Star Wars: Rebels
77/100 - 132×

Star Wars: Rebels

Nový animovaný seriál ze světa Hvězdných válek, který se odehrává devatenáct let po událostech třetí epizody (Pomsta Sithů) a ještě před událostmi čtvrté epizody (Nová naděje), nám představuje zcela nové hrdiny, kteří odstartovali celý příběh o začátku rebélie proti Impériu.

USA | 2014 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | Disney XD | 27 minut
žánr
Animovaný, Dobrodružný, Sci-fi
hrají
Taylor Gray (Ezra Bridger), Freddie Prinze Jr. (Kanan Jarrus), Vanessa Marshall (Hera Syndulla), Steven Blum (Garazeb Orrelios), Tiya Sircar (Sabine Wren), Ashley Eckstein (Ahsoka Tano), James Earl Jones (Darth Vader), Jason Isaacs (Inkvizitor), David Oyelowo (Alexsandr Kallus), Billy Dee Williams (Lando Calrissian), Keth Soucie (Maketh Tua), Stephen Stanton (Wilhuff Tarkin), Phil LaMarr (Bail Organa), David Shaughnessy (Cumberlayne Aresko)

Filoni u Rebels končí jako režisér a bude pracovat na novém Star Wars seriálu

Filoni u Rebels končí jako režisér a bude pracovat na novém Star Wars seriálu

Nečekané změny se dějí u animovaného seriálu Rebels. Dave Filoni, který je odpočátku zapojen do vývoje seriálu, nyní končí jako režisér a přesouvá se na nové kolbiště – bude připravovat nový animovaný seriál ze světa Star Wars.

9 0
12.10.2016

Dave Filoni je v animovaném světě Star Wars velkým pojmem. Filoni pracuje na Star Wars již od roku 2008, začínal s první řadou Clone Wars a zůstal u ní až do konce. V roce 2014 se přesunul k Rebels, u kterých zůstal jako hlavní režisér do třetí série. Nyní tuto pozici Filoni opouští.

Na jeho místo byl dosazen Justin Ridge, který režíroval pár epizod u Clone Wars. Dave Filoni ovšem od Rebels neodchází úplně, bude stále výkonným producentem seriálu, ale už zkrátka nebude hlavním režisérem. Proč tomu tak nebude? Odpověď je jednoduchá. Čeká nás nový animovaný seriál a Dave Filoni bude pochopitelně u toho.

(Dave Filoni bude i u třetího animovaného seriálu Star Wars. Foto: DisneyXD)

Už před začátkem třetí řady Rebels se tak trošku šuškalo, že by tato řada mohla být poslední. Jednak kvůli novému animovanému seriálu, který má nahradit Rebels, ale také kvůli prosincovému filmu Rogue One: Star Wars Story, na které mají Rebels údajně navazovat a odkazovat. Zatím to ale nevypadá, že by třetí řada skončila ještě před premiérou filmu.

Co ze všeho tedy vyplývá? Zřejmě nemůžeme čekat, že budou běžet dva animované seriály současně. Rebels brzy skutečně skončí. Teď už jen záleží jestli to bude letos, nebo se ještě dočkáme řady čtvrté. Vývoj nového seriálu stojí bezesporu hodně času a není proto jisté, že bychom nový seriál měli vídat už od příští sezóny. I seriál Rebels, který měl premiéru v roce 2014, byl ohlášen téměř dva roky dopředu. Něco podobného nás může čekat i u nového seriálu.

Informací o něm je zatím málo, ale už dříve se mluvilo o tom, že se máme těšit na seriál, který se bude odehrávat po Epizodě VI. Ve hře může být ale i seriál, který bude mít blíže k aktuálním filmům a může tedy časově spíše odpovídat Epizodě VII. Na všechno si budeme muset ještě nějaký ten pátek počkat. Pokud ale Rebels letos skončí, dozvíme se to již brzy.

Jak vnímáte tuto novinku? Jste rádi, že Rebels skončí v nejlepším a nahradí je nový seriál z jiného časového období?

Diskuze /14

Klillker

No je to každopádně zajímavý, pokud rebels touto sezónou končí, tak doufám v supr konec, a nebyl by to Filony kdyby nám na konec 3 série nepřipravil cliffhanger. A sem zvědavej co vymyslí, mezi 6 a 7 epizodou je pořádná mezera, sice 7 epizodu nemam až tak rád, ale co se dělo mezi tím by bylo zajímavý, zvlášt Luke, který by cvičil novou generaci jedi.

#2 tom99
12.10.2016 | 16:44:28
tom99

#1 Klillker: Clone Wars chtěl ukončit, problém byl tam, že když se prodala práva Disneymu, Disney se chtěl od prequelového seriálu odtrhnout a začal pracovat na Rebels. Nebylo to Filoniho rozhodnutí. Ten chtěl ukončit seriál plnohodnotně a myslím, že ze spousty rozhovorů je vidět a cítit, jak ho to moc mrzí, že seriál nedokončil. Možná i díky jeho vlivu jsme se dočkali doplňkové „poslední“ série a dalšího doplňkových materiálů, které alespoň částečně příběh uzavírají. Tady to rozhodně nejde na Filoniho hlavu :-)

#3 Blackhand47XD #5 Klillker
webmaster
12.10.2016 | 16:54:22
Blackhand47XD

#2 tom99: Filoni měl možnost Clone Wars dokončit, ale jelikož seriál začal Lucas, tak jej nechtěl dokončit bez něj. :)

webmaster
12.10.2016 | 17:50:18
Quinzel

Já bych spíš uvítal něco před ep I, nebo z Old Republic a podobně, tahle časová linie od ep. I po ep. VII mi přijde vyčerpaná a nemá co nabídnout, ale to se samozřejmě nestane, když to není canon.

#8 Innos
12.10.2016 | 18:44:06
Klillker

#2 tom99: Jo vim, že kvůli prodání práv se zrušil další vývoj clone wars, Bad batch a crystal search mam stažený [informace pro fanoušky CLONE WARS]

12.10.2016 | 18:58:43
Klillker

na titulky.cz jeden cápek dělá titulky na tyhle nedokončené epizody, už jen dvě epizody mu zbívají.

#13 jh666
12.10.2016 | 18:59:58
A_V

Nevíte, kde by se ty nedokončené ep. daly stáhnout? pište do zpráv díky

#9 Klillker
12.10.2016 | 20:39:21
Innos

#4 Quinzel: souhlasím, například trailery na hru The Old Republic jsou suprové, kdyby byl celý seriál v tomhle duchu, kde se kosí jediové a sithové v pořádných bitvách byl bych spokojen. A věřím, že většina z nás je stejně nejradši, když je v epizodě co nejvíc akcí se světelnými meči.

#11 dovahkiin
12.10.2016 | 21:11:23
Klillker

#7 A_V: Stáhni z youtube, titulky jsou dělaný přímo pro verzi z youtube. Můžeš stáhnout třeba pomocí clipconventeru (nemusíš nic stahovat).

12.10.2016 | 21:18:27
Railbot

Hó, z Old Republic éry by to byl mazec. Sem tam politické pletky Sithů a jinak rubačka, do toho třeba Hutt Cartel, Mandaloriani. Jéžiš. No, přestaneme snít :)

#12 Toso11
12.10.2016 | 21:38:19
dovahkiin

#8 Innos: jo to jsem si zrovna včera řikal, když jsem koukal na poslední trailer, mohli by udělat třeba nějakej film, když by to celý vypadalo takhle, tak by to bylo super

13.10.2016 | 14:05:23
Toso11

#10 Railbot: no je nejaká petícia o niečo podobné aby spolupracovali z netflixom … nemožné to nieje marvelu sa to už darí hodne dlhú dobu tak prečo nie aj star wars universe … každopádne po rogue one sa to dozvieme podla mňa

13.10.2016 | 14:53:56
jh666

#6 Klillker: Do konce týdne snad budou další. Díky za reklamu :)

#14 Klillker
13.10.2016 | 16:29:15
Klillker

#13 jh666: :D

14.10.2016 | 13:51:25
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Zajímavosti

První pohled na hranou Sabine Wren v nás vyvolává nostalgii na závěrečnou řadu Rebels

První pohled na hranou Sabine Wren v nás vyvolává nostalgii na závěrečnou řadu Rebels

Seriál Ahsoka má naplánovanou premiéru na rok 2023. Bohužel jsme se nedočkali očekávaného traileru, nicméně alespoň nám byl poskytnut první pohled na hranou Sabine Wren. Není žádným tajemstvím, že seriál bude jakýmsi pokračováním staré party Povstalců.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Propojené seriály

Další postava z Rebels se dočkala hraného debutu, poznali jste ji?

Další postava z Rebels se dočkala hraného debutu, poznali jste ji?

Animované seriály nejsou pouze pro děti. Dave Filoni má stále čím větší podíl na celkových Star Wars a nebojí se propojovat animované projekty s těmi hranými. Nyní jsme se dočkali dalšího důležitého debutu postavy, kterou jsme doposud viděli pouze v animovaném seriálu.

Momentka

Momentka

Narozeniny herců

Filtr seriálů








Reklama