Star Wars: Rebels
77/100 - 132×

Star Wars: Rebels

Nový animovaný seriál ze světa Hvězdných válek, který se odehrává devatenáct let po událostech třetí epizody (Pomsta Sithů) a ještě před událostmi čtvrté epizody (Nová naděje), nám představuje zcela nové hrdiny, kteří odstartovali celý příběh o začátku rebélie proti Impériu.

USA | 2014 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | Disney XD | 27 minut
žánr
Animovaný, Dobrodružný, Sci-fi
hrají
Taylor Gray (Ezra Bridger), Freddie Prinze Jr. (Kanan Jarrus), Vanessa Marshall (Hera Syndulla), Steven Blum (Garazeb Orrelios), Tiya Sircar (Sabine Wren), Ashley Eckstein (Ahsoka Tano), James Earl Jones (Darth Vader), Jason Isaacs (Inkvizitor), David Oyelowo (Alexsandr Kallus), Billy Dee Williams (Lando Calrissian), Keth Soucie (Maketh Tua), Stephen Stanton (Wilhuff Tarkin), Phil LaMarr (Bail Organa), David Shaughnessy (Cumberlayne Aresko)

Zvěsti: Možná se dočkáme hraného seriálu ze světa Star Wars

Zvěsti: Možná se dočkáme hraného seriálu ze světa Star Wars

Jak by se vám po dvou animovaných seriálech z prostředí Hvězdných válek líbil pro změnu jeden hraný? Údajně se začalo šeptat o tom, že by se dlouho očekávaný sen některých fanoušků mohl vyplnit.

8 1
25.3.2015

Nejen nejnovější seriál Star Wars: Rebels, ale také jeho předchůdce The Clone Wars (a mnohé další, avšak méně známé) by nejspíš mohly dostat nového bratříčka. V zákulisí studia Disney, které má Hvězdné války pod palcem, se prý mluví o možném hraném seriálu.

(FOTO: Lucasfilm/Disney)

Tuto zprávu přinesl web Cinelinx. Konkrétně uvádí, že o natočení seriálu mluví některé zdroje ze studia Disney. Nejsou ale známy žádné přesné informace, jen to vypadá, jako by Disney chtělo po vzoru Marvelu propojit svůj filmový a televizní svět podobně jako to Marvel udělal se seriály Agents of S.H.I.E.L.D. a Agent Carter.

Pokud by to byla pravda, hraný seriál by měl mít premiéru v období mezi prvním a druhým filmem – ten první, s podtitulem Síla se probouzí, má premiéru 17. prosince 2015, ten druhý uvidíme 26. května 2017 (nemluvě o samostatném filmu Rogue One, který uvidíme 16. prosince 2016). Podle Cinelinx je to proto, aby mohl štáb využít kulisy připravené pro oba filmy.

Žádné oficiální vyjádření ale k těmto zvěstem nepadlo. Uvidíme tedy v dalších týdnech či měsících, zda je na nich něco pravdy.

Chtěli byste vidět hraný seriál Star Wars? A o čem by podle vás měl být?

Zdroj: Disney XD

Diskuze /7

pozitkar

Rozumné pro studio, squělé pro fanoušky :-)

25.3.2015 | 8:58:22
Quinzel

Tak já bych byl určitě pro, dlouho si Star Wars nikdo nevšímal, takže jsem rád, že se konečně dali věci do pohybu, ale už bych nechtěl žádný prequel nebo sequel, ale něco z Old Republic… Darth Bane, Satele Shan, Darth Revan atd… :-)

25.3.2015 | 10:01:33
Bingod

O hraném seriálu Star Wars: Underworld se mluvilo už pěkně dlouho. Podle prohlášení to mělo být přemostění mezi starou a novou trilogií z pohledu pašeráků a podobných postav v konfliktu s autoritou. Prostě takový mix SW a Firefly. Po něčem takovém bych skočil všema deseti, ale místo toho nejspíš přišli právě rebelové… Každopádně hraný seriál je se strany studia velmi logický tah.

25.3.2015 | 11:16:15
Abiwan

ej to by bylo něco!

25.3.2015 | 15:08:44
mato1326

Mne sa celkom páči momentálna situácia, keď sú filmy hrané a seriály animované. Je to tak oveľa zaujímavejšie a pestrejšie. Navyše podľa mňa sa clone wars aj rebels po grafickej stránke krásne podarili a neviem si to predstaviť v hranej podobe. Resp. z prvej trilógie, teda diely IV až VI by bolo zaujímavé, keby k nim seriál vyšiel s podobnými dobovými efektami ako sa pôvodne natáčala prvá trilógia. Nemusím predsa všade pchať zelené plátno a super vymakané vizuálne efekty. Lukas to vtedy krásne ukázal, že sa to dá.

Však predsa Star Wars IV bol natočený v roku 1977 a to je doba keď sa ešte len ukazovali prvé stolné počítače.

25.3.2015 | 21:19:53
Fifipek

Hvězdné války jako seriál? Proč ne, ale pouze za předpokladu, že to bude mít po vizuální stránce úroveň.....V roce 1977 možná počítače nebyly, ale Hvězdné Války ve své době představovali absolutní špičku v oblasti speciálních efektů nerad bych, aby seriál vypadal jako Star Trek z 80. let, to bych fakt asi nedával…So long story short, ať to udělají, ale s pořádným rozpočtem, kult si k*urvit nenechám!

26.3.2015 | 0:59:12
Needle

To už tady bylo a nic z toho nebylo. Abych řekl pravdu, neoplývám nadšením, že to bude dělat Disney. Piráti z Karibiku jsou od Disneyho, je to hit, ale je to tak kolosální s***. Jako oddechovka na vypnutí mozku ok, ale pokud by tak mělo vypadat i SW..... Využil bych srovnání s Agents of S.H.I.E.L.D., protože tam taky nejsem spokojen s kvalitou, takže touto cestou fakt ne e.

26.3.2015 | 17:14:56
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Zajímavosti

První pohled na hranou Sabine Wren v nás vyvolává nostalgii na závěrečnou řadu Rebels

První pohled na hranou Sabine Wren v nás vyvolává nostalgii na závěrečnou řadu Rebels

Seriál Ahsoka má naplánovanou premiéru na rok 2023. Bohužel jsme se nedočkali očekávaného traileru, nicméně alespoň nám byl poskytnut první pohled na hranou Sabine Wren. Není žádným tajemstvím, že seriál bude jakýmsi pokračováním staré party Povstalců.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Propojené seriály

Další postava z Rebels se dočkala hraného debutu, poznali jste ji?

Další postava z Rebels se dočkala hraného debutu, poznali jste ji?

Animované seriály nejsou pouze pro děti. Dave Filoni má stále čím větší podíl na celkových Star Wars a nebojí se propojovat animované projekty s těmi hranými. Nyní jsme se dočkali dalšího důležitého debutu postavy, kterou jsme doposud viděli pouze v animovaném seriálu.

Momentka

Momentka

Narozeniny herců

Filtr seriálů








Reklama