Star Wars: Rebels
77/100 - 132×

Star Wars: Rebels

Nový animovaný seriál ze světa Hvězdných válek, který se odehrává devatenáct let po událostech třetí epizody (Pomsta Sithů) a ještě před událostmi čtvrté epizody (Nová naděje), nám představuje zcela nové hrdiny, kteří odstartovali celý příběh o začátku rebélie proti Impériu.

USA | 2014 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | Disney XD | 27 minut
žánr
Animovaný, Dobrodružný, Sci-fi
hrají
Taylor Gray (Ezra Bridger), Freddie Prinze Jr. (Kanan Jarrus), Vanessa Marshall (Hera Syndulla), Steven Blum (Garazeb Orrelios), Tiya Sircar (Sabine Wren), Ashley Eckstein (Ahsoka Tano), James Earl Jones (Darth Vader), Jason Isaacs (Inkvizitor), David Oyelowo (Alexsandr Kallus), Billy Dee Williams (Lando Calrissian), Keth Soucie (Maketh Tua), Stephen Stanton (Wilhuff Tarkin), Phil LaMarr (Bail Organa), David Shaughnessy (Cumberlayne Aresko)

Šance, že se Rex objevil v Epizodě VI, se zvyšují

Šance, že se Rex objevil v Epizodě VI, se zvyšují

Rex je čistě seriálovou postavou, která se poprvé objevila v animovaném seriálu Clone Wars a poté si probojovala cestu i do Rebels. Díky dalšímu odhalení Davea Filoniho tak existuje velká naděje, že Rex přežije události seriálu, a stane se zatím nepojmenovanou postavou z Epizody VI.

14 0
28.4.2017

Na akci Star Wars Celebration dopřál Dave Filoni fanouškům jeden z návrhů, jak by mohl Rex v jedné z epizod vypadat. Jeho vzhled připomíná postavu, která se mihla v Epizodě VI během bitvy o Endor. Už delší dobu se spekuluje, že Rex přežije události seriálu, a zúčastní se společně s Leiou Organou, Hanem Solem a Chewbaccou finální konfrontace mezi Povstáním a Impériem.

(Rex ve čtvrté řadě vymění brnění. Foto: DisneyXD)

Dave Filoni má tuto teorii rád a již několikrát prohlásil, že by si přál, kdyby nakonec touto postavou byl Rex. Nyní tomu vše nasvědčuje. V jedné z chystajících epizod uvidíme Rexe v brnění, které měli i vojáci na Endoru. Nyní už nikdo nemůže podobnost těchto dvou postav zpochybňovat. V nekanonické verzi se voják na Endoru jmenoval Nik Sant, ale v kanónu jméno ještě nedostal. Doufejme tedy, že to bude Rex.

Kromě Hery Syndully a Choppera by se tak jednalo o třetí postavu, která stoprocentně přežije události čtvrté řady Rebels. Pokud v seriálu postrádáte další dva Rexovy kumpány – Wolffea a Gregora, tak vězte, že i jejich příběh by měl být odvyprávěn. Naposledy jsme je viděli na začátku druhé řady, v průběhu čtvrté sezóny se minimálně ještě jednou objeví.

Diskuze /3

Lex Luthor

Rex je nesmrtelnej. Mohli by nám dát odpověď jak dlouho mohou klony žít.

#2 Blackhand47XD
28.4.2017 | 23:11:04
Blackhand47XD

#1 Lex Luthor: Pokud by po celý život platilo dvakrát urychlené stárnutí, tak i 50 lidských. Rex by měl tak v E6 36 lidských/72 klonských.

webmaster
29.4.2017 | 12:53:08
Wolfinator1

Já si myslel vždy , že mají rychlejší růst do dospělosti ( těch ideálních cca 30–35 na které vypadají ve filmu ) a pak se to nějak zastaví :D a už stárnou normálně :D Wolf a Gregor asi budou nutné ztráty, Ezru asi umřít nenechají i když bych byl za to rád :D , ale pár starých klonů co vybouchne v lodi snad dětičkám vadit nebudou :D

1.5.2017 | 15:18:04
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Zajímavosti

První pohled na hranou Sabine Wren v nás vyvolává nostalgii na závěrečnou řadu Rebels

První pohled na hranou Sabine Wren v nás vyvolává nostalgii na závěrečnou řadu Rebels

Seriál Ahsoka má naplánovanou premiéru na rok 2023. Bohužel jsme se nedočkali očekávaného traileru, nicméně alespoň nám byl poskytnut první pohled na hranou Sabine Wren. Není žádným tajemstvím, že seriál bude jakýmsi pokračováním staré party Povstalců.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Propojené seriály

Další postava z Rebels se dočkala hraného debutu, poznali jste ji?

Další postava z Rebels se dočkala hraného debutu, poznali jste ji?

Animované seriály nejsou pouze pro děti. Dave Filoni má stále čím větší podíl na celkových Star Wars a nebojí se propojovat animované projekty s těmi hranými. Nyní jsme se dočkali dalšího důležitého debutu postavy, kterou jsme doposud viděli pouze v animovaném seriálu.

Momentka

Momentka

Narozeniny herců

Filtr seriálů








Reklama