Sense8 (Osmý smysl)
94/100 - 297×

Sense8(Osmý smysl)

8 lidí. 8 příběhů. Sourozenci Wachowští, tvůrci kultovního Matrixu, přichází na Netflix s novým sci-fi dramatem o osmi lidech, kterým se jednoho dne změní život. Náhle totiž zjistí, že i když každý z nich žije úplně jinde, v jiné zemi i jiné kultuře, všech osm se dokáže telepaticky spojit, cítit svou přítomnost a komunikovat spolu. Nikdy se však společně fyzicky nesetkají. Žít v poklidu ale nemůžou. Na scéně se brzy objevuje záhadný pan Jonas, který se všechny snaží dostat na jedno místo, ale také ještě záhadnější pan Whispers, který se osm propojených lidí snaží zabít.

USA | 2015 | Ukončeno
vysílání
2 sezóny | Netflix | 50 minut
žánr
Drama, Mysteriózní, Sci-fi
hrají
Aml Ameen (Capheus Onyango), Naveen Andrews (Jonas Maliki), Tina Desai (Kala Dandekar), Miguel Ángel Silvestre (Lito Rodriguez), Terrence Mann (Našeptávač), Jamie Clayton (Nomi Marks), Tuppence Middleton (Riley Blue), Bae Doona (Sun Bak), Brian J. Smith (Will Gorski), Max Riemelt (Wolfgang Bogdanow), Daryl Hannah (Angelica Turing)

Nahlédneme do minulosti Angelicy, herci po premiéře odpovídali na otázky

Nahlédneme do minulosti Angelicy, herci po premiéře odpovídali na otázky

Při příležitosti premiéry prvních dvou epizod druhé sezóny Sense8, o které jsme informovali v minulém článku, americký magazín The Knockturnal stihl položit pár otázek několika vybraným hercům. Zjistíme, co čeká Wolfwanga, Capheuse, Kalu a dostaneme stručný popis nové postavy Lily.

10 0
1.5.2017

Na otázky odpovídali Tina Desai (Kala), Max Riemelt (Wolfgang), Terrence Mann (Našeptávač), Daryl Hannah (Angelica) a nováčci Toby Onwumere (Capheus) a Valeria Bilello (Lila).

(Herci při premiéře druhé sezóny Sense8. Foto: Netflix)

Valerie, co nám můžeš říct o své postavě Lile?

Lana si byla velmi jistá, jakou Italku přesně hledá. Inspirovala ji kniha nazvaná My brilliant friend, v ní byla postava, kterou si Lana zamilovala. A ta ženskost, kterou hledala, byla italská. Chytrá, bystrá, pohotová, nebezpečná, ale sexy v každém směru. Pečlivě čeká a pak zaútočí.

Terrenci, co si myslíš, že přinese druhá sezóna oproti té první?

Snažíme se zjistit více o tom, kdo tito lidé jsou. Jdeme víc do lidskosti každého a Cititelé poznají, kdo jsou, a naučí se si důvěřovat. U mé postavy zabrousíme do minulosti. Myslím, že na niterní úrovni pocítíte energii a lásku.

Toby, můžeš nám říct něco málo o rozvoji tvé postavy?

Vidíme, kým je ve své komunitě v Keni. To rychle a neočekávaně zužitkuju v jiném světě, protože jsem řidič, ale možná budu v úplně jiném prostředí. Takže teď jsem do toho vhození, ale mám svou sedmičlennou rodinu. Potkám milou dívku a budeme spolu trávit nějaký čas, takže to bude skvělý přírůstek do rodiny. Myslím, že víc dospěl ve svém milostném životě a také má velkou zodpovědnost.

(Jaké osudy na naše postavy čekají v druhé sezóně? Foto: Netflix)

Maxi, můžeš nám říct něco málo o tvé postavě v téhle sezóně?

Je tu hodně vyvíjení se, všichni se měníme, takže to je neustálá změna. Život nám přináší cennou lekci. Je dobré nebýt označování jedinou nálepkou, protože naše životy jsou daleko složitější.

Daryl, co nám můžeš říct o vývoji tvé postavy tuhle sezónu?

Myslím, že více porozumíte tomu, kdo Angelica je a odkud pochází. Proč udělala to, co udělala v první sezóně.

Tino, jaký je hlavní rozdíl v natáčení první a druhé sezóny?

Tato sezóna je v každém směru více intenzivnější. Natáčeli jsme více ve městech. Je tu hodně Sense8 momentů, takže se více navštěvujeme. Více se propojujeme. V mém osobním příběhu jsem vdaná, takže budeme prozkoumávat tuto situaci. Pak tu máme klasické situace, kde se vyhýbáme Našeptávači, a dále se jako vědkyně snažím pomoci, jak se Našeptávači vyhnout. Když přijde na bojové scény, tak má postava přichází ošetřit zranění ostatních. Můžeme čekat více dramatu, komedie a romantiky.

Jak vás odpovědi herců potěšily? A jak se na druhou sezónu těšíte?

Diskuze /1

Kimberlly

Teším sa ako malé decko. Škoda, že nemám kedy si to teraz pozrieť všetko naraz. :(

1.5.2017 | 17:29:00
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav titulků

Epizoda S02E12: Amor Vincit Omnia

cz100%
DOKONČENO

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Hlídejte si nás

Filtr seriálů








Reklama