South Park (Městečko South Park)
94/100 - 197×

South Park(Městečko South Park)

Osmiletí kluci Stan, Kyle, Eric a Kenny a jejich drsné, přesto humorné příběhy z městečka South Park. Seriál, který vás donutí se smát, červenat i zamýšlet nad světem.

USA | 1997 | Pauza
vysílání
26 sezón | Comedy Central | 23 minut
žánr
Animovaný, Komedie, Parodie
hrají
Trey Parker (Eric Cartman), Matt Stone (Kenny McCormick), Matt Stone (Kyle Broflovski), Trey Parker (Stan Marsh), Matt Stone (Butters Stotch), Isaac Hayes (Šéf), Trey Parker (Randy Marsh), Trey Parker (Timmy Burch), Matt Stone (Tweek Tweak), Matt Stone (Ježíš), Matt Stone (Stuart McCormick), Trey Parker (Kevin McCormick), April Stewart (Sharon Marshová), April Stewart (Shelly Marshová), Matt Stone (Gerald Broflovski)

Devátá epizoda Pravda a reklama dnes večer na Prima Comedy Central

Devátá epizoda Pravda a reklama dnes večer na Prima Comedy Central

Osmá epizoda Sponzorovaný obsah je za námi, dnes večer se na Prima Comedy Central ve 22:30 dočkáme už předposlední epizody s názvem Pravda a reklama, v níž se pomalu blížíme do finále a velkého odhalení.

1 0
31.5.2016

Kyle pozván do kanceláře a zjišťuje, že ředitel s kumpány z bratrství drží hladovku, protože požadují, aby lidé ze zastupitelstva rezignovali. Měl totiž problém s Jimmym a s Leslie, kteří zrovna chybí ve škole. Kyle byl také proti MMK, ale jediný nezmizel. Jimmy vysvětluj, jak se reklama vyvíjí v průběhu času a stává se chytřejší a vlezlejší. Objasňuje, že reklama začíná mít lidskou podobu a Leslie je jednou z nich. Z tiskové základny vyplouvají informace o tom, jak je možné manipulovat nejen s Leslie, ale se všemi lidmi. Kyle do školy přinese novinový výstřižek, ve které se píše o tom, že Jimmy a Leslie byli za odměnu posláni na Disney plavbu. Jimmyh v novinách zastupuje Nathan, který hloupě mluví a kouká na reklamní sdělení. Pan Garrison, Caitlyn Jenner a Victorie jdou v převlečení do Whole Foods Marketu. Garrison je v šoku z toho, co se ve městě děje. Jimmy se snaží vyslýchat Leslie, aby od ní dostal potřebné informace. Stan, Kyle, Cartman a Butters se tomu snaží přijít na kloub a prohledávají novinové články na internetu. Nechají se oklamat reklamou, jdou na zmrzlinu a zanechají pátrání. Randy přepaden Garrisonem, Jennerem a Victorii. Randy se probudí v motelu a trojice v převlečení mu vysvětluje, co se děje v USA. Jimmy stále vyslýchá Leslie. Když se Leslie chystá říct něco důležitého, novinářům na obrazovkách vyskočí reklama a v tom mezičase Leslie žádá Jimmyho o pomoc při útěku. Při útěku po nich má začít střílet důstojník Barbrady, ale ten jim místo toho pomůže utéct a postřelí novináře. Jimmymu a Leslie se podaří dostat do redakce školních novin. Jimmy chce do novin dát pravdu o reklamě, ale Leslie je jednou z agentů, stejně jako Nathan a zneškodní Jimmyho. Jenner, Victorie, Garrson a Randy se dostanou do domu bratrství a najdu počítač, kde vidí reklamu, která je také odvede od práce a skončí v obchodě. Leslie požádá o pomoc Kylea.

Nalaďte si tedy dnes ve 22:30 Prima Comedy Central a podívejte se, jak reklamy ovlivňují nás život, aniž bychom to věděli, příští týden opět ve stejném čase můžeme očekávat závěrečnou epizodu Spravedlnost korektního ředitele.

Zdroj: Comedy Central

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

STAV TITULKŮ

Epizoda S26E08: South Park (Not Suitable for Children)

Překlad: @kaailik
Časování na jiné verze: @badboymajkl

Překlad sedí na nejstahovanější verze South Parku.

Reklama

Tvorba českého dabingu

PODPOŘTE PŘEKLADATELE

Chcete-li podpořit překladatele South Parku a poděkovat jim za jejich práci na titulcích, můžete tak učinit zde. Moc vám děkujeme. V poznámce prosíme uveďte seriál, za který přispíváte.

Hlídejte si nás

Filtr seriálů








Reklama