Rules of Engagement (Pravidla zasnoubení)
78/100 - 10×

Rules of Engagement(Pravidla zasnoubení)

Možná jste mladí, šťastně zamilovaní a užíváte si spolu se svou drahou polovičkou a plánujete společnou budoucnost. Možná jste (alespoň fyzicky) starší a na každém prstu máte dvacet ženských, kterých jména si nepamatujete. Možná jste ještě malinko starší a z manželského stereotypu vycházíte už jen o svátcích. A možná jste se právě našli. Americký sitcom o partičce kamarádů a životu ve dvou.

USA | 2007 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | CBS | 22 minut
žánr
Komedie, Rodinný, Romantický
hrají
Patrick Warburton (Jeff Bingham), Megyn Price (Audrey Bingham), Bianca Kajlich (Jennifer Morgan), Oliver Hudson (Adam Rhodes), David Spade (Russell Dunbar),

Pravidla končí, herci hrají dál

Pravidla končí, herci hrají dál

Přestože jsme finálový díl celého seriálu viděli již před dvěma týdny, rád bych využil tuto chvíli (kdy už jsou konečně hotové české titulky k poslední epizodě) a rozloučil se naposledy s tímto seriálem, který pamatuje skvělé začátky a (jak už to tak často bývá) horší konce. Rád bych touto cestou také poděkoval slovenskému překladateli Janakulkovi, který pro vás všech 7 sérií hrdinně překládal, jemu patří dík největší. A pro vás ostatní mám ještě v článku pár informací o tom, co vás čeká dál.

0 0
5.6.2013

Respektive tedy o tom, kde se dále můžete vídat s našimi herci.

Taková Bianca Kajlich, od té si jen tak rychle neodpočinete. Přijala roli v novém seriálu NBC Undateable. První díl bychom měli na obrazovkách vidět někdy začátkem příštího roku.

Patrick Warburton byl zase obsazen do nového pilotu seriálu Jacked Up, který se aktuálně připravuje pro stanici CBS. O jeho budoucnosti však nebylo stále rozhodnuto.

Oliver Hudson zatím neplánuje odchod do žádného seriálu, ale už v srpnu ho uvidíte ve filmu Grown Ups 2. Ve stejném filmu si zahraje i David Spade, který by se také mohl objevit v novém seriálu Bad Management, pokud si jej stanice ABC objedná. Kde se však dále objeví Megyn Price a Adhir Kalyan, o tom žádné zprávy prozatím nemáme. Věříme však, že i oni se brzy někde uchytnou.

Zdroj: CBS

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Hlídejte si nás

Reklama

Narozeniny

Obrázek

Obrázek

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama