South Park (Městečko South Park)
94/100 - 197×

South Park(Městečko South Park)

Osmiletí kluci Stan, Kyle, Eric a Kenny a jejich drsné, přesto humorné příběhy z městečka South Park. Seriál, který vás donutí se smát, červenat i zamýšlet nad světem.

USA | 1997 | Pauza
vysílání
26 sezón | Comedy Central | 23 minut
žánr
Animovaný, Komedie, Parodie
hrají
Trey Parker (Eric Cartman), Matt Stone (Kenny McCormick), Matt Stone (Kyle Broflovski), Trey Parker (Stan Marsh), Matt Stone (Butters Stotch), Isaac Hayes (Šéf), Trey Parker (Randy Marsh), Trey Parker (Timmy Burch), Matt Stone (Tweek Tweak), Matt Stone (Ježíš), Matt Stone (Stuart McCormick), Trey Parker (Kevin McCormick), April Stewart (Sharon Marshová), April Stewart (Shelly Marshová), Matt Stone (Gerald Broflovski)

V Městečku South Park To už není vtipné na Prima Comedy Central

V Městečku South Park To už není vtipné na Prima Comedy Central

Kyle a Ike vědí, že jejich otec je LovecCour, Heidi pomáhá ve SpaceX s vývojem rakety na Mars a v Dánsku se přou o to, co je skutečně vtipné. To je další díl 20. série South Parku s názvem To není vtipné.

5 0
13.12.2016

U Broflovských Sheila vyvádí kvůli tomu, že Ike utekl s Kyleem přesto, že měl domácí vězení. Zatímco si odpykává další trest, volá mu Gerald z Dánska. Tohoto rozhovoru se účastní i Kyle, Gerald musí svým synům vysvětlit, co ho vedlo k trollování. Sheila vidí, že i přes její zákaz chlapci zase používají počítač – její reakce je opravdu hlasitá.

Ve SpaceX mezitím se mezitím Heidi snaží pomoct vývojářům vyřešit problém s cestou na Mars, protože je vtipná a chytrá, jak neustále opakuje Cartman, který žárlí na Butterse.

Thumbnail Play icon

V Dánsku ve Společnosti na odhalování trollu se otevřou dveře s místností, kde vězní Geralda a ostatní trolly, Lennart Bedrager však nechce žádného z nich osvobodit, ale chce jejich oblečení. Nahé trolly přesune do prosklené místnosti, kde je připoutá ke křeslům. Gerald konečně nahlas přizná, že je LovecCour.

I obyvatelé South Parku jsou vyděšení kvůli zahájení Trollstopu. Všichni se v kostele obrací k Bohu za zachování míru, po spuštění tohoto programu. Do toho vtrhnou Kyle a Ike s myšlenkou, že by lidé neměli dovolit Dánsku ovládat životy v South Parku. Navrhuje zavolat prezidentovi Garrisonovi.

V Pentagonu mezitím prezident Garrison řeší mezinárodní důsledky spuštění Trollstopu – je potřeba začít Dánsko bombardovat? V Dánsku se Gerald dostane do Bedragerovi pracovny, kde se vyzná z toho, jak postrádá rodinu. Zjistí, že hlavním cílem Společnosti na odhalování trollu, je rozpoutat celosvětový chaos.

Kyle a Ike musí použít počítač, aby zachránili pověst rodiny Broflovských, ale k tomu je potřeba odstranit Sheilu, která jim jejich plány v nevědomosti kazí.

Jak tráví čas prezident Garrison v Pentagonu, proč se Butters chová mile k holkám a jak se chovají obyvatelé South Parku před hrozící apokalypsou – zveřejněním jejich historie na internetu? To vše a mnohem víc uvidíte už v úterý ve 22:30 na Prima Comedy Central v epizodě To už není vtipné.

(Pan Garrison si užívá své zvolení. Foto: Comedy Central)

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

STAV TITULKŮ

Epizoda S26E08: South Park (Not Suitable for Children)

Překlad: @kaailik
Časování na jiné verze: @badboymajkl

Překlad sedí na nejstahovanější verze South Parku.

Reklama

Tvorba českého dabingu

PODPOŘTE PŘEKLADATELE

Chcete-li podpořit překladatele South Parku a poděkovat jim za jejich práci na titulcích, můžete tak učinit zde. Moc vám děkujeme. V poznámce prosíme uveďte seriál, za který přispíváte.

Hlídejte si nás

Filtr seriálů








Reklama