzuje, že rozhodnutí ještě nebylo provedeno, a že vše stále visí ve vzduchu. V následujících týdnech se bude právě tato otázka řešit.

V současné chvíli Cameron potvrzuje, že vymýšlejí finále k 6. sérii (aktuálně se natáčí 5×17). A snaží se, pro případ neobnovení pro sedmou řadu, dát seriálu uspokojivý a důstojný konec, který zároveň, pokud by se obnovovalo, by mohli otevřít a pokračovat.

„Milujeme ten seriál, a milujeme ty postavy a je to vážně otázka… No, je tu spousta otázek,“ dodává. „ Ale je skvělé slyšet, že by diváci chtěli koukat dál, a že by do toho stanice šly. Ale víte, je tu spousta lidí k zohlednění a věcí k řešení.“

Zmíněná šestá řada nás čeká v létě 2015.

Zdroj: Global

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Filtr seriálů








Reklama