Star Wars: Rebels
77/100 - 132×

Star Wars: Rebels

Nový animovaný seriál ze světa Hvězdných válek, který se odehrává devatenáct let po událostech třetí epizody (Pomsta Sithů) a ještě před událostmi čtvrté epizody (Nová naděje), nám představuje zcela nové hrdiny, kteří odstartovali celý příběh o začátku rebélie proti Impériu.

USA | 2014 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | Disney XD | 27 minut
žánr
Animovaný, Dobrodružný, Sci-fi
hrají
Taylor Gray (Ezra Bridger), Freddie Prinze Jr. (Kanan Jarrus), Vanessa Marshall (Hera Syndulla), Steven Blum (Garazeb Orrelios), Tiya Sircar (Sabine Wren), Ashley Eckstein (Ahsoka Tano), James Earl Jones (Darth Vader), Jason Isaacs (Inkvizitor), David Oyelowo (Alexsandr Kallus), Billy Dee Williams (Lando Calrissian), Keth Soucie (Maketh Tua), Stephen Stanton (Wilhuff Tarkin), Phil LaMarr (Bail Organa), David Shaughnessy (Cumberlayne Aresko)

Ahsoka Tano se vrátí ve své podobě, žádný vlk se konat nebude

Ahsoka Tano se vrátí ve své podobě, žádný vlk se konat nebude

Sice jsme přesně neviděli, jak dopadl Ahsoky souboj s Vaderem ve finále druhé sezóny na Malachoru, ale už bylo několikrát potvrzeno, že příběh Tano bude ve čtvrté řadě pokračovat. Nevěděli jsme, zda uvidíme Ahsoku ve své podobě, či ji budeme sledovat v jiné formě. Nyní je vše oficiálně potvrzené.

14 0
12.6.2017

Jedna z nejoblíbenějších postav Rebels se opět vrátí do seriálu. To sice už nějakou dobu víme. Ale proslýchalo se, že Ahsoka Tano by se ve čtvrté sezóně mohla převtělit do vlka, který byl viděn v traileru na čtvrtou sezónu. Ahsoka je navíc oblíbenou Filoniho postavou a o Daveovi je známo, že je naprosto posedlý vlky. Spojení těchto dvou by tedy (u Filoniho) dávalo smysl. Šílenějších teorií přibývalo, ale nyní Dave Filoni konečně vyložil karty na stůl.

Dave nedávno oslavil své třiačtyřicáté narozeniny a dal dárek fanouškům. Na níže uvedeném obrázku se můžete přesvědčit, že Ahsoka se vrátí jako Ahsoka! Nebyla a nebude převtělena do vlka a ani do malé sovičky, kterou jsme vídali především ve druhé sezóně. Stále ale nebylo potvrzeno, zda Ahsoka žije. Tano se klidně může vrátit ve flashbacích. Také je tu možnost, že splynula se silou a vrátí se jako duch (viz Obi-Wan Kenobi v Epizodě V a VI).

Zdroj: Disney XD

Diskuze /7

A_V

To se mi ulevilo, ale nevím jak taková blbost vůbec vznikla

12.6.2017 | 17:57:34
MvrekK

YES!

12.6.2017 | 19:01:46
the Grand Inquisitor

To, že by zemřela mi připadá jako nesmysl. Ahsoka odešla z řádu dřív, než se Yoda naučil jak se zjevovat i po smrti a je nepravděpodobné že by jí to naučil v průběhu seriálu Rebels.

#4 A_V
12.6.2017 | 20:04:34
A_V

#3 the Grand Inquisitor: Anakina to taky nikdo neučil

#6 Lee_CZ_
12.6.2017 | 22:14:01
the Grand Inquisitor

V klonových válkách S06E13 je sice nejasně naznačeno, ale je možné, že Yoda to Ankina naučil.

#6 Lee_CZ_
13.6.2017 | 11:06:18
Lee_CZ_

#4 A_V:
#5 the Grand Inquisitor: Jenže u Anakina to spíše bylo díky vysokému výskytu midichlorianů v jeho těle a jelikož díky midichlorianům cítí sílu, tak po splynutí s ní by se mohl Anakin i bez učení zjevit.

14.6.2017 | 21:39:55
Darth Shi'mon

Anakina to naučil Obi-Wan pár vteřin před jeho smrtí. Pokud vám nedělá problém angličtina: https://youtu.be/BLH-XZ0jKnY

15.6.2017 | 14:29:03
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Zajímavosti

První pohled na hranou Sabine Wren v nás vyvolává nostalgii na závěrečnou řadu Rebels

První pohled na hranou Sabine Wren v nás vyvolává nostalgii na závěrečnou řadu Rebels

Seriál Ahsoka má naplánovanou premiéru na rok 2023. Bohužel jsme se nedočkali očekávaného traileru, nicméně alespoň nám byl poskytnut první pohled na hranou Sabine Wren. Není žádným tajemstvím, že seriál bude jakýmsi pokračováním staré party Povstalců.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Propojené seriály

Další postava z Rebels se dočkala hraného debutu, poznali jste ji?

Další postava z Rebels se dočkala hraného debutu, poznali jste ji?

Animované seriály nejsou pouze pro děti. Dave Filoni má stále čím větší podíl na celkových Star Wars a nebojí se propojovat animované projekty s těmi hranými. Nyní jsme se dočkali dalšího důležitého debutu postavy, kterou jsme doposud viděli pouze v animovaném seriálu.

Momentka

Momentka

Narozeniny herců

Filtr seriálů








Reklama