Star Wars: Rebels
77/100 - 132×

Star Wars: Rebels

Nový animovaný seriál ze světa Hvězdných válek, který se odehrává devatenáct let po událostech třetí epizody (Pomsta Sithů) a ještě před událostmi čtvrté epizody (Nová naděje), nám představuje zcela nové hrdiny, kteří odstartovali celý příběh o začátku rebélie proti Impériu.

USA | 2014 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | Disney XD | 27 minut
žánr
Animovaný, Dobrodružný, Sci-fi
hrají
Taylor Gray (Ezra Bridger), Freddie Prinze Jr. (Kanan Jarrus), Vanessa Marshall (Hera Syndulla), Steven Blum (Garazeb Orrelios), Tiya Sircar (Sabine Wren), Ashley Eckstein (Ahsoka Tano), James Earl Jones (Darth Vader), Jason Isaacs (Inkvizitor), David Oyelowo (Alexsandr Kallus), Billy Dee Williams (Lando Calrissian), Keth Soucie (Maketh Tua), Stephen Stanton (Wilhuff Tarkin), Phil LaMarr (Bail Organa), David Shaughnessy (Cumberlayne Aresko)

Nové fotky ze Star Wars: Komu patří červený světelný meč?

Nové fotky ze Star Wars: Komu patří červený světelný meč?

Není lepšího dne, kdy odhalit nové fotky hrdinů připravovaného filmu Star Wars: Síla se probouzí, než v den 4. května. Právě dnes se totiž slaví den Star Wars. A vy se nyní můžete seznámit s částí hereckého obsazení, které se fotilo pro Vanity Fair.

12 0
4.5.2015

Komu patří červený světelný meč?

Jmenuje se Kylo Ren. A do paměti se vám zapsal jako ten maskovaný muž, který se v první upoutávce na Star Wars: Síla se probouzí ukázal se svým červeným světelným mečem se třemi zakončeními. Kyla hraje americký herec Adam Driver (Girls) a zamrzlá planeta, na které je fotka pořízena, by měla být údajně místem, kde se Kylo utká v souboji s hlavními hrdiny filmu.

A kdo jsou tedy hlavní hrdinové?

Hlavní postavou filmu je mladá dívka Rey (začínající herečka Daisy Ridley), kterou doprovází její společník droid BB-8 na pouštní planetě Jakku (nikoliv na Tatooine). Na její pouti ji bude doprovázet stromtrooper Finn (John Boyega – 24, Becoming Human). Oba dva jsme už viděli v prvních trailerech. Přidají se k nim samozřejmě také Han Solo (Harrison Ford) a Žvejkal (Peter Mayhew).

Pomáhat jim bude také herec Oscar Isaac (Robin Hood, X-Men: Apocalypse). Jeho postava Poe Dameron je pilot X-Wingu, který zároveň pracuje jako agent Odporu (The Resistance), jak si nyní ve filmu říká Aliance rebelů (Impérium je navíc pojmenováno jako First Order, tedy První řád). Než se setká s Rey a s Finnem, zastihneme ho údajně na misi zahrnující „jistou princeznu“ (Leiu?).

Další zajímavé fotky (např. s „novým Jabbou“) a informace najdete na webu Vanity Fair, níže si můžete pustit video z focení. Film Star Wars: Síla se probouzí má premiéru 17. prosince 2015. May the 4th be with you.

Thumbnail Play icon

Zdroj: Disney XD

Diskuze /6

Pimster

„kde se Kylo utká v souboji s hlavními hrdiny seriálu.“ Tím je myšleno jako SW Rebels nebo co?

#2 migthedragon
4.5.2015 | 18:23:50
migthedragon

#1 Pimster: Spíš jen píše tak často o seriálech, že se prostě spletl. Přeci jen objevit se tam zmínky o hrdinech ze SW rebels, tak by si to zasloužilo vlastní odstaveček :D.

#3 iHyi
4.5.2015 | 18:46:06
iHyi

#2 migthedragon: Jo, @migthedragon to vystihl přesně. Sorry :-)

čestný člen redakce
4.5.2015 | 18:55:45
Hurley

To fakt není na Tatooinu? To mě docela překvapuje.

čestný člen redakce
5.5.2015 | 7:28:25
V Ales

Ten Adam Driver mi přijde nic moc: trochu nesimpatickej, ale snad se pletu

5.5.2015 | 18:55:27
mato1326

Oscar Isaac (Robin Hood, X-Men: Apocalypse) – apocalypse by som sa nechválil, však to ešte ani nevyšlo a Robin Hood ktorý? Všetci čo prišli po verzii z roku 1991 s Kevinom Costnerom sú na prd.

Štve ma, že ten nový Star Wars, nevyzerá ako pokračovanie ale ako reboot a na obálke toho časopisu to ešte priznajú.

Máme tu príbeh, ktorý začína na púštnej planéte, pokračuje na zamrznutej planéte, potom tu máme Harrisona Forda, ktorý zachraňuje zadok hlavným hrdinom na púštnej planéte. A nesmieme zabudnúť na sitha, ktorý snáď vykradol šatník Vaderovi. Mne sa to zdá ako strašné klišé a gýč.

Nehovoriac, že tu máme černocha v zbroji bieleho stormtroopera a nebudem veľmi rozoberať ani sitský červený antikrist lightsaber z ktorého si na 4chane urobili takú prdel, že tento film Lucasfilm vážne nemôže myslieť vážne. Kdo ste tie 4chan lightsabre nevideli, tak sa pripravujete o infarkt smiechu.

7.5.2015 | 15:52:38
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Zajímavosti

První pohled na hranou Sabine Wren v nás vyvolává nostalgii na závěrečnou řadu Rebels

První pohled na hranou Sabine Wren v nás vyvolává nostalgii na závěrečnou řadu Rebels

Seriál Ahsoka má naplánovanou premiéru na rok 2023. Bohužel jsme se nedočkali očekávaného traileru, nicméně alespoň nám byl poskytnut první pohled na hranou Sabine Wren. Není žádným tajemstvím, že seriál bude jakýmsi pokračováním staré party Povstalců.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Propojené seriály

Další postava z Rebels se dočkala hraného debutu, poznali jste ji?

Další postava z Rebels se dočkala hraného debutu, poznali jste ji?

Animované seriály nejsou pouze pro děti. Dave Filoni má stále čím větší podíl na celkových Star Wars a nebojí se propojovat animované projekty s těmi hranými. Nyní jsme se dočkali dalšího důležitého debutu postavy, kterou jsme doposud viděli pouze v animovaném seriálu.

Momentka

Momentka

Narozeniny herců

Filtr seriálů








Reklama