Star Wars: Rebels
77/100 - 132×

Star Wars: Rebels

Nový animovaný seriál ze světa Hvězdných válek, který se odehrává devatenáct let po událostech třetí epizody (Pomsta Sithů) a ještě před událostmi čtvrté epizody (Nová naděje), nám představuje zcela nové hrdiny, kteří odstartovali celý příběh o začátku rebélie proti Impériu.

USA | 2014 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | Disney XD | 27 minut
žánr
Animovaný, Dobrodružný, Sci-fi
hrají
Taylor Gray (Ezra Bridger), Freddie Prinze Jr. (Kanan Jarrus), Vanessa Marshall (Hera Syndulla), Steven Blum (Garazeb Orrelios), Tiya Sircar (Sabine Wren), Ashley Eckstein (Ahsoka Tano), James Earl Jones (Darth Vader), Jason Isaacs (Inkvizitor), David Oyelowo (Alexsandr Kallus), Billy Dee Williams (Lando Calrissian), Keth Soucie (Maketh Tua), Stephen Stanton (Wilhuff Tarkin), Phil LaMarr (Bail Organa), David Shaughnessy (Cumberlayne Aresko)

Hovoří se o tom, že Imperátor se objeví ve čtvrté řadě

Hovoří se o tom, že Imperátor se objeví ve čtvrté řadě

Seriál Rebels je o Povstalcích a Impériu. Zatímco všechny důležité povstalecké vůdce jsme v seriálu už poznali, seriál nám zatím nechtěl ukázat na straně Impéria Palpatina. To vše by se mělo změnit v poslední čtvrté řadě, kde by se měl Imperátor konečně objevit. Těšíte se?

11 0
29.5.2017

Seriál Rebels zatím neměl tu čest nám představit Imperátora. Sice jsme slyšeli jeho hlas na začátku druhé řady, ale to bylo vše. Jelikož nás aktuálně čeká poslední řada, je správný čas, aby se ten největší manipulátor ve světě Star Wars konečně v show ukázal. Když ne teď, tak kdy jindy přeci. A kdo by Imperátora mohl dabovat?

Možností je hned několik. Sam Witwer je všestranný dabér, který si už nadaboval v RebelsClone Wars postavu Maula. Witver ovšem spolupracoval i na hře The Force Unleashed, kde nadaboval hlavní postavu Starkillera a dokázal, že umí skvěle pracovat s hlasem, a tak nadaboval i Imperátora. Tuto roli si zopakoval právě i na začátku druhé řady Rebels.

(Poctí svou návštěvou Imperátor konečně i Rebels? Foto: Disney)

Nabízelo by se tedy, aby se do role vrátil a Imperátorovi propůjčil svůj hlas i v řadě čtvrté. Vše ale nakonec bude jinak. Dle zákulisních informací se ve studiu objevil Ian McDiarmid, který zřejmě namluvil repliky pro Imperátora. Dave Filoni tak tedy nejspíše získal pro Palpatina hlas původního herce. Předminulý rok se mu to povedlo například v případě Darth Vadera a mistra Yody, kterého ale například v Clone Wars Frank Oz nedaboval.

Letos zase Filoni seriál získal Foresta Whitakera na Sawa Gerreru a Genevieve O'Reilly na Mon Mothmu. Pakliže si Ian McDiarmid skutečně nadabuje Palpatina, bude to už počtvrté, co bude mít Imperátor jiný hlas. V Clone Wars ho totiž daboval Ian Abercrombie, který ale bohužel zemřel v průběhu páté řady, a tak ho narychlo nahradil Tim Curry. V Rebels si ho zase nadaboval Sam Witwer, jak už jsme zmínili. Všichni čtyři pánové ale odvedli skvělou práci a jen bystrý fanoušek si všimne, že Imperátora mluví někdo jiný.

Chtěli byste, aby se Palpatine objevil v Rebels? A pokud ano, v jaké souvislosti by to mělo být?

Diskuze /10

Kutil44

Čo takto epizódka na Coruscantu? :)

#2 nowas #3 AbC
29.5.2017 | 18:53:40
nowas

#1 Kutil44: Imperátor nebyl na Corusantu.. ale skrýval se hodně po galaxii protože měl hodně nepřátel :-) jelikož je to jiný seriál tak nebude žádná podoba s tím z CW.. stejně jako Hondu, Anakin, Yoda.. tak nevím jestli se těším :-D

#4 Blackhand47XD
29.5.2017 | 19:47:38
AbC

#1 Kutil44: WTF!!!

29.5.2017 | 19:57:22
Blackhand47XD

#2 nowas: Byl na Coruscantu, z chrámu Jedi si udělal své sídlo. Před atentáty jej chránili dvojníci a pak měl samozřejmě kupu stráží.

webmaster
29.5.2017 | 20:29:26
Lex Luthor

Imperátor dal myslím chrám Darthu Vaderovi.

#7 Railbot
29.5.2017 | 20:47:25
Ryen

Já bych bral závěr seriálu, kdy Imperátor zabije Ezru s Kananem – nebo by k tomu donutil Vadera… Dostál by tím své děsivosti, vysvětlila by se tak absence těch dvou ve filmech a ještě by to dostalo epický konec.

Ale zase tak naivní nejsem, abych si myslel, že se toho dočkám zrovna v takovémhle seriálu. :D

29.5.2017 | 23:04:03
Railbot

#5 Lex Luthor: a na co by mu byl, když Vader byl buďto na cestách nebo doma na Mustafaru?

#8 dovahkiin
30.5.2017 | 0:40:29
dovahkiin

#7 Railbot: sentimentální hodnota

#9 Railbot
30.5.2017 | 0:41:50
Railbot

#8 dovahkiin: právě přesně z toho důvodu má pevnost na Mustafaru. Že by těch vzpomínkových míst měl po galaxii tucet? To asi ne.

#10 dovahkiin
30.5.2017 | 15:22:09
dovahkiin

#9 Railbot: To byl vtip, nemyslel jsem to vážně, jasně že ten chrám stejně jeho není

31.5.2017 | 17:27:56
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Zajímavosti

První pohled na hranou Sabine Wren v nás vyvolává nostalgii na závěrečnou řadu Rebels

První pohled na hranou Sabine Wren v nás vyvolává nostalgii na závěrečnou řadu Rebels

Seriál Ahsoka má naplánovanou premiéru na rok 2023. Bohužel jsme se nedočkali očekávaného traileru, nicméně alespoň nám byl poskytnut první pohled na hranou Sabine Wren. Není žádným tajemstvím, že seriál bude jakýmsi pokračováním staré party Povstalců.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Propojené seriály

Další postava z Rebels se dočkala hraného debutu, poznali jste ji?

Další postava z Rebels se dočkala hraného debutu, poznali jste ji?

Animované seriály nejsou pouze pro děti. Dave Filoni má stále čím větší podíl na celkových Star Wars a nebojí se propojovat animované projekty s těmi hranými. Nyní jsme se dočkali dalšího důležitého debutu postavy, kterou jsme doposud viděli pouze v animovaném seriálu.

Momentka

Momentka

Narozeniny herců

Filtr seriálů








Reklama