Sanctuary (Svatyně)
80/100 - 43×

Sanctuary(Svatyně)

Podivní tvorové, o kterých většina lidí slýchá jen v pohádkách, pověstech a ústavech pro duševně choré, také potřebují místo, kde by mohli žit a složit hlavu, a kde nehrozí nebezpečí jim ani od nich. Doktorka Helen Magnus je proto s malým týmem vyhledává a dobrovolně či nedobrovolně ubytovává ve Svatyni.

USA | 2008 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | Syfy | 44 minut
žánr
Dobrodružný, Mysteriózní, Sci-fi
hrají
Christopher Heyerdahl (Bigfoot), Amanda Tapping (Helen Magnus), Ryan Robbins (Henry Foss), Christopher Heyerdahl (John Druitt), Agam Darshi (Kate Freelander),

Titulky 4x13 - Sanctuary for None Part II

Titulky 4x13 - Sanctuary for None Part II

Tak a máme tu titulky k poslednímu dílu čtvrté řady.

0 0
1.1.2012

Zda se jedná i o poslední díl celého seriálu ještě stále nevíme, protože ze Syfy zatím žádné zprávy nejsou. Osobně samozřejmě doufám, že další řada bude, ale upřímně patřím mezi ty lidi, kteří po tomto dílu v pokračování moc nedoufají. Konec sice poskytuje možnost jak zajímavě pokračovat, ale současně mi přijde i důstojným zakončením seriálu, takže opravdu nevím.. No, uvidíme..

Poslední díl se podle mého názoru povedl. Byl smutný a stala se tam spousta věcí, které jsem já osobně nečekala, ale nenudila jsem se. Finále opravdu na úrovni. Ještě teď z toho mám husí kůži.

Povede se Helen zachránit abnormály uvězněné SCIU v domově, který jim spolu s Calebem vybudovala? Zkomplikuje jim celou situaci jeden z Teslových vynálezů? Ukáže se, že Addison má srdce? Bude se Will opět chovat jako sobecký blbeček? Přešel opravdu Chlupáč na temnou stranu, nebo jen sledoval vyšší záměr? Je Caleb klaďas, nebo záporák? Skončí síť Útočišť, nebo má Helen záložní plán? Ztratíme některou z našich oblíbených postav? A dozvíme se konečně ono Helenino velké tajemství?

Odpovědi naleznete v tomto díle. A věřte mi, stojí to za to.

Já vám za sebe děkuji za vaši přízeň během těch dvou řad Sanctuary, které jsem pro vás překládala, byla to radost s vámi trávit čas a doufám, že se ještě někdy setkáme. Nejlépe u Sanctuary a pokud ne, tak snad najdeme nějaký jiný seriál, nebo filmík, klidně něco staršího, u čeho chybí titulky.. Kdybyste měli nějaké tipy, tak budu ráda, když mi je napíšete do vzkazníku, nebo na mail, protože se teď hodlám poohlédnout po něčem dalším..

Přeji příjemnou zábavu a neztrácejte naději :).

Zdroj: Syfy

Diskuze /26

Dancourek

Zdravím a díky moc za titulky!!! Osobně mám taky pocit, že další řada už nebude, ikdyž bych ji moooooooc přála!!! JInak sem se chtěla zeptat jestli uvažuješ, že budeš dělat titule i k Space Milkshake?? až ho teda začnou vysílat…Díky moc Danča

1.1.2012 | 19:40:00
Milenka

Space Milkshake bude film, řekla bych a určitě mi to nedá a kvůli Amandě, která je mou velkou oblíbenkyní už od Stargate SG1, na který jsem vyrostla a která mě ke sci-fi přivedla, se o ten překlad pokusím. Ale mám pocit, že tenhle film je zatím vzdálenou budoucností.. No, myslím, že až to bude aktuální, Thera nás tu poinformuje :o)

1.1.2012 | 21:05:32
MaddieEmma

Ahoj :) chtěla bych se zeptat jestli titulky budou i na titulky.com nebo jenom na prémiovém účtě. Předem díky za odpověď. =))

1.1.2012 | 22:19:57
Rabhan

Já osobně bych přivítala titulky k původním webepizodám. Některé pasáže jsou sice stejné, ale je tam i řada odlišností, z nichž některé mi přijdou lepší, než pak byly v seriálu. A pak bych strašně ráda kdyby to bylo možné titulky k jednomu staršímu filmu, kde hraje Amanda. Je to trošku jiná kategorie než jsme u ní zvyklý. Jde o film Stuck z roku 2002. Je to nezávislý film o 4 lidech, kteří uvíznou ve výtahu. Amandin partner tam je J.R. Bourne (známý jako Martouf z SG1) a myslím, že to točil snad jeho strýc. Viděla jsem pár ukázek, ale bohužel se moc nechytám.

1.1.2012 | 22:24:22
Milenka

MaddieEmma: No, na titulky.com to bude, až se to tam z toho premium serveru přenese, což já nijak neovlivním. Přenos měl být v devět, hádám, že mají nějaké technické potíže, nebo zase udělali nějakou změnu v přenosech, fakt nevím. Ale dají se stáhnout i tady a bez prémiového účtu, takže bych řekla, že na ně čekat nemusíš..? Rabhan: Co se těch webepizod týče.. Nějaký tip, kde to stáhnout? Pokud možno ne torrent? Totéž s tím filmem, zdá se to na delší googlení.. I když ten asi, obávám se, komplet bez anglických titulků nedám :(

1.1.2012 | 23:02:33
Rabhan

Zkusím se kouknout po netu. Ten film jsem zatím našla jen ke stažení v angličtině bez titulků. A kouknu i po těch epizodách. Jinak dík moc za všechny titulky. Anglicky sice umím, ale někdy nestíhám pochytit význam :-) Jen taková menší připomínka – všimla jsem si, že tam máš ground zero jako bod nula. Nebyl by lepší význam epicentrum, čí výbušné místo – bylo to ve významu že pátý okrsek se stává ...... v téhle válce. Ale rozhodně nechci kritizovat, fakt skvělá práce a ještě jednou díky:-))))))

2.1.2012 | 13:07:25
Milenka

No, epicentrum by bylo určitě lepší. Ground zero jsem nikdy neslyšela a i když se mi bod nula hodně nezdál, nic lepšího mě nenapadlo. Teď už mám díky tobě lepší alternativu, takže to upravím, děkuju :)

2.1.2012 | 14:00:10
Janet Magnus

Zdravím :-),
gratuluji k naprosto perfektním titulkům, které jsou bezpochyby nejlepší!!! Četla jsem tu o těch webizodách. Měla bych také zájem o CZ titulky a díly můžu dodat. Mám stažený komplet všech 8 a dokonce jsou i v 720p. takže skvělý obraz. Mám totiž CZ titulky pouze k prvnímu dílu a zbytek jsou součástí videa v ENG,ESP a FRA…

Jinak co se týče posledního dílu Sanctuary 04×13......WOOW! No..právě teď jsem ho dokoukala a ještě to rozdejchávám…Fakt úžasný, epic finale, neskutečný! Není možné, aby to byl konec…pravda.­.nejsem blbá, abych nepoznala, že tenhle díl by byl právě dokonalým koncem a že to bylo tak geniální právě proto, jelikož je by 4.sezona mohla být poslední. Krom toho…nelze si nepovšimnout názvu této epizody a té úplně první → 01×01 – Sanctuary for All → 04×13 Sanctuary for None.....To mě hodně znepokojuje.. :-( Ale vážně…nechci aby Sanctuary skončilo 4.sezonou. Je to perfektní seriál, který si zaslouží alespoň 10 sezon…no v nejhorším 5 nebo 6 :D A i když se mnou možná teď někdo nebude souhlasit, tak podle mě se to až teď teprve pořádně rozjelo a bylo by škoda v nejlepším přestat! Třeba mě ty počáteční díly bavili, ale nejdřív to bylo tak, že jsem se na to dívala jen kvůli Amandě, která je též má nejoblíběnější herečka už od SG-1. Ovšem pak dál jsem se čím dál více těšila na další a další epizody, až se z toho stala taková menší závislost :D Když byl třeba přelom sezony, byla jsem jak na trní, ať už je další :). A teď je to totéž, akorát mám velkou obavu o pokračování :(. Avšak…myslím si, pokud by došlo k tomu, že Syfy ohlásí konec Sanctuary, tak by jsme se my – fanoušci mohli pokusit pomocí třeba nějakých anket či dopisu vyjádřit nadšení do dalších epizod a sezon. Protože tu už bylo mnoho seriálů, které se chystali končit a právě fanoušci jim dopomohli k dalších sezonám......Vím, snažím se to vydět co nejoptimističtěji, ale to je asi jediná cesta k tomu, aby Sanctuary neskončilo. :)

K těm webisodám: Můžeme se domluvit. Dala bych to třeba na Ulož.to ;-)

3.1.2012 | 0:33:39
Milenka

Janet Magnus: Předně děkuji za pochvalu titulků, moc to potěší :). A co se těch webizod týče, ulož.to by bylo úplně výborný, opravdu by mi to moc pomohlo..

3.1.2012 | 7:59:47
Kessie

Znepokojující nejsou jen názvy 1×01 a 4×13, ale i poslední věta Magnusové „Shall we begin“.

3.1.2012 | 14:22:17
Rabhan

Tak to jsem ráda, že je tu někdo kdo má ty webepizody i s titulky. Já to zatím našla jen částečně. Co se týče toho filmu, tak jsem našla dost možnsotí na stažení, ale bohužel nemůžu k tomu najít originální titulky. Zkusím ještě hledat, ale kdyby někdo věděl tak dejte pls vědět, kde hledat. FIlm se dá např. stáhnout zde: http://www.filesonic.cz/…C-Devilz.avi

3.1.2012 | 18:29:39
Milenka

Já se obávám, že k tomu filmu titulky nebudou. K málokterýmu filmu jsou a tohle neni zrovna pro každýho.. :(. Jinak anglický titulky na ty webizody nejsou problém, už je mám a pokud mi to Janet hodí na to Ulož.to, tak s tím pomlau začnu :)

3.1.2012 | 23:15:33
Milenka

Špatná zpráva: ten film tam člověk nestáhne, pokud nemá nějaký placený účet, protože to má 1,3 GB :(. A, ač s googlem docela kamarádím, nenašla jsem odkaz, který by nakonec nevedl na tento web :(

4.1.2012 | 18:55:31
Janet Magnus

Takže webisody jsou nahrané. Omlouvám se za zpoždění ;) 1. najdeš tady: <cenzurováno – odkaz na problémový obsah>

Pak ty další jsou po straně. Však to zná každý ;) A až by byli hotové cz titulky, dala bys je třeba sem? Taky bych si je ráda stáhla ;) :)

8.1.2012 | 11:41:00
Janet Magnus

Jo hele a ten film (Stuck) už stahuju z torrentu, tak až ho budu mít, tak dám vědět. ;)

8.1.2012 | 12:21:45
Rabhan

Janet Magnus si skvělá:-)))))). Já se pořád ještě snažím zjistit, jestli vůbec existují anglické titulky na ten film a případně kde je vzít, ale zatím se mi moc nedaří. Pak už mě jen napadá zkusit sehnat někoho kdo to bude schopen přeložit z poslechu.

9.1.2012 | 2:29:23
Milenka

Super, díky za ty webizody, o víkendu s tím začnu. A o ten film se pokusím a uvidíme, co z toho vznikne, třeba se kdyžtak najde někdo, kdo by mi pomohl s hluchými místy :)

9.1.2012 | 18:18:50
Janet Magnus

Film už bych zítra měla mít. Takže ho můžu dát třeba zase na ulož.to ;) Milenka: S těmi hluchými místy klidně pomůžu, pokud to bude v mých silách :D ;)

12.1.2012 | 21:37:41
Milenka

No, supráček. Tak ho tam pak dej a až se k tomu někdy časem prokoušu, dám případně vědět ohledně těch hluchých míst :o)

14.1.2012 | 11:20:05
Milenka

Mám hotovou první tu webizodu, tak kdyby někdo měl zájem, pište do vzkazníku, nebo na mail a pošlu ji. Thera má zatím problém to sem dostat.

18.1.2012 | 19:20:11
Janet Magnus

Zdravím a omlouvám se,zatím jsem se k tomu filmu nedostala,ale zítra to snad stihnu dát na ulož.to. Určitě mám zájem o tu 1.webisodu/titulky (stačily by mi pouze ty titulky) ;)

Jo a jen tak mimo se chci zeptat, jestli se tady někdo nechystáte teď do Prahy na PragoFFest(Fes­t.Fantazie) ?? Zatím neni nikdo, s kým bych mohla jet, tak bych byla ráda, kdyby se ke mě někdo připojil :) ;) Zvlášť někdo, kdo zná taky Sanctuary :)

1.2.2012 | 0:43:03
Rabhan

No ten PragoFFest mám sice co by kamenem dohodil, ale nijak mě obsah nenadchnul. Kdyby tam byl alespoň blok věnovaný Sanctuary tak neřeknu, ale přijde mi to spíše o hrách apod.

1.2.2012 | 3:45:15
Janet Magnus

Jo no tak s tím souhlasim. Ani Gatecon tam nebude..teda pokud jsem to nepřehlédla. Původně jsem tam něco o Sanctuary měla mít, ale prošvihla jsem uzávěrku a tak to nechám až na F.Fantazie v Chotěboři :)

1.2.2012 | 13:39:59
Azure

Ahoj, lidi. Nevíte jestli bude další řada Sanctuary?

14.4.2012 | 9:52:54
Hector

Ahoj, rad bych mel par dotazu, jak jste pochopili posledni dil. Konkretne v tom kontextu co Magnusova delala tech 113 let…spojitost se jmeny a misty po celem svete. Byla to mista kde zakladala dalsi podzemni skryta utociste a zminovani vedci ji v historii pomahali, nebo mi utekla jeste nejaka jina rovina?:)

diky za postrehy

19.4.2012 | 0:39:29
Rivallien

Seriál jsem nedávno objevila a za pár týdnu bylo po všem. Jenom čtyři řady? Fňuk :( Normálně se mi stýská. Nejdřív jsem si na Amandu v jiné roli než Carterové nemohla zvyknout, ale teď nevím, kterou mám radši :) Ale ten barák jí neodpustím :D

17.9.2012 | 15:28:07
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Titulky

Epizoda S04E13: Sanctuary for None 2

cz100%
DOKONČENO

Reklama

Reklama

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama