Sanctuary (Svatyně)
80/100 - 43×

Sanctuary(Svatyně)

Podivní tvorové, o kterých většina lidí slýchá jen v pohádkách, pověstech a ústavech pro duševně choré, také potřebují místo, kde by mohli žit a složit hlavu, a kde nehrozí nebezpečí jim ani od nich. Doktorka Helen Magnus je proto s malým týmem vyhledává a dobrovolně či nedobrovolně ubytovává ve Svatyni.

USA | 2008 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | Syfy | 44 minut
žánr
Dobrodružný, Mysteriózní, Sci-fi
hrají
Christopher Heyerdahl (Bigfoot), Amanda Tapping (Helen Magnus), Ryan Robbins (Henry Foss), Christopher Heyerdahl (John Druitt), Agam Darshi (Kate Freelander),

Titulky 4x07 - Icebreaker

Titulky 4x07 - Icebreaker

Dnešní sedmý díl čtvrté řady se vrací k tématu, které v Sanctuary bylo již v první sérii. Jedná se o abnormály, kteří lidem zhmotňují jejich noční můry a snaží se je donutit, aby zabili jak sebe, tak lidi okolo.

0 0
19.11.2011

Tým útočiště se vydá na Severní pól, aby prozkoumal, proč nedorazila do přístavu loď ruských pašeráků, kteří převáželi abnormály z Duté země. No a jako tradičně nic nejde, jak plánovali a tentokrát dojde i k pěkným jatkám.

Dneska jsem pro vás z tohohle dílu vybrala dvě hlášky. Will komentuje to, jak Magnusová pilotuje letadlo: „Už s ní nikdy nepoletím! Víte, co si myslím? Myslím, že během svých prázdnin získala letecký průkaz od Yody! Všechny ciferníky lítají jak šílený, ona má zavřený oči. Snaží se to násilím přitáhnout!“ Kdyby náhodou někdo nevěděl, tak Yoda je misr Jedi z Hvězdných válek, který učil Anakyna Skylwakera být rytířem Jedi tím stylem, že ho musel nosit na zádech v batohu a podobně:)

A druhá hláška je od Henryho. Takhle reagoval na to, když po něm Declan chtěl, aby otevřel jedny ocelové dveře: „Jsem vlkodlak, ne Superman!“

A poučení z dnešního dílu? Když jste 700 mil od severního pólu, teplota vzduchu je zhruba mínus třicet stupňů, teplota vody kolem nuly, tak se můžete bez obav vesele koupat. Stačí si sundat bundu a po zaplavání si si ji zase obléct a nemusíte se bát toho, že byste umrzli k smrti:)

Jak jste si asi všimli, dneska jsem to do tří nestihla. Anglický titulky bohužel vyšly až po poledni, většina překladu je dělaná z odposlechu, takže když tam narazíte na nějaké nesrovnalosti, dejte vědět.

Zdroj: Syfy

Diskuze /4

Rabhan

Jen mezi námi ten rytíř Jedi byl Luke Skywalker, Anakin byl jeho otec co přešel na temnou stranu a stal se z něj Dart Vader:-) Jinak díky za odváděnou práci, jsi super:-))))))

19.11.2011 | 21:39:33
Milenka

Jo jo, už jsem se to dozvěděla na titulkách, to mám z toho, že chci dnešní mládeži, která na Hvězdných válkách nevyrostla, rozšiřovat znalosti.. :(. Přístě si vtipný komentáře odpustím a třeba tam nenasekám chyby :D. Ale tak aspoň se tu třeba taky jednou rozdeje nějaká konverzace, Thera by si to určitě za tenhle pěknej web zasloužila..

19.11.2011 | 22:03:54
Rabhan

No myslím, že dnešní mládež zná hvězdné války dobře. Teď běží v Americe myslím už třetí série kreslených Clone Wars (taky na to koukám, je to občas docela zábava), takže jim svět hvězdných válek zrčitě není neznámý:-) Musím teda před tebou hluboce smeknout, ty titulky podle poslechu fakt super. Jen co se týče jména těch stvoření, neviděla jsem sice anglické titulky, ale znělo to jako McGoy. Už si přesně nepamatuji jak to tam máš ty, ale bylo to trošku jinak?

20.11.2011 | 15:44:32
Milenka

No ten název těch stvoření je právě z anglických titulků. A to, čemu jsem nerozumněla, samozřejmě taky, takovej borec, abych to dala celý z odposlechu fakt ještě nejsem.. Jinak to jsem tedy dnešní mládež hrubě podcenila, omlouvám se :)

20.11.2011 | 16:11:23
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Titulky

Epizoda S04E13: Sanctuary for None 2

cz100%
DOKONČENO

Reklama

Reklama

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama