Smash
76/100 - 21×

Smash

Muzikální drama z pozadí Broadwayského divadla, plného snílků a intrik, kteří mají jedno společné – Všichni chtějí vyniknout.

USA | 2012 | Ukončeno
vysílání
2 sezóny | NBC | 60 minut
hrají
Jack Davenport (Derek Wills), Debra Messing (Julia Houston), Katharine McPhee (Karen Cartwright),

Další matka a milenec v 2. sérii

Další matka a milenec v 2. sérii

Herecký ansámbl Smashe se rozrůstá o novou hereckou posilu. Mezi nováčky Jennifer Hudson, Krystu Rodriguez, Jeremyho Jordana a Andyho Mientuse se tak přidává ostřílený televizní a brodwayský herec, který se může chlubit nominací na cenu Tony, herec Daniel Sunjat nebo herecká hvězda, jež se objevila po boku Jennifer Hudson ve filmu Dreamgirls, Sheryl Lee Ralph.

0 0
16.8.2012

Daniela Sunjata můžeme znát například ze seriálů Rescue me, Greys Anatomy (Chirurgové) nebo z filmů The Devil Wears Prada (Ďábel nosí Pradu) a One for the Money (Slečna nebezpečná). Daniel bude v seriálu hrát postavu, která poplete hlavu Julii (Debra Messing). Můžeme tak čekat podobný scénář jako v 1. řadě, rozdíl však bude v tom, že nyní už Julie nebude mít manžela Franka (Brian dArcy James), ten totiž podle dříve zveřejněných zpráv odchází spolu s dalšími herci ze seriálu.

Sheryl Lee Ralph si v seriálu zahraje Cynthiu, matku Veroniky Moore, kterou ztvární Jennifer Hudson. Její postava by se ale měla objevit jen v několika eizodách, stejně jako Bernadette Peters, která ztvárnila matku Ivy v 1. řadě seriálu.

Autorem článku je arram.

Zdroj: NBC

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Narozeniny

Reklama

Momentka

Momentka

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama