Star Wars: Rebels
77/100 - 132×

Star Wars: Rebels

Nový animovaný seriál ze světa Hvězdných válek, který se odehrává devatenáct let po událostech třetí epizody (Pomsta Sithů) a ještě před událostmi čtvrté epizody (Nová naděje), nám představuje zcela nové hrdiny, kteří odstartovali celý příběh o začátku rebélie proti Impériu.

USA | 2014 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | Disney XD | 27 minut
žánr
Animovaný, Dobrodružný, Sci-fi
hrají
Taylor Gray (Ezra Bridger), Freddie Prinze Jr. (Kanan Jarrus), Vanessa Marshall (Hera Syndulla), Steven Blum (Garazeb Orrelios), Tiya Sircar (Sabine Wren), Ashley Eckstein (Ahsoka Tano), James Earl Jones (Darth Vader), Jason Isaacs (Inkvizitor), David Oyelowo (Alexsandr Kallus), Billy Dee Williams (Lando Calrissian), Keth Soucie (Maketh Tua), Stephen Stanton (Wilhuff Tarkin), Phil LaMarr (Bail Organa), David Shaughnessy (Cumberlayne Aresko)

Je Ahsoka Tano skutečně mrtvá? Dave Filoni a Ashley Eckstein promluvili o tomto tématu

Je Ahsoka Tano skutečně mrtvá? Dave Filoni a Ashley Eckstein promluvili o tomto tématu

Na konci druhé řady jsme se museli rozloučit s Ahsokou Tano, bývalou padawankou Anakina Skywalkera. Její smrt nebyla v seriálu vidět, ale mnozí se domnívají, že je Tano skutečně mrtvá. Trochu naděje nám nyní dodal Dave Filoni, který velice zajímavě odpověděl na jednu zvídavou otázku fanouška.

12 0
2.2.2017

Ahsoka Tano se stala od druhé série Rebels pevnou součástí seriálu. Její cesta ovšem směřovala k setkání se svým bývalým mistrem Anakinem Skywalkerem, se kterým se nakonec ve finále druhé řady střetla. Část souboje mezi mistrem a bývalou učednicí jsme sice viděli, ale nikdy jsme se nedozvěděli, jestli Ahsoka přežila.

Sice jsme v jednom z posledních záběrů epizody Twilight of the Apprentice viděli stín Ahsoky, jak vchází do chrámu na Malachoru, nikdo ale moc neví, co si pod tím máme představit. Přežila Ahsoka, nebo byla její cesta skutečně ukončena? Bohužel ani třetí řada Rebels se tomuto tématu nevěnuje. Kanana Jarruse a Ezru Bridgera, kteří měli k Ahsoce nejblíže, nikdy nenapadlo, že by se znovu vydali na planetu Malachor a pátrali tam po Ahsoce.

(Mistr a učedník. Foto: DisneyXD)

Tvůrce seriálu Dave Filoni dostal od jednoho z fanoušků zvídavou otázku, zda má Ahsoka před sebou v seriálu nějakou budoucnost. A Dave odpověděl, že ji má. Filoni mohl mlžit, ale jasně řekl, že svou budoucnost Tano v seriálu má. Snad se Ahsoky tedy dočkáme. Ashley Eckstein, která dabovala Ahsoku v Rebels a v Clone Wars, zase řekla:

Pokud mám říct pravdu, tak skutečně nevím, zda je naživu. Je toho ještě tolik, co nevíme. Zvlášť o jejím zjevení v chrámu. Doufám, že se s ní v budoucnu setkáme a dozvíme se víc z její minulosti.

Na závěr tu máme pravidelné video z kanálu Star Wars na Youtube. Pokud už jste viděli epizody Ghosts of Geonosis: Part I a Part II, tak se můžete na video v klidu podívat. Sice už vyšly i nová videa, ale toto je oproti ostatním daleko zajímavější. Kromě rozboru epizod se ve videu dozvíte zajímavé narážky na Rogue One: Star Wars Story. A také je v něm pár záběrů, jak se Chopper ve filmu objevil.

Thumbnail Play icon

Diskuze /16

Lex Luthor

Rád bych aby se Ahsoka vrátila, pokud bude 3 série Rebels poslední tak by mohli její příběh uzavřít stejně i Rexe a posádky Ducha, kromě Hery by měli všichni umřít, další seriál by se měl odehrávat mezi epizodou šest a sedm tak to myslím psali v předchozích článcích tam by měli být zase nové postavy

2.2.2017 | 13:58:10
GrindyCZ25

Jako rád bych jí viděl to netajím :-) ale myslím že ten to rok asi tady nebude protože je očekávané že konce bude o rozjetí Thrawna a možný konec samotného Maula v kompletním SW já jen spekuluji :-)

2.2.2017 | 16:40:03
YGHY007

Nemoze niekto to video prelozit…prosim… :-)

2.2.2017 | 21:00:29
Chomy/Ema

Ahsoka by se mohla oběvit ve 3. sérii někde třeba na konci seriálu , ale Darth Vader by měl být na živu ne? Na konci byla scéna jak kulhá! ................... čekala jsem , že tam přiletí impérium a vezmou ho na lod ne … oni ho tam nejspíš nechají umřít :( no škoda snad se v seriálu objeví byla to moje oblíbená postava!!!

#5 Kutil44
2.2.2017 | 22:54:57
Kutil44

#4 Chomy/Ema: ? Čože? Ty si myslíš že Vader je mŕtvi? :D Filmy si nevidela ešte či čo? :D

#8 Chomy/Ema
2.2.2017 | 23:08:29
Andy Pippkin

Já nevím, ale pro mně prostě jasně žije.. vždyť ten jeden z posledních záběrů 2. řady si snad ani nejde jinak vysvětlit :D přece i Yoda, nebo Obi-wan jsou po smrti jako zjevení síly světlejší a je okolo nich záře (u Yody je tomu tak i v seriálu, ačkoliv tam samozřejmě stále žije). Ahsoka byla znázorněna v jasných barvách, takže pro mě je jednoznačně naživu :D

3.2.2017 | 23:35:15
sFík

To vás to oživování pořád baví? I ten Maul měl zůstat na Naboo ve dvou půlkách… :/

4.2.2017 | 6:59:34
Chomy/Ema

#5 Kutil44: 1. Na filmy se dívám každý druhý den a tak kdyby byl ještě naživu tak jak se dostane z planety chytráku? Já se na povstalce nedívám skoro začíná to být pro mě nuda víš měla jsem raději tu temnou část ve 2. sérii.!!!

#9 Darth Shi'mon
4.2.2017 | 20:29:23
Darth Shi'mon

#8 Chomy/Ema: To myslíš vážně ? Prosím řekni, že jen vtipkuješ. Víš o tom, že filmy nekončí epizodou III ?! Pak existují ještě další 4 epizody, bejt tebou tak se na ně podívám.

#10 Chomy/Ema
5.2.2017 | 0:00:48
Chomy/Ema

#9 Darth Shi'mon: Ježiši to nikdo nechápe ten vtip viděla jsem všechny díly star wars..... I i II a III , IV , V , VI a tu sedmičku na tu se mi ani moc nechtělo dívat , ale viděla jsem ji také.! nejlepší byl pátý díl star wars!!! PS: Když si tak chtrý viděl si asi i star wars clone wars??? :) Já ano! :)

#11 Darth Shi'mon
5.2.2017 | 20:58:28
Darth Shi'mon

#10 Chomy/Ema: Vtip nikdo nepochopí pokud není podaný vtipně. CW jsem viděl několikrát, ale co to má dělat s tématem ? (zapomněla si do svého výčtu napsat R1, jen tak mimochodem.)

#12 Chomy/Ema
5.2.2017 | 21:11:53
Chomy/Ema

#11 Darth Shi'mon: To měl být sarkastický vtip , ale to je jedno ne? ................. tohle je naprosto zbytečná diskuze! Bavit se o tom jestli to bylo vtipné nebo ne! :/ Začíná mě to srát! :/

#13 sushes #14 Darth Shi'mon
6.2.2017 | 16:02:23
sushes

#12 Chomy/Ema: Ako keď som si prečítal tvoj prvý koment. myslel som si že videla len Rebels a ešte si filmy nepozrela ale potom so zistil že to je niečo iné

6.2.2017 | 18:06:26
Darth Shi'mon

#12 Chomy/Ema: Ale tak, nač ty vulgarismy. Já jen poukázal na to, že vtip, který by možná byl i vtipný, vtipný prostě není, když není vtipně podán. Nemusíš se kvůli tomu hned čertit

#15 Chomy/Ema
7.2.2017 | 16:26:26
Chomy/Ema

#14 Darth Shi'mon: Sorry… :)

9.2.2017 | 19:57:42
AbC

Ashoka žije podle mě se objeví ve 4.serii a objeví se pomocí hologramu nebo duchu nebo normálně bojovat za povstalce!

5.4.2017 | 13:49:05
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Zajímavosti

První pohled na hranou Sabine Wren v nás vyvolává nostalgii na závěrečnou řadu Rebels

První pohled na hranou Sabine Wren v nás vyvolává nostalgii na závěrečnou řadu Rebels

Seriál Ahsoka má naplánovanou premiéru na rok 2023. Bohužel jsme se nedočkali očekávaného traileru, nicméně alespoň nám byl poskytnut první pohled na hranou Sabine Wren. Není žádným tajemstvím, že seriál bude jakýmsi pokračováním staré party Povstalců.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Propojené seriály

Další postava z Rebels se dočkala hraného debutu, poznali jste ji?

Další postava z Rebels se dočkala hraného debutu, poznali jste ji?

Animované seriály nejsou pouze pro děti. Dave Filoni má stále čím větší podíl na celkových Star Wars a nebojí se propojovat animované projekty s těmi hranými. Nyní jsme se dočkali dalšího důležitého debutu postavy, kterou jsme doposud viděli pouze v animovaném seriálu.

Momentka

Momentka

Narozeniny herců

Filtr seriálů








Reklama