Star Wars: Rebels
77/100 - 132×

Star Wars: Rebels

Nový animovaný seriál ze světa Hvězdných válek, který se odehrává devatenáct let po událostech třetí epizody (Pomsta Sithů) a ještě před událostmi čtvrté epizody (Nová naděje), nám představuje zcela nové hrdiny, kteří odstartovali celý příběh o začátku rebélie proti Impériu.

USA | 2014 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | Disney XD | 27 minut
žánr
Animovaný, Dobrodružný, Sci-fi
hrají
Taylor Gray (Ezra Bridger), Freddie Prinze Jr. (Kanan Jarrus), Vanessa Marshall (Hera Syndulla), Steven Blum (Garazeb Orrelios), Tiya Sircar (Sabine Wren), Ashley Eckstein (Ahsoka Tano), James Earl Jones (Darth Vader), Jason Isaacs (Inkvizitor), David Oyelowo (Alexsandr Kallus), Billy Dee Williams (Lando Calrissian), Keth Soucie (Maketh Tua), Stephen Stanton (Wilhuff Tarkin), Phil LaMarr (Bail Organa), David Shaughnessy (Cumberlayne Aresko)

Princezna Leia se objeví v seriálu!

Princezna Leia se objeví v seriálu!

Další velice známá postava se objeví ve Star Wars: Rebels. Samotná princezna Leia Organa zavítá do seriálu a my jí tak uvidíme v jejím nejmladším já, jaké jsme měli možnost kdy vidět. Leia totiž podle časové linie bude mlaďoučká a bude mít i sympatie k Impériu.

11 0
12.1.2016

Carrie Fisher, která si zahrála Leiu Organu v Epizodách IV-VII, ovšem své mladší já dabovat nebude, což je poměrně pochopitelné. Hlas Carrie by už neodpovídal náctileté dívce. Novou dabérkou Leii bude Julie Dolan, která si ji už vyzkoušela nadabovat ve hře pro mobily a tablety Star Wars: Uprising.

Leia je tak společně s Darthem Vaderem, Lando Calrissianem, Yodou, R2-D2 a C-3PO další postavou z původní trilogie, která se objeví v animovaném seriálu. Leiu uvidíme v epizodě, která bude odvysílaná 20. ledna. Název epizody se několikrát měnil, ale zřejmě ponese název „A Princess in Lothal“.

(Leia v seriálu Rebels. Za ní můžeme spatřit Ezru v helmě. Foto: DisneyXD)

Dave Filoni, tvůrce The Star Wars: The Clone Wars a Rebels se vyjádřil k Leie Organě následovně:

Leia se nám představí jako mladá dívka a ukážeme ji, jak se teprve učí být vůdcem. Trochu jsme zaexperimentovali s její osobností, zároveň jsme ale ctili, aby byla stále tou stejnou osobou, kterou diváci znají z Nové naděje. Jednou z největších výzev bylo, že musíme divákům připomenout, že Leia kdysi byla součástí Impéria. Sice Impériu nikdy nevěřila, ale v seriálu se de facto bude chovat jako dvojitý agent.

Thumbnail Play icon

Diskuze /10

DoomedVítek

Její nejmladší podobu jsme viděli v EPIII :)

#2 tom99
12.1.2016 | 22:10:21
tom99

#1 DoomedVítek: Tak to snad nemůžeš počítat…

#3 Blackhand47XD
webmaster
12.1.2016 | 22:11:29
Blackhand47XD

#2 tom99: Byla tam na stejně dlouhou dobu jako Luke v Epizodě VII, takže může. :D

webmaster
13.1.2016 | 8:05:13
Kratos93

Jen tak btw dneska vyšel trailer na druhou půlku řady … a je EPICKÝ !!!!!!! kurde luxusní !

#5 dovahkiin #6 tom99 #7 Maximiliancz
15.1.2016 | 22:48:16
dovahkiin

#4 Kratos93: nejvíc mě z traileru asi zaujala přítomnost Maula, tak doufám že tam nebude mít jen mini roli nějakou, rád bych ho viděl delší dobu, klidně aby táhnul Ezru na temnou stranu nějak chytře

16.1.2016 | 19:45:02
tom99

#4 Kratos93: Víme, chystáme překlad :)

webmaster
17.1.2016 | 12:28:09
Maximiliancz

#4 Kratos93: luxusní je , to máš pravdu. Mám ale blbej pocit o tom Ahsoca vs Vader boji :( mám pocit že má druhá nejoblíbenější postava umře :(

17.1.2016 | 14:39:25
Lee_CZ_

Hmm vypadá to celkem zajímavě, ale co mi prostě nedá spát je to, proč použili přes 3000 let starý koncept lodi Thranta, jako by v SW nebrali v potaz nějaký technologický růst (i když co si budeme povídat, co se SW univerza týče, tak technologie vypadají v každé době jako na jedno brdo, jako by dosáhli technologického maxima a dál už nebylo). Docela mě to mrzí, protože mi to přijde, jako by se nad tím moc nezamýšleli, nebo se báli riskovat. Ale to je malý detail a na novou sérii se sakra těším :D

#10 dovahkiin
19.1.2016 | 2:32:25
Honiik

Starkiller base v sedmičce mi přijde jako solidní technologický postup :D

19.1.2016 | 12:56:33
dovahkiin

#8 Lee_CZ_: vždyť ty lodě se prostě vyvýjej, nevypadaj stejně, jen podobně, něco jako se měnily republikový/im­periální křižníky

19.1.2016 | 16:54:30
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Zajímavosti

První pohled na hranou Sabine Wren v nás vyvolává nostalgii na závěrečnou řadu Rebels

První pohled na hranou Sabine Wren v nás vyvolává nostalgii na závěrečnou řadu Rebels

Seriál Ahsoka má naplánovanou premiéru na rok 2023. Bohužel jsme se nedočkali očekávaného traileru, nicméně alespoň nám byl poskytnut první pohled na hranou Sabine Wren. Není žádným tajemstvím, že seriál bude jakýmsi pokračováním staré party Povstalců.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Propojené seriály

Další postava z Rebels se dočkala hraného debutu, poznali jste ji?

Další postava z Rebels se dočkala hraného debutu, poznali jste ji?

Animované seriály nejsou pouze pro děti. Dave Filoni má stále čím větší podíl na celkových Star Wars a nebojí se propojovat animované projekty s těmi hranými. Nyní jsme se dočkali dalšího důležitého debutu postavy, kterou jsme doposud viděli pouze v animovaném seriálu.

Momentka

Momentka

Narozeniny herců

Filtr seriálů








Reklama